Paweł,ten gość to wybitny znawca chińskich plecionek i łowca okazów na w/w,. nie przekonasz jego,że chińskie 6lb to nie odpowiednik japońskiego 6lb.On łowi okazy na te chinskie 6lb i ogłasza,że to odpowiednia miara na okazałe szczupaki i sandacze.Chyba nigdy w życiu nie miał w ręku prawdziwej plecionki 6lb made in Japan .Ja już z nim nie polemizuje.Niech żyje w swoim świecie.A,nie jestem wrogiem chińskich wyrobów,ichnich plecionek używam.
Kolego nie jestem ani znawcą , ani nie porownuje japan 6lb do chinskiego , bo nijak sie maja , w reku mialem wiecej plecionek niz ci się może wydawać , a okazów nie mniej . napisałem tylko co jest dla mnei topowa plecionka do ul i jest nią ta linka rozbierzność rozmiarów tej że marki jest kolosalna i wyssane opisy z palca nijak maja sie do rzeczywistości , 2lb jest pajeczynka do ul , 4lb jest swietna linka do boleniowania i lekkiego sandacza do powiedzmy 30g , a 6tlb jest już krową do cieżkiego łowienia , nie używam wiec się nie wypowiada., Zwrócę Ci uwagę bo mogłbym Cię zawstydzić w wielu kwestiach takze w tych jakie kto łowi ryby i na co , bo jeśli takowej wiedzy nei posiadasz , nei wypowiadaj się prosze bo nie wnosisz nic do dyskusji , a ja wręcz przeciwnie.
a co do linek japan Mistrzuniu to wiesz mam sporo z górnej połki więc porównanie mam aa i owszem "Ha Ha"
Użytkownik FRS1985 edytował ten post 09 listopad 2020 - 18:12