Darek,
daj proszę aktualne info o zebranej kwocie.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 grudzień 2014 - 20:02
Darek,
daj proszę aktualne info o zebranej kwocie.
Napisano 05 grudzień 2014 - 22:25
Drodzy koledzy. Do wczorajszego dnia udało się zebrać 552zł. Pieniążki wpłaciło 13 kolegów i przyjaciół Krystka. Wszystkim serdecznie dziękuję.
Napisano 05 grudzień 2014 - 22:29
Jutro Mikołajki,Panowie nie dajcie się prosić.
Napisano 05 grudzień 2014 - 22:31
Szanowni Koledzy... może kilka chwil na kilku choćby złotowy przelew w przerwie między nonsensownymi często kłótniami byście wygospodarowali. Łańcuch jest tak silny jak najsłabsze ogniwo... jesteśmy grupą czy zbieraniną? Jak grupą to wspierajmy naszych słabszych członków w ciężkiej chwili.
Napisano 06 grudzień 2014 - 08:40
Napisano 08 grudzień 2014 - 10:37
Ciężko będzie Im świętować bez Krystiana,.... trudno będzie o uśmiech. Może jednak dzięki nam pojawi się on choć na krótką chwilkę i nie tylko dlatego, że pieniądze "jerkbaitowa gwiazdka" przyśle, ale przede wszystkim, że pamiętamy.
Koledzy naprawdę warto poświęcić tę chwilę i te parę groszy.
Napisano 08 grudzień 2014 - 11:04
well done
PS
na 6 stronie jest informacja z nr konta
Napisano 11 grudzień 2014 - 23:07
Hop do góry!
Napisano 12 grudzień 2014 - 22:34
Panowie Święta idą wystarczy odpuścić po dwa wobki ktore i tak zostaną w wodzie...
Napisano 14 grudzień 2014 - 15:06
..koledzy, idą święta..na pewno niełatwe dla pani Moniki...
Niech każdy, w miarę możliwości dorzuci swoją "cegiełkę"...
Napisano 15 grudzień 2014 - 19:06
Drodzy koledzy.
Dzięki naszej świątecznej akcji udało się zebrać1450zł. Łącznie wzięło udział 27 osób. Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję. Chciałbym również przekazać "szczere, dozgonne i wdzięczne" (jak sama to określiła pani Monika) wyrazy podziękowania za wsparcie i pomoc, którego udzieliliśmy rodzinie tragicznie zmarłego Krystka.
Napisano 18 grudzień 2014 - 02:10
Witam.
Przepraszam, że przegapiłem ale nie miałem czasu i nie mogłem się jakoś zebrać żeby wystawić aukcję/ogłoszenie.
Wystawiłem na sprzedaż 2 przynęty z pod mojej ręki dedykowane na szczupaki - http://jerkbait.pl/t...de-dla-krystka/
Przychód z tej auckji w 100% zostanie przesłany na pomoc dla rodziny Krystka.
Mam nadzieję, że nie narobiłem zamieszania i zapraszam do kupowania.
Pozdrawiam
M
Napisano 21 grudzień 2014 - 21:16
Drodzy koledzy. Kilku kolegów przelało jeszcze pieniążki na kwotę 420zł. Pieniążki przeleję na konto pani Moniki w dniu jutrzejszym. Serdecznie dziękuję.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych