Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

sklepowy x-fast do 25 gram

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#21 OFFLINE   Najeżony

Najeżony

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 161 postów
  • LokalizacjaWlkp
  • Imię:Sławek

Napisano 29 maj 2015 - 19:03

Wydaje mi się że Zbynio63 to typowy prowokator. 3 posty z czego w dwóch zapewnia że ma za nic okres ochronny sandacza. ;)

#22 OFFLINE   Mariusz Gulbiński

Mariusz Gulbiński

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 105 postów
  • LokalizacjaWarmia
  • Imię:Mariusz

Napisano 29 maj 2015 - 20:44

:doh: Masz racje, dokarmiłem trola.

#23 OFFLINE   Dyziek

Dyziek

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 31 postów
  • LokalizacjaLas, gdzieś na Suwalszczyźnie/ Warszawa
  • Imię:Wojtek
  • Nazwisko:D

Napisano 29 maj 2015 - 21:51

Wracając do tematu :) 

Polecam Team Dragona 10-28 gram x-fast, bodaj 2,75m.

Szybciutki, mam go już chyba 4 sezon i nadal swoje wyciąga. 

#24 OFFLINE   pontonss

pontonss

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 414 postów
  • LokalizacjaKraków

Napisano 30 maj 2015 - 10:41

Jak ktoś chce super fasta dragona to mam nówkę z gwarancją za 130 zeta z przesyłką.

#25 OFFLINE   MARIUSZ 69

MARIUSZ 69

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2042 postów
  • LokalizacjaLubelskie
  • Imię:Mariusz

Napisano 18 czerwiec 2015 - 08:09

Mikado inazuma najlepiej kupować w sklepach stacjonarnych bo podobno trafiają się niedopracowane, w sklepie można dokładnie obejrzeć .Za taką kasę godna uwagi.

#26 OFFLINE   Zbynio63

Zbynio63

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 224 postów
  • LokalizacjaElk
  • Imię:Zbyszek

Napisano 23 czerwiec 2015 - 16:54

Wydaje mi się że Zbynio63 to typowy prowokator. 3 posty z czego w dwóch zapewnia że ma za nic okres ochronny sandacza. ;)

Nie jestem osobą która lansuje się na forach wędkarskich.Wedkuję od...jak pamiętam zawsze.Jak długo może wędkować Zbynio 63 domyśl się sam, jak jesteś taki błyskotliwy.Wodom Cześć oddaję zawsze,ponieważ bez Nich nie potrafię żyć.30 Maj to była sobota,tak więc dzierżawca jez.Śniardwy zezwolił na połów z łodzi od 29 Maja- w tym na połów sandacza.Tak więc nie bądz kolego taki Najeżony bo nazwyczajniej nie masz racji.I nie traktuj tego posta jako prowokacji ponieważ prowokatorem nie jestem.Co do TT Zander w jednoskładzie to może być do bardzo lekkigo sandaczowania na płytkiej wodzie i główki do max 10 g.Ma moc w dolniku,ale szczytówka jest bardzo spolegliwa.Dobra na delikatne brania i małą wagę przynęt.Na łodzi stosuję STCroix TBS68mxf.To jest dopiero kosa.Wrew opisanemu blankowi radzi sobie z główką 25 g i gumą 4''na-uwaga 20 m głębokości.Na takich głębokościach łowie teraz smoki na Śniardwach.Jeżeli mogę jeszcze dodać nie chwaląc się wcale,to w Czerwcu złowiłem ok.200 szt sandałków z czego zabrałem może z 10 szt z racji ich wielkości.Tak więc kolego Prowokator to nie ilość postów daje obraz konkretnej osoby.Jeszcze raz zaznaczam,że nie jest moją intencją jakakolwiek prowokacja do nikogo z forumowiczów.Wodom Cześć i Chwała!

,

#27 OFFLINE   rower26

rower26

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1441 postów
  • Imię:Łukasz

Napisano 25 czerwiec 2015 - 13:27

Kurcze, jakoś @Zbynio pasuje mi do tego tematu...

http://jerkbait.pl/t...a-na-śniardwach

Użytkownik rower26 edytował ten post 25 czerwiec 2015 - 13:28

#28 OFFLINE   Zbynio63

Zbynio63

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 224 postów
  • LokalizacjaElk
  • Imię:Zbyszek

Napisano 26 czerwiec 2015 - 10:31

Kurcze, jakoś @Zbynio pasuje mi do tego tematu...

http://jerkbait.pl/t...a-na-śniardwach

Sandałki brały w typowo jesienno-zimowych ostojach na ok.20 m głębokości.O pazerności w zabieraniu ryb przez wędkarzy wie każdy.A prawdą jest,że PSR rozprawiła się z takimi szybko-za co szaco wielkie.Ale szalała tylko młodzież.Większych ryb jak na lekarstwo.Przeczytaj uważnie mój post o sandałkach i ilości zabranych ryb.A w Czerwcu na sandaczach byłem 12 razy,po dwie sesje dziennie.Na jerkbajcie jestem Nowy i chyba już nie napiszę żadnego postu.Okazuje się,że Macierewiczów jest w Polsce więcej niż można się było spodziewać.Wodom Cześć i Chwała! P.S.Zaraz pakuję się na ryby na cały wekend.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych