Jak rozpoznać Wilka ?
#1 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:04
Zdradźcie mi proszę jak to się dzieje że gdy tylko Wilk pojawi się na forum to nie zdąży jeszcze się dobrze usadowić a już ktoś go rozpoznaje i dostaje Bana.
Żebyśmy się dobrze zrozumieli to nie chodzi mi tutaj o obronę czy krytykę Wilka , nie znam kolesia i po prawdzie , mi osobiście za skórę nie zaszedł ( No może raz mi tam coś odpyskną ).
Interesuje mnie tylko to , jakim cudem za każdym razem zostaje tak szybko zdemaskowany.
#2 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:08
Czyżby, powołując się na teorię jednego z forumowiczów, Wilk znów się ujawnił, badając tym razem, czego uniknąć w przyszłości, celem dłuższego trollowania?
Bo zostać zdemaskowanym po pierwszej wypowiedzi, to definicja obciachu
#3 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:09
jezeli zdradzimy tajemnice, to wilk to przeczyta i ... a tak wroci jak herpes i znowu wyjedzie w worku
wiec mysle, ze nikt nic nie napisze
#4 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:11
Też jestem tego ciekaw.
Zwłaszcza tej sytuacji kiedy zdemaskowano go po pierwszym poście. Co on takiego wtedy napisał?
#5 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:12
jestescie gorsi niz firmy przenoszace produkcje do chin
- Kuba Standera, joker, Maynard i 2 innych osób lubią to
#6 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:14
Im mniej napiszemy, tym Herpes będzie miał więcej radochy w kolejnych próbach wyprowadzenia forumowiczów w pole. Nieugięta istota żeruje na rzucanych mu pod stół wyzwaniach. Niechaj ma coś od życia.
- pitt i Dagon lubią to
#7 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:15
Mnie się wydaje że ten temat to taka tłusta owieczka dla Wilka i lada chwila pojawi się tutaj
#8 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:15
Nieugięta istota żeruje na rzucanych mu pod stół wyzwaniach. Niechaj ma coś od życia.
#9 ONLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:17
Też jestem tego ciekaw.
Zwłaszcza tej sytuacji kiedy zdemaskowano go po pierwszym poście. Co on takiego wtedy napisał?
Nie wkleil przypadkiem zdjecia wedki?
Jak kazdy czlowiek z nazwilmy to problemami natury psychicznej nie potrafi stworzyc nowego konta nie demaskujac sie przypadkiem. St Scoix Extreme, Phenix, Stradic i inny sprzet z najwyzszej polki plus pierdzielenie od rzeczy.Ja go rozpoznalem w ostatnim wcieleniu ze Stradikiem i odkrecaniem czegos tam. Auuuuu
#10 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:18
Nie wkleil przypadkiem zdjecia wedki?
Jak kazdy czlowiek z nazwilmy to problemami natury psychicznej nie potrafi stworzyc nowego konta nie demaskujac sie przypadkiem. St Scoix Extreme, Phenix, Stradic i inny sprzet z najwyzszej polki plus pierdzielenie od rzeczy.Ja go rozpoznalem w ostatnim wcieleniu ze Stradikiem i odkrecaniem czegos tam. Auuuuu
I jeszcze słynny sx
#11 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:21
Napewno Bóg cię na chwilę opuścił ;-)
Brrr . Aż mi się sierść na plecach zjeżyła .
Ile to już Wilków padło na Jerku ? i kto prowadzi w statystyce ujawnień ?
#12 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:21
No i ładnie, Bujo. Następna inkarnacja tej łódzkiej zołzy nie napisze już nic o powyższych. Właśnie podniosłeś nam poziom trudności
Z ultra easy na funny easy
- Maynard lubi to
#13 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:22
Ciemny płaszcz, biceps jak u pudziana i twarz jak Grucha z Chłopaki nie płaczą
#14 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:28
Pomarańczowa opalenizna, karnet na depilację klaty i tęcza uformowana z pasów odpowiadających wtajemniczeniu w różnych sztukach walki. Nie zapuszcza się na stołeczny bruk, coby mu jej nie spalili
#15 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:35
Z pobieżnych poszukiwań wynika że wszelkie ślady po jego obecności zostały wybanowane razem z nim .
Jak jakiś Herostratos conajmiej.
#16 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 13:45
Zima idzie...kwestia czasu jak wolf wysypie się znowu...tacy ludzie nie patrafią odejść z godnością
...i pamietajcie, żeby nie siadać na betonie
- tibhar lubi to
#17 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 14:14
Ciężki przypadek .Pierwszy z nim kontakt jak dobrze pamiętam to 7-8 lat wstecz na Haczyku identycznie przebiegał jak tu.
#18 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 14:17
#19 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 14:17
"Jak rozpoznać Wilka?"
Umm, po kroku? :-)
#20 OFFLINE
Napisano 27 listopad 2013 - 14:18
Lata przerwy w aktywności to zapewne spacery po parku w sweterku zawiązanym na plecach. Niestety nic nie trwa wiecznie...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych