Jak się nie chce mieć szpilek okonia wbitych w ręce to się go bierze za pysk.. proste.
OKONIE 2014
#621 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 07:49
#622 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 08:08
Jak się nie chce mieć szpilek okonia wbitych w ręce to się go bierze za pysk.. proste.
Taaaaaaaa......... baaaaaaaaaardzo ciekawe tłumaczenie
#623 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 11:43
Jak dobrze złapiesz za mordkę to do fotki nie wypadnie,
a jak złapiesz pod brzuszek i przy fotce zleci na ryjek
i pierdyknie o dno łódki to sami oceńcie co się bardziej opłaca.
#624 OFFLINE
#625 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 12:13
Jasne jak ma kto Tobie fotkę zrobić, jednak ja mówię za siebie o sytuacji w której robi się sweet focie z fiszem.
A co do wilka to przyznam Krzyśku że ten Twój to Big łulf
ZH
#627 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 12:47
Jasne jak ma kto Tobie fotkę zrobić, jednak ja mówię za siebie o sytuacji w której robi się sweet focie z fiszem.
A co do wilka to przyznam Krzyśku że ten Twój to Big łulf
ZH
Odrzucając fałszywą skromność i trzymając się faktów powiem, że był to jeden z mniejszych czterdziestaków złowionych w tym roku
- Zander Hunter lubi to
#628 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 19:04
Jak dobrze złapiesz za mordkę to do fotki nie wypadnie,
a jak złapiesz pod brzuszek i przy fotce zleci na ryjek
i pierdyknie o dno łódki to sami oceńcie co się bardziej opłaca.
Ciekawe,szczupaka czy sandacza też za mordkę bo może ,,pierdyknąć na brzuszek ?
- flpbl lubi to
#629 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 19:45
Ale ty masz czlowieku w tobolku. Sorki za wyrazenie ale troche mnie to drazni. Chwyt za "mordke" umiejetnie wykonany jest najbezpieczniejszym dla ryby i to nie tylo dla okonia. Prezentuje tak jak okonia z poprzedniej strony praktycznie kazda rybe po za sandaczem i szczupakiem. Nie uszkadzamy blony sluzowej, mamy pelna kontrolę nad ryba co moze ja uchronic przed urazami mechanicznymi. Podstawa to podporka u mnie jest podwojna malym palcem i druga reka pod brzuch. Najpierw trzeba takiego okonia zlapac zeby sie przekonac o ich sile.
Z mojej strony out, jak masz jakies zale wal na priv zeby nie zasmiecac watku bo ta dyskusja wraca jak bumerang a prowokowana najczesciej przez ludzi ktorych najwiekszy okon byl wielkosci dobrego jerka na szczupaki.
Peace and Love
- patu, Slavobeer, woyciech i 5 innych osób lubią to
#630 OFFLINE
Napisano 23 wrzesień 2014 - 19:56
Alex--Obrońco nękanych okoni wiem, że ty nawet po podebraniu dezynfekujesz wodą utlenioną
miejsca gdzie rybkę macałeś nawet jeżeli robiłeś to w rękawiczkach. ZUH chłopak!!!! Braavoooo, Johny Bravoo
Użytkownik Zander Hunter edytował ten post 23 wrzesień 2014 - 19:58
- Predatorhunter lubi to
#631 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 11:35
Pedantyczni może lepiej niech przy komputerach zostaną, wędkarstwo to zdecydowanie nie sport dla was.
#632 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 12:37
Czytając posty niektórych kolegów, dochodzę do wniosku, że ich poglądy są zmienne i zależne od gatunku, o którym mowa.
#633 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 22:01
Ale ty masz czlowieku w tobolku. Sorki za wyrazenie ale troche mnie to drazni. Chwyt za "mordke" umiejetnie wykonany jest najbezpieczniejszym dla ryby i to nie tylo dla okonia. Prezentuje tak jak okonia z poprzedniej strony praktycznie kazda rybe po za sandaczem i szczupakiem. Nie uszkadzamy blony sluzowej, mamy pelna kontrolę nad ryba co moze ja uchronic przed urazami mechanicznymi. Podstawa to podporka u mnie jest podwojna malym palcem i druga reka pod brzuch. Najpierw trzeba takiego okonia zlapac zeby sie przekonac o ich sile.
Z mojej strony out, jak masz jakies zale wal na priv zeby nie zasmiecac watku bo ta dyskusja wraca jak bumerang a prowokowana najczesciej przez ludzi ktorych najwiekszy okon byl wielkosci dobrego jerka na szczupaki.
Peace and Love
zawsze znajdzie się ktoś i włoży kij w mrowisko ja tam nie łowie rekordów ale fote zobaczyć lubie, proponuje nie oglądać jak kogoś kuje w oko
- Predatorhunter lubi to
#634 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 20:28
Alex--Obrońco nękanych okoni wiem, że ty nawet po podebraniu dezynfekujesz wodą utlenioną
miejsca gdzie rybkę macałeś nawet jeżeli robiłeś to w rękawiczkach. ZUH chłopak!!!! Braavoooo, Johny Bravoo
Rozumiem że ZUH to Zakład Usług Hydrologicznych ?,Hydraulicznych ?,zanim zaczniesz z kogoś kpić proponuję żebyś poprawił ortografię,tak będzie prościej,pozdrawiam.
#635 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 20:53
A gdzie ryby? Może by tak "prawidłowo trzymający do zdjęcia" coś w końcu zaprezentowali.
- MANTHEO, Qcyk, Kaszub Bait i 1 inna osoba lubią to
#636 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 21:02
My nie śmiemy prezentować fotek a tym bardziej nikogo nie pouczać , wyraziliśmy tylko swoją opinię .
#637 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 21:13
Jest chyba na tym forum wątek pt "zdjęcia do oceny".. tam można wyrażać opinie. Tutaj pokazuje się okazy okoni złowione w 2014r. Ostatnia strona to śmietnik.
- Predatorhunter i Zander Hunter lubią to
#638 OFFLINE
Napisano 25 wrzesień 2014 - 21:40
Ostatnia strona to śmietnik.
Śmietnik na forum to niestety wilcze prawo użytkowników. Podkreślam, WILCZE!
Nie, żeby mi to pasowało - też jestem tutaj za Wypuszczanymi_Okoniami_2014...
Pozdrawiam
Grzesiek
#639 OFFLINE
#640 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 09:16
Przepiękny garbus i super fota. Cholerka, jak u Ciebie to jeden z mniejszych w tym roku to zazdraszczam . Mi nie dane było jeszcze przebić się przez 40-kę. Może tegoroczna jesień w końcu coś niezapomnianego przyniesie.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych