Troszkę się naplątało Jasiek z tą reńską 6-ką. Reńska 4,6,8 i 10 jakie wyszły prototypowo spod Twojej ręki to woblery niezwykle cieńkie o kształcie korpusu zbliżonym do Rapali Flat Rap w stosunku do której maja obciążenie oddalone jeszcze troszkę do tyłu, przez co latają wyśmienicie i zamiast obszernej pracy RFR naja drobniutką intensywną pracę nawet przy wolnym prowadzeniu co kusi moje sandacze i bolenie bardziej niz jaki kolwiek wobek,- nawet Twój
Przepraszam to trochę moja wina bo szczerze mówiąc myślałem, że to jednorazowa historia z tymi Reńskimi uklejkami, które od początku Ci się nie podobały ani pod względem pracy ani pod względem pomysłu rozłożenia obciążenia a już całkowicie Ci się przestały podobać jak się dowiedziałeś, że na rysunkach jakie Ci przysłałem są kształtowe przeróbki Rapali Flat Rap.
Pewnie jakbym Ci to wtedy powiedział to wysłał byś mnie do diabła z tym pomysłem a ponieważ Flat Rap wówczas zadebiutował dopiero na niemieckim rynku nie mogleś go znać.... Ot i cały spisek
Pozdrawiam Cię serdecznie a jak złapie troszkę oddechu to nakręcę krotki filmik pokazujący różnicę miedzy pracą Reńskich i nocnych sandaczówek w wersjach 6,7,9,10 cm