Mam Tajmienie, jeden z wyższych modeli. Nie polecam, gówno jakich mało. Ciekły chyba po miesiącu. A ich buty do brodzenia to też katastrofa, nie wytrzymały sezonu. Nic więcej od nich nie kupię.
#41 OFFLINE
Napisano 05 luty 2015 - 10:26
#42 OFFLINE
Napisano 05 luty 2015 - 10:39
Mam Tajmienie, jeden z wyższych modeli. Nie polecam, gówno jakich mało. Ciekły chyba po miesiącu. A ich buty do brodzenia to też katastrofa, nie wytrzymały sezonu. Nic więcej od nich nie kupię.
Witaj w klubie Dodam jeszcze, że topowa kurtka do brodzenia Taimenia wytrzymała jeden sezon, zaczęła cieknąć, poprzecierała się na rękawach i kapturze, padły trzy zamki...
#43 OFFLINE
Napisano 05 luty 2015 - 11:11
Tpe obejrzałem te ikony, na reklamie z Adamem Sikorą prezentują się całkiem fajnie, cena też przystępna. Może się na nie skuszę.
#44 OFFLINE
Napisano 05 luty 2015 - 11:16
a te Ikony to który model byście polecali?
#45 OFFLINE
Napisano 05 luty 2015 - 11:31
Zwykłe - ikon waders. Bez zamka. Też polecam. 2 sezony już u mnie wytrzymują, bez większych śladów użytkowania - taimeny po 3 miesiącach ciekły na kolanach, potem po roku na łączeniu skarpet z materiałem.
Buty taimena były spoko, nie narzekałem - jeśli chodzi o wytrzymałość, bo wygodne za bardzo nie były - do brodzenia ok, do łażenia nie bardzo . Cały czas je mam w szafie jako zapas (z tym, że trafiłem chyba na dobry model, bo kolega kupił najwyższy model i miał co chwilę z nimi jakieś problemy).
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: śpiochy, wodery
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Neopreny BehrNapisany przez kalenji84 , 21 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Śpiochy, spodniobuty i buty MikadoNapisany przez aczarny , 14 sty 2014 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty dla kobietyNapisany przez Eluska , 25 wrz 2016 śpiochy, wodery |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych