Moja konkluzja.A możesz Fish podać konkluzję? Idę trochę na łatwiznę ale ... chętnie dowiem się jakie jest Twoje zdanie na ten temat .... i ... może trochę odtajnij siebie ... bo piszesz o fotografii ale ... na razie nic o Tobie nie wiemy (tzn. skąd pochodzi Twoja wiedza na temat foto - bo zdjęcia Twojego na tym forum nie widziałem a chętnie się dowiem skąd Twoja pasja i wiedza )
Co jest potrzebne do wykonania dobrych zdjęć?Przyjmijmy że warunki ekspozycji są takie same.
1.Fotograf
2.obiektyw
3.aparat
I te 3 punkty powinno się wymieniać w tej kolejności jeżeli coś nam nie pasuje w naszej fotografii.
Ja lustrzankę kupiłem 4 miesiące temu i od tego czasu moją pasją stała się fotografia.Wiedzę mam z forum pentaxa i artykułów z netu.Po zastosowaniu odpowiedniego filtru,aby to przebrnąć,przebicia się przez galerie i forumowe foty do oceny z komentarzami można się dowiedzieć wszystkiego.Pasja powstała głównie z powodu tego że widzę dobrą fotę a nie umiem jej zrobić.
Przez te 4 miesiące odkąd mam aparat nie pstryknąłem nic wędkarsko wybitnego,takie pstryki podczas nauki.
mroczno iso800
Trochę zabrakło modela ale temat ma potencjał
Tego ładnego dnia sfotografowałem niestety asfalt
Mój najlepszy portret nie prywatny
Generalnie wszystko przedemną