[quote]
Ano, udało się skruszyć ostatnie bastiony twierdzy wroga. To będzie chyba pierwszy zlot w którym więcej będzie łowić na muchę niż na cast/spina razem wzięte, na razie dopiero 4 kolegów niemuchowych zapisanych, a nad nimi tez popracujemy
[/quote]
Standii nie rozpedzaj się. Casta nigdy nie zdradze. muche traktuje jako cos nowego, innego co tez sprawia frajde - choc nie moge powiedziec ze strzal w morde ciezka nimfa nalezy do przyjemnosci
szczegolnie gdy jest to strzal ktory doslownie rozrywa szybke polaroidow w okluarach...
muche pewnie bedzie sie jakos rozwijac ale casta u mnie raczej nie wytepi...
raczej
ale za rok jak sie wybierzemy z remkiem na slowenie to... sie bedzie dzialo... oj bedzie...
[/quote]
Wierz mi Mifku ze słyszałem juz takie zapewnienia. Ba nawet znam jednego Kristofera co zawsze mówił że mucha to ostatnie pedalstwo i on nigdy cast nie zdradzi i nawet próbować nie będzie... później że no mooożeee i na pstrągi do dobre a teraz...co chwilę zdjęcia ryby na muchie, zupełnie zębatych. Oczywiście nikt nie jest totalnie pierdyknięty żeby wędki sprzedać i multiki, ale procentowo udział Jedynie-Słusznej-Metody wzrasta bardzo