Witajcie
Nie sądziłem że będzie ktoś za mną tęsknił ale w pewnym momencie moje drogi się trochę rozeszły z drogą forum więc nie zaglądam... Dziś Karpiu wrzucił mi screena aż mi się smutno zrobiło Jeżeli chodzi o stronę to wytłumaczenie było opublikowane na głównej z wyjaśnieniem dlaczego produkty znikają.... Przygotowujemy się do przerobienia strony ze sklepu na stronę czysto informacyjną. Sprzedażą niech zajmą się już tylko sklepy wędkarskie. Myślę że będzie to z pożytkiem dla wszystkich bo w końcu będzie można obejrzeć i pomacać wędki w swoim sklepie.
Na razie są trzy z wędkami: Krokodyl Wrocław, Art-Rod Poznań i Rapa w Pruszkowie (zbieżność nazw).
Na Rybomania w Poznaniu jesteśmy, Gliwice musieliśmy odpuścić bo dostaliśmy zaproszenie na targi w Japonii więc... wybór był prosty
Co z nowości na 2020 rok? Niestety daty premier na rynku zaczynają się od kwietnia w Japonii więc jak dla nas zupełnie nie trafiony harmonogram dostaw.
Będzie seria Finezza i Corto UX zbliżone ceną do starych serii EX. Corto 18 dostanie świetny model z tytanowym szczytem z droższych modeli będzie nowe Vigore, Silverado Prototype i nowa Finezza ST Limited Co będziemy mogli pokazać w Poznaniu no właśnie nic nowego więc łączę się w bólu z oczekującymi nowości żeby nie powiedzieć w rozczarowaniu polityką firmy. Na szczęście zmieni się to od przyszłego roku bo w końcu zrozumieli o co nam chodzi.
Za to w Poznaniu będziemy mieć kilka perełek z Varivasowej pracowni Adachi san