Witam
Po wieloletnim studiowaniu forum , latach żmudnego okupionego wieloma wyrzeczeniami gromadzenia komponentów, licznych wojnach z Połowicą o chwilę dla siebie i o te 2m2 blatu w kuchni zebrałem się w końcu w sobie i zacząłem robić...
Koszmar , podobno rodbuilding to sama przyjemność, lekka praca przy szklaneczce w nudne zimowe wieczory , wspaniałe pole do popisu dla wyobraźni kreatywności, doskonały trening rozwijający zdolności manualne, oczyszczający umysł z całego tego syfu dnia codziennego... a tu trach....
Czemu ten cholerny korek się tak krzywo toczy i czemu otwór w nim nie jest centryczny ((( Jak oni nabierają ten epidian z puszki do strzykawki , nie da się rozmieszać lakieru bez tych bąbelków powietrza bez tego kosmicznego drogiego profesjonalnego mixera do lakieru? Czemu ta nić metaliczna się ślizga? Nie kochanie w tej chwili nie mogę ci podać wacików !!!! Jak to przykleić? Czemu nie chce się układać itd. itp. i w kółko i znowu i już ! STOP nie robię !!! Musze się napić .
Też tak mieliście przy pierwszej wędce?
No ale w końcu jakoś się wyluzowałem dzięki wspułpracy Ukraińsko-Szkockiej z małym aż znaczącym wkładem Polskiej Tradycji Spirytusowej
I tak wyglądały początki :
IMG_20140227_200920.jpg 48,03 KB 15 Ilość pobrań
a wyszło tak :
mucha1.jpg 180,35 KB 14 Ilość pobrań
potem tak :
mucha2.jpg 120,88 KB 13 Ilość pobrań
mucha3.jpg 95,53 KB 15 Ilość pobrań
mucha4.jpg 57,27 KB 15 Ilość pobrań
mucha5.jpg 50,13 KB 15 Ilość pobrań
a taki mam warsztat :
warsztat1.jpg 62,2 KB 15 Ilość pobrań
warsztat2.jpg 79,58 KB 15 Ilość pobrań
A teraz troche danych technicznych:
MHX zamienił sie w CD NANO w klasie 5/6 274cm 4cz.
Średni czas nawijania jednej omotki : 1h
Średni czas lakierowania : 20min
Czas dostępny na pracę nad projektem: pomiędzy 23:00 a 4:00 rano
Zadowolenie z dotychczas osiągniętych efektów w skali 1-10: 7
Przewidywany czas zakończenia projektów po uwzględnieniu dotychczasowych ram czasowych : 3 miesiące
Koszt projektu: bezcenne
C.D.N jutro
Pozdrawiam
Paweł