Czyli seksu z wędkowaniem też nie umiesz pogodzić?
Pochwal się nowym sprzętem ! ;)
#5101 OFFLINE
#5102 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 13:25
Wyłączam telefon gdy łowię i podczas seksu! Włączam w przerwach na papierosa i w razie czegoś, oddzwaniam. Cholera by mnie trafiła gdyby mi dzwonił kiedy jestem zajęty wędkowaniem lub seksem...
Jeszcze nie trafiłem żebyś był niedostępny 😄
Użytkownik morrum edytował ten post 04 kwiecień 2019 - 13:26
- Guzu, Artech, Adrian Tałocha i 12 innych osób lubią to
#5103 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 13:27
Wyłączam telefon gdy łowię i podczas seksu! Włączam w przerwach na papierosa i w razie czegoś, oddzwaniam. Cholera by mnie trafiła gdyby mi dzwonił kiedy jestem zajęty wędkowaniem lub seksem...
Aleks ja ogólnie mam wyłączony 😀 ale są czasami takie dni, że pod komórą być musisz ...
- BOB i snup lubią to
#5104 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 13:31
Na pewno to nie samsung ani huawei, ale może wystarczy do tego aby zobaczyć kto dzwoni i komóry nie wyciągać z kieszeni jak się kręciołem kręci albo na ten przykład lawiruje pomiędzy badylami ... ?
Pokaż zawartość pudełka.
Ja tego typu zegarek, dostałem w gratisie z HUawei P30Pro i powiem Wam ze wstydem, że nawet nie kumałem o co chodzi w tych wynalazkach
teraz po kilkunastu dniach użytkowania, stwierdzam, że pomiar tętna przy moim serduchu to całkiem nie głupi wynalazek
(ale to nie jedyna funkcja, która mi się podoba...barometr na rybach również może się przydać
Użytkownik BOB edytował ten post 04 kwiecień 2019 - 13:32
- SID i S.N. lubią to
#5105 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 13:33
Czyli seksu z wędkowaniem też nie umiesz pogodzić?
Za zimno na seks podczas wędkowania...
Jeszcze nie trafiłem żebyś był niedostępny
Starość, nie radość. W młodości częściej wędkowałem...
- Gad1979 i S.N. lubią to
#5106 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 13:43
Jak mawiali starzy górale, "wędkowanie i sex to świetość".
- Alexspin lubi to
#5107 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 13:46
Załączone pliki
- gulf, Paweł R., SID i 1 inna osoba lubią to
#5108 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 13:57
Wiem, że śmiecimy w poważnym wątku, ale w takiej sytuacji muszę zacytować klasyka :
"Starość nie radość, musi się wyszumieć.
Lecz żeby szumieć, trzeba mieć i umieć"
(Oczywiście Alku, bez wycieczek osobistych )
- Alexspin i Bułka lubią to
#5109 OFFLINE
Napisano 04 kwiecień 2019 - 14:17
A przypomniałem sobie ...
Pewnego dnia byłem na rybach i łowiłem okonie i za bardzo nie chciały współpracować. Wykonałem daleki rzut i w czasie lotu dzwoni tel. , no dobra odbiorę w tym czasie przynęta opadła na dno i sobie tam poleżała. Po skończonej rozmowie poderwanie przynęty ,dwa razy obrót korbą i siedzi piękny pasiak. I wyszło na to ,że w tym dniu takie łowienie to klucz do sukcesu.
- popper i BOB lubią to
#5110 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2019 - 19:55
Tester multiplikatorów, bo średnio pomaga w rzucaniu. Ale za to nie "luj", który na samą myśl o ewentualnym przyłowie gnie się po samą rękojeść. Szczytówka do drugiej przelotki wygina się od samego wąchania okoni, a potem sukcesywnie mocy przybywa na tyle, że mogę tylko pomarzyć o okoniu, który uruchomi 3/4 jej mocy. Wykonanie oczywiście Kamila (@Mekamila).
blue1.jpg 35,7 KB 34 Ilość pobrań blue2.jpg 20,18 KB 34 Ilość pobrań
Użytkownik Koincydencja edytował ten post 05 kwiecień 2019 - 19:57
- maykel, malinabar, BOB i 4 innych osób lubią to
#5111 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2019 - 20:03
To pełen węgiel?
( widzę, że błękit na topie. Do mnie też leci kijek w błękicie ... dobrze Ci znany Hubercie nasze forum to mała wioska )
Użytkownik BOB edytował ten post 05 kwiecień 2019 - 20:05
- Koincydencja i cyprys19 lubią to
#5112 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2019 - 20:05
Zdaje się, że tak, ale czekam na potwierdzenie od Kamila.
#5113 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2019 - 20:51
Na pewno to nie samsung ani huawei, ale może wystarczy do tego aby zobaczyć kto dzwoni i komóry nie wyciągać z kieszeni jak się kręciołem kręci albo na ten przykład lawiruje pomiędzy badylami ... ?
Pany po 1 dniu już wiem, że to nie to co szukam.
Minusy: nie wyświetla się numer osoby dzwoniącej, a jedynie jest sygnał "dzwonka" i "mruga" symbol słuchawki. To samo w przypadku sms.
Plusy: DOSKONALE działa bluetoth co zaskoczyło mnie najbardziej. Funkcje "sportowe" czyli krokomierz, kilometromierz, licznik kalorii również działają świetnie. Czytelny wyświetlacz nawet w słońcu. Na co dzień bez połączenia z komórą całkiem sympatyczny zegarek za dwadzieścia parę baksów
Użytkownik Sławek Nikt edytował ten post 05 kwiecień 2019 - 20:51
#5114 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2019 - 20:57
Pokaż zawartość pudełka.
Ja tego typu zegarek, dostałem w gratisie z HUawei P30Pro i powiem Wam ze wstydem, że nawet nie kumałem o co chodzi w tych wynalazkach
teraz po kilkunastu dniach użytkowania, stwierdzam, że pomiar tętna przy moim serduchu to całkiem nie głupi wynalazek
(ale to nie jedyna funkcja, która mi się podoba...barometr na rybach również może się przydać
No i ten pomiar jest wysyłany do najbliższego SOR-u.
- BOB, Koincydencja i cyprys19 lubią to
#5115 OFFLINE
Napisano 05 kwiecień 2019 - 22:19
Kupiłem osobiście w Centrumwędkarstwa.pl Poznań.
Tak są wystawione na półce.
Robert, wedle Twoich obaw, to każdy z nas powinien nabyć taki wór.
...w kwestii pojemości, klasyczny worek US Marines, z demobila dostępny, można się spakować,polecam. Ja mam ,,słabość",nosić garba, szkoła lubliniecka, takie skrzywienie.,, Wszystko" na plecach, pod ręką...
- SID lubi to
#5116 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2019 - 10:55
Pany po 1 dniu już wiem, że to nie to co szukam.
Minusy: nie wyświetla się numer osoby dzwoniącej, a jedynie jest sygnał "dzwonka" i "mruga" symbol słuchawki. To samo w przypadku sms.
Plusy: DOSKONALE działa bluetoth co zaskoczyło mnie najbardziej. Funkcje "sportowe" czyli krokomierz, kilometromierz, licznik kalorii również działają świetnie. Czytelny wyświetlacz nawet w słońcu. Na co dzień bez połączenia z komórą całkiem sympatyczny zegarek za dwadzieścia parę baksów
Hehe miałem pisać że to nie ta wersja zegarka, musiałbyś mieć wersje HR wtedy będą dodatkowe gadżety, a ogólnie mam ten sam model co Ty już ponad pół roku i sprawuje się spoko.
#5117 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2019 - 17:41
A taki żona sprawiła mi prezent na urodziny
Teraz będę musiał złapać jej jakiegoś ładnego dorsza
Załączone pliki
- fish28, salmon1977, hm62 i 6 innych osób lubią to
#5118 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2019 - 17:48
Masz fart, że nie powiedziała: masz i spływaj! dobra żona
- Alexspin lubi to
#5119 OFFLINE
Napisano 07 kwiecień 2019 - 17:48
Taka żona to skarb.
#5120 ONLINE
Napisano 07 kwiecień 2019 - 20:09
Za zimno na seks podczas wędkowania...
Jak to powiedział jeden staruszek do drugiego " wolę BARBÓRKĘ od sexu, bo BARBÓRKA jest częściej..."
- tomi101, misie.k, Alexspin i 2 innych osób lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych