Sorry za brak polskich znakow, pisze z "obcego" kompa.
Zanim zniechecisz innych i siebie.
"Latarka czołowa jest zasilana dwiema bateriami AAA (w zestawie), których czas pracy wynosi 3 h przy 100 lm, 9,5 h przy 35 lm i aż 24 h w trybie migania. "
Te trzy godziny to na maksymalnym powerze.
Zeby bylo zabawniej to chyba ona nie miga, a przynajmniej na mojej nie potrafie tego migania wlaczyc.
Ma trzy tryby, ktore w normalnym uzytkowaniu sa w zupelnosci wystarczajace. Wydaje mi sie, ze renoma Silvy sama sie obroni . Uzywam Petzla dosc dlugo i najmocniejszego swiatla uzywam tylko powrotu do auta, nigdy mi sie nie zdarzyo, ebym wraca trzy godziny
Popatrz tez na parametry innych czolowek i porownaj. Wydaje mi sie, ze Silva nie korzysta z uslug durnowatych marketingowcow, ktorzy zaraz dodaliby jej dodatkowe 100 lumenow, i ze 3 dni dzialania baterii, zeby lepiej na piapierze wygladalo .
Mam sluzbowego mamuta, ktory kosztuje tak z 5 razy tyle i jakos nie widze roznicy w uzytkowaniu.
To co wkleilem to dobry produkt w dobrej cenie. Nie mam zadnego interesu zeby promowac produkty juli czy tez silvy. W tym dziale dzielimy sie wlasnie okazjami, a ja uwazam, ze to okazja i chyba trzeba sie spieszyc bo w norweskiej juli juz zmienili cene ze169NOK na 299NOK.
Miga. Dłużej wyłącznik przytrzymaj.