1. BB Custom Rods ATC MagBass MB73/8-15 – 1100zł
Wędka wykonana we wrześniu 2021roku, wyrobów Bartka reklamować raczej nie trzeba, użyta może z 5razy, miałem jej nie sprzedawać ponieważ po prostu mi się podoba ale doszedłem do wniosku, że skoro ma stać i się kurzyć to lepiej przeznaczyć pieniądze na coś do łódki. Kij robiony pod średniej wielkości przynęty z myślą o około wymiarowych szczupakach.
2. Skrzynia Versus 3080 – 250zł
Używana przez jeden sezon, ostatnie dwa sezony zalega w piwnicy. Przynęty trzymam w małych pudełkach w bakistach więc ta już nie znajdzie zastosowania. Niestety ma delikatne pęknięcie klapy widoczne na zdjęciach, mimo to plastik normalnie się zatrzaskuje i trzyma.
3. Zbiornik paliwa 12l – 120zł
Zbiornik kupiony wraz z linią paliwową na stornie bezwiosel.pl, nie używany, linia sprzedana wraz z silnikiem i zbiornikiem 24l a ten zbiera kurz.
4. Zbiornik paliwa 12l – 90zł
Zbiornik dwuletni, w pełni sprawny, używany przy Stormie 13,5 aby mniej miejsca zabierał.
5. Plandeka Nava Group 450g/m2 330/360cm kolor popielaty – 250zł
Porządna plandeka do łódki, w zeszłym sezonie chroniła Solara360, do póki nie zamontowałem silnika dziobowego zrobiła z dwie trasy, później już tylko osłaniała w czasie postoju. Niestety przy dziobówce dobrze nie opasa łódki, tworzy się balon i strach jeździć. Na postoju spełnia swoją rolę bardzo dobrze, nie przepuszcza wody. O ile dobrze się orientuje, 450g/m2 Nava już nie ma w swojej ofercie a mniejsze gramatury są w dużo wyższych cenach. Fajna propozycja pod Solara360, Deya, Wigry itp. w okolicach 350-360cm długości.
6. Pokrowiec na silnik zaburtowy – 90zł
Kupiłem z myślą o swoim silniku ale wjechała plandeka na wymiar do łódki z pokrowcem na silnik z tego samego materiału więc ten jest mi zbędny. Produkt nawet nie wyjęty z opakowania.
7. Przyssawka podwójna Ram – 150zł
Przyssawka używana w zeszłym sezonie z przetwornikiem GT52 w stanie bardzo dobrym, pływałem w ślizgu i pewnie trzymała na pawęży.
8. Podstawa echo RAM 1.5” – 100zł
Podstawa używana w zeszłym sezonie z ploterem Vivid 7sv w stanie bardzo dobrym. RAM jak to RAM.
9. Podstawa z kulką RAM1.5” – 70zł
Podstawa używa jeden sezon w stanie bardzo dobrym, produktów RAM reklamować raczej nie trzeba.
10. Dwa duże pudełka na przynęty Mikado ABM 315 (35 x 22 x 8 cm) – 100zł
Pudełka w bardzo dobrym stanie, użyte kilka razy, przeszedłem na mniejsze Versusa aby uporządkować przynęty w bakistach.
11. Walizka dwupoziomowa Mikado – 80zł
Używana, w dobrym stanie, u mnie nie znajdzie już zastosowania.
Wszystkie rzeczy od obejrzenia/odebrania na terenie Warszawy. Nie bawię się w wysyłki, nie mam czasu na pakowania i jeżdżenia za kurierami.