Napisano 30 styczeń 2023 - 21:40
Cześć.
Jeśli nazbierałoby się paru chętnych do dołożenia do paliwa to jest taka opcja, że w sobotę mogę się wybrać. Nie mam po drodze(550km) więc kosz dojazdu mam niemały(~500-550zł), ale że dawno nie byłem to mam spore chęci by się tam wybrać. Nie oczekuje, że uda się uzbierać na całe paliwo ale jw pisałem jak się paru chętnych uzbiera do dorzutki to atakuje. Co do pomocy przy zakupach-moge odebrać co kto sobie u nich zarezerwuje, lub na miejscu coś kupić(ale.tu warunek, że te zakupy powinny być z grubsza już uzgodnione-tj wchodze kupuje i tyle, a nie że na miejscu dzwonie i musze opowiadac od a do zet co jest na miejscu(oczywiście jak czegoś nie ma, to można coś innego kupić w zamian-do uzgodnienia) Nie pośrednicze w zamawianiu, a dlaczego?Ano dlatego, że pare akcji mialem, że zarezerwowałem i na miejscu musiałem odmawiać-co skutkuje tym, że mniej wiecej od roku mają na moją osobę wyjebkę i nie odpisują na moje wiadomości czy to na email, czy whatsup. W sumie się nie dziwie, zawracam im banie, a potem odmawiam jakąś tam część (nie ze swojej winy-ale dla nich nie ma to znaczenia z czyjej). Co do kasy można przelać przed, mogę wyłożyć -w sumie nie ma znaczenia, ale wolałbym mieć jakiś zadatek na wszelki wypadek od osób nazwijmy to nowych, którzy wcześniej nie korzystali z mojej pomocy, bo gdyby ktoś się wypiął i zostane z jakimś.limitowanym czymś co się nie będzie chciało sprzedać to,będę miał bufor na obniżenie ceny żeby się sprzedało. Powyższa zasada nie tyczy się wszystkich, dla których już kupowałem i nie miałem żadnego przypału(a było ich sporo). Podsumowując, bardzo chętnie pojade i poświęce na to cały dzień i kasę na paliwo, ale nie dla 1 osoby. Aż tak mi nie zależy. Ps jak ktoś po trasie Sztum-Berlin-(trasa 22 do Wałcza, potem 10 na Szczecin) chce wsiąść to oczywiście zapraszam. Allternatywna trasa to przez Bydgoszcz,dalej Poznań i A2)- ale tej wolałbym uniknać, bo jest droższa. W razie chęci zapraszam na priv, a jeszcze lepiej na tel 692489963, bo na jerka ostatnio mało zerkam.Dajmy sobie czas do czwartku na uzbieranie chętnych i ustalenie co i jak-jak bedzie pachniało malizną to nie wypali najwyżej. Pozdro
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
-
Bury knives, Luckyguliver i peryskop lubią to