3 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 03 kwiecień 2025 - 11:11
Nazbirało się tego za dużo, więc decyzja o sprzedaży. 1. Favorite black swan spin 2.57 m 6-24g fast, sandacz, szczupak, przelotki Fuji torzite, waga 97g, zakupiona w grudniu 2024 na gwarancji, posiadam paragon. Raz użyta. 1000 PLN + przesyłka. 2. Favorite synapse spin 2.24 m 5-20g med-fast super kij do twicza i do opadu, przelotki Fuji titanium, waga 91g, ślady używania na piance. Kupiona tu na forum. 500 PLN+ przesyłka. 3. Shimano dialuna xr spin S806LS 2.59m 2-15g 0.3 1.0 PE wklejka, przelotki Fuji, przeznaczenie drop shot, boczny trok, brak pokrowca, wyślę w zastępczym. 600PLN + przesyłka. 4. Dragon pro guide x 2.28g 4-21g x-fast, uniwersał, super czucie i świetnie trzyma rybę. Wędka miała podklejoną końcówkę uchwytu. Jak ktoś nie wie to nie zauważy. 250PLN + przesyłka. 5. CD Orka 2.30 m 25 lb cast zbudowany przez Ygloo przeznaczony do przynęt twardych, cięty od góry, ogarnie od slidera 10cm do buster Jerka, uchwyt EVa, przelotki Fuji alconite + sic na szczycie. Wędka kupiona tu na forum. 450PLN + przesyłka . 6. Doyo Goza Concept C671LX cast bez pazura, 200cm, opisany 12-36g. Przyjemny kij, nie gubi ryb. Max czym rzucałem to slider 10 i to jest jego max. Oddam za 100 PLN + przeyłka lub dorzucę w gratisie do CD Orki. Zasady: oferty tylko w wątku, nie wysyłam za pobraniem, rozliczenie przelew, blik do wyboru, na ewentualne pytania odpowiem ale proszę o cierpliwość bo nie mam zwyczaju non stop siedzieć w internecie. Dokładniejsze fotki zainteresowanym podeślę na tel. bądź @ bo wrzucanie tu fotek nie jest prostą sprawą . Pozdrawiam
- jakub75 lubi to
Napisano 03 kwiecień 2025 - 12:08
jeżeli można, rezerwacja nru 5 do wieczora.....proszę jednak więcej info oraz zdjęcia.....który dokładnie blank był przycinany?
Napisano 03 kwiecień 2025 - 12:59
Szczerze to nie mam bladego pojęcia, kupiłem jako zapas od Andrzeja z W-wy, może Zbyszek Ygloo będzie pamiętał. Kij jest sztywny dla mnie za pałowaty, łowię 90 procent na przynęty do 60g. Jak chcesz więcej fotek wrzuć mi nr tel. lub maila na skrzynkę
Napisano 06 kwiecień 2025 - 06:00
…
Użytkownik Sbaig edytował ten post 06 kwiecień 2025 - 06:42
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wędki
WĘDKI
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
St.Croix Avid Inshore VIS76MHFNapisany przez hewamich , dziś, 12:11 |
|
![]()
|
||
WĘDKI
St.Croix Legend Elite Salmon&Steelhead LES96MLF2Napisany przez hewamich , dziś, 12:04 |
|
![]()
|
||
WĘDKI
St.Croix Legend Elite Musky LEM80MHFNapisany przez hewamich , dziś, 11:55 |
|
![]()
|
||
WĘDKI
[S] Mikado Sicario i Matrix AquosNapisany przez kaftann , dziś, 10:00 |
|
![]()
|
||
WĘDKI
[S] Favorite Blue Bird Travel UL 2.3m , 1-7gNapisany przez gulf , wczoraj, 19:07 |
|
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych