Co do sklepu to kołowrotek zamawiałem u nich i na umówione miejsce mi go sam szef dostarczył bo to firma jednoosobowa.
A wazelinę też zamawiałeś?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 grudzień 2016 - 21:04
Co do sklepu to kołowrotek zamawiałem u nich i na umówione miejsce mi go sam szef dostarczył bo to firma jednoosobowa.
A wazelinę też zamawiałeś?
Napisano 15 grudzień 2016 - 06:58
Napisano 13 styczeń 2017 - 21:53
Napisano 13 styczeń 2017 - 23:36
kurde, ja nie miałem nigdy problemów, ale taka sytuacja, to przecież wyłudzenie
Napisano 14 styczeń 2017 - 11:04
Napisano 14 styczeń 2017 - 11:28
napisałeś jakby nie oddał, trzeba uważać na słowa, bo obsługa to jedno, a ewentualne wyłudzenie, to inna sprawa
Napisano 14 styczeń 2017 - 11:31
Napisano 14 styczeń 2017 - 12:04
napisałem przecież, że obsługa to jedno ...
Napisano 14 styczeń 2017 - 12:12
Napisano 14 styczeń 2017 - 15:25
Witam
Bardzo fajny wybór w tym sklepie.Zamawiałem tam 2razy i zawsze otrzymałem towar zgodny z zamówieniem,ale czas wysyłki to pierwsze zamówienie-prawie 2-tygodnie (myślałem że jakiś wał,ale doszło) za drugim razem ponad tydzień czekania (cierpliwie czekałem już bez stresu )
Na pewno jeszcze parę gumek z tego sklepu wezmę.Osobiście mogę polecić,tylko trzeba troszkę poczekać na dostawę .Jakby jeszcze poprawić szybkość wysyłek to byłoby super.
Napisano 15 maj 2017 - 10:48
Wystarczy upomnieć się o swoje zamówienie a Szanowny Pan Mariusz W. wyrzuca ze sklepu i usuwa konto. Ewidentnie ma za dużo klientów i może w nich przebierać. Z tego też powodu jego zachowanie cechuje ogromna arogancja.
Pisanie o tym człowieku "Szanowny Pan" uważam za daleko idące nadużycie To cham i prostak. Zamawiam towar, niby dostępny od ręki. Po 7 dniach nadal kompletacja zamówienia, więc wysyłam informacje o moim niezadowoleniu i żądam zwrotu kasy. Kasę oddał, ale przy okazji zwyzywał od głąbów, skasował konto.
O ile kiedyś złego słowa powiedzieć nie mogłem, o tyle teraz zalecam omijanie szerokim łukiem.
Napisano 17 maj 2017 - 12:56
Napisano 17 maj 2017 - 16:46
Napisano 17 maj 2017 - 17:01
masakra, aż sprawdziłem swoją historię, zamawiałem tam 9 razy, pierwsze w 2013r, ostatnie w lutym i marcu tego roku, nigdy nie miałem takich problemów
raz czegoś brakowało, napisali, zrezygnowałem z tych pozycji, wysłali
ostanie zamówienie też wisiało chyba trzy dni w kompletacji, napisałem z zapytaniem o co chodzi, odpowiedzieli, że nie ma jednej pozycji, zrezygnowałem i poprosiłem o włożenie gotówki (jakieś chyba 7zł) do koperty z resztą zamówienia, wysłali, dotarło
Użytkownik BazyL edytował ten post 17 maj 2017 - 17:01
Napisano 17 maj 2017 - 20:04
Ja przed majówką zamawiałem pierwszy raz w Piranii. Trochę tego było. Wysłali szybko i sprawnie zgodnie z zamówieniem . Złego słowa nie powiem. J]ak to wszystko czytam mam wrażenie, że zamawiałem w zupełnie innej firmie...
Napisano 20 maj 2017 - 06:27
Witam.
Z Piranią to chyba stndard zamówiłem plecionkę 0,06 a optrzymalem 0,12 brak kontaktu,telefonów nie odbierają w końcu otrymałem maila cytuję :odeślij to i spie.....j.
Napisano 20 maj 2017 - 06:55
zamawiałem w tym sklepie gumy ,potwierdzam brak jakiegokolwiek kontakt towar przyszedł w komplecie ale po 2 tygodniach więcej nie zamówię .Nie polecam
Napisano 23 maj 2017 - 22:33
Napisano 23 maj 2017 - 23:50
Co do sklepu pirania, to tutaj też była o nim mowa: http://jerkbait.pl/t...olecacie/page-5
Generalnie wygląda na to, ze właściciel to arogancki burak, który wszystkich klientów ma w poważaniu.
A tu mały cytat z kolegi z forum "obok":
"Ciąg dalszy porażki właściciela sklepu Pirania.....
Koleś dzwonił przed chwilą I zrobił podstawowy błąd zaczął mnie wyzywać od ch.ji , zamknij morde itp. Nie spodziewał się że był na zestawie głośnomówiącym I został wysłuchany przez bliskie mi osoby.Zgodnie z prawem konsumenckim ma dwa tygodnie na zwrot kasy a potem nadejdzie dzień sądu ostatecznego....W sądzie zrobie z niego miazgę należy tańczyć z takimi głupimi ludzmi."
Napisano 24 maj 2017 - 00:02
nikt kto ma blade pojęcie o handlu nie strzela sobie tak w kolano, może koleś ma po prostu problem psychiczny ...
Użytkownik BazyL edytował ten post 24 maj 2017 - 00:03
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych