Cześć Paniom i Panom.
Dziś kilka rzeczy na sprzedaż. Wędka i kilka przydatnych rzeczy za małe pieniążki.
Zatem jak zawsze zgodnie z tytułem ogłoszenia proponuję.
Pozycja numer 1.
Wędeczka spinningowa Dragona Pro Guide X. Długość 198 cm. C.w. 1 - 10 gram.
Stan minimum dobry z dużym plusem, bardzo dobry z minusem bo jednak używana
i jakieś małe ślady używania znajdą się. Tak realnie z tym 1 gramem od dołu to słabo co nie znaczy, że się nie da
Czuła szczytówka i spora moc w dolniku sprawia, że i sandacza na lekko opędzi jak trzeba.
Pokrowiec jest w zestawie tylko na foto zabrakło.
Sprzedam za 250 zł. Wysyłka za całe 20 zł. i w tej cenie to ja wybieram operatora.
drcx.jpg 28,99 KB
40 Ilość pobrań
drcx1.jpg 61,18 KB
40 Ilość pobrań
drcx2.jpg 59,54 KB
39 Ilość pobrań
drcx3.jpg 29,86 KB
39 Ilość pobrań
Pozycja numer 2.
Zestaw łożysk ceramicznych, w sumie 5 sztuk.
Dwie sztuki 3 x 10 x 4
Dwie sztuki 5 x 10 x 4
Jedna sztuka 5 x 11 x 4
Sprzedam za 70 zł. Wysyłka do paczkomatu to koszt 16 zł.
ceramic.jpg 57,8 KB
37 Ilość pobrań
Pozycja numer 3.
Nożyk z ali. Kupiony jak to bywa do gratisowej wysyłki. Tylko się przewala w pudle z "przyda się".
Sprzedam za 15 zł. Wysyłka do paczkomatu to koszt 16 zł.
col.jpg 47,53 KB
35 Ilość pobrań
col1.jpg 45,24 KB
35 Ilość pobrań
Pozycja numer 4.
Czołówka na 8 diodach czyli klasyk jak trza zasilany 3 bateriami AA
a tak trochę poważniej to jak najbardziej sprawna latarka o niezbyt dużej mocy światła.
Sprzedam za 5 zł. Wysyłka do paczkomatu to koszt 16 zł.
latar.jpg 68,39 KB
34 Ilość pobrań
Pozycja numer 5
Nić z ali. Dokładnie z tego ogłoszenia: https://pl.aliexpres...rch|query_from:
Sprzedam za 7 zł. Wysyłka do paczkomatu to koszt 16 zł.
nic.jpg 57,72 KB
32 Ilość pobrań
Zostało też kilka rzeczy z tego ogłoszenia https://jerkbait.pl/...i-feike-zukibo/ więc jak najbardziej można łączyć aby koszt wysyłki był akceptowalny.
Zasady jak zawsze prawie takie same. W tym ogłoszeniu rezerwa tylko na wędkę. Na godzinkę możliwa, a nawet wskazana aby zakup przemyśleć. Proszę o oferty w wątku aby nie było niedomówień. Rzecz jasna to ja decyduję co dla kogo i dlaczego. Obowiązuje zasada c&r czyli capnij i rozlicz się. Proszę o nie branie udziału przez koleguf, którzy mnie wystawili czy to podczas zakupu czy sprzedaży itd. Odbiór osobisty jak najbardziej możliwy, ale trzeba się przejechać kawałek za Janki.