#441 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2016 - 16:40
#442 ONLINE
Napisano 23 kwiecień 2016 - 19:45
Te przynęty wciągają a nawet kręcą narkotycznie ... to na czym mają być ważone?
#443 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2016 - 20:06
Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów.
#444 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2016 - 20:25
Ja tam lubię dodatkowe atrakcje
Tak zazwyczaj się kończą (patrz kolana) "dodatkowe atrakcje" na ... ostro.
#445 ONLINE
Napisano 23 kwiecień 2016 - 20:25
Niczego nie wywołam. Jestem wrażliwy choć bezczelny. Proszę o zachowanie merytoryki w wątku
#446 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2016 - 20:38
Niczego nie wywołam. Jestem wrażliwy choć bezczelny. Proszę o zachowanie merytoryki w wątku
Bardzo starannie wykonane przynęty. Znam bezczelniejszych (nie chwaląc się...). Będę się za Was modlił. Janusz, pomocy!!!
#447 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2016 - 21:32
Proszę Janusza o ozdobienie niektórych zdjęć listkiem figowym (zielonym kolorem oczywiście). W przeciwnym razie Robert wywoła skandal obyczajowy. Tu bywa młodzież! Szanowną Rękodzielniczkę proszę również o zdobienie przynęt postaciami odzianymi w kiecki do kolan. Rozwiewając wątpliwości: nie należę do kółka różańcowego ani Zielonoświątkowców. Mam na sercu dobro i zdrowie naszych forumowiczów.
(...)Janusz, pomocy!!!
Po wnikliwym rozpatrzeniu prośby, szerokich konsultacjach oraz głębokiej zadumie,
- BOB i Eluska lubią to
#448 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 13:58
Tak zazwyczaj się kończą (patrz kolana) "dodatkowe atrakcje" na ... ostro.
Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy teraz taka moda na spodnie z dziurami
Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy
Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 +
Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha
- joker, godski, Del Toro i 7 innych osób lubią to
#449 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 14:46
Bardzo się wrażliwi robicie chłopcy teraz taka moda na spodnie z dziurami
Dla tych bardziej uduchowionych postaram się zrobić następną sesję z przynętą w stroju zakonnicy
Ogólnie to nie wiem o co wam chodzi ,ale mnie denerwujecie to też postanowiłam wykonać wobler 18 +
Jak ryby nie biorą to zawsze można sobie popatrzeć haha
Oby tylko patrzyli. Pewnie tacy się znajdą co wobka zamiast świerszczyka wezmą i w krzaki pobiegną .
#450 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 15:17
Przepraszam z zdenerwowanie jeżeli łapię się w tych "chłopcach".
Ciekawe z jakich bajek zaczerpnęłaś wzór na ostatniego wobka.
Na kalkomani go drukujesz i kleisz? Gdyby był bez steru to na breloczek do kluczy byłby jak znalazł.
#451 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 15:42
Oby tylko patrzyli. Pewnie tacy się znajdą co wobka zamiast świerszczyka wezmą i w krzaki pobiegną .
Nie wnikam co będą z nim robić po zakupie
- BOB lubi to
#452 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 15:47
Ciekawe z jakich bajek zaczerpnęłaś wzór na ostatniego wobka.
Na kalkomani go drukujesz i kleisz? Gdyby był bez steru to na breloczek do kluczy byłby jak znalazł.
Z bajek dla dużych dziewczynek
Nic nie powiem zaraz byście chcieli żeby wszytko wam zdradzać Na życzenie mogę zrobić bez steru.
- BOB lubi to
#453 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 15:51
Z bajek dla dużych dziewczynek
Nic nie powiem zaraz byście chcieli żeby wszytko wam zdradzać Na życzenie mogę zrobić bez steru.
gorzej będzie jak przy łowieniu będzie ławica gapiących rybek płyneła za wobkiem..
- Eluska lubi to
#454 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 16:56
------------"Z bajek dla dużych dziewczynek
Nic nie powiem zaraz byście chcieli żeby wszytko wam zdradzać Na życzenie mogę zrobić bez steru."
Zrobimy machniom???? Ty mi bez steru i ja Tobie bez. "Malowanie", WIELKOŚĆ i wersję możesz wybrać. .
#455 ONLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 17:31
Brawo Pani Elżbieto!
Jako wielbiciel filmów Luisa Bunuel'a ostatnią Pani prezentację mogę porównać do mieszanki "Dyskretnego uroku burżuazji" z "Mrocznym przedmiotem pożądania" z domieszką "Mrożonego Pepermintu". Reakcja kolegów z forum była do przewidzenia (takiej się Pani zapewne spodziewała) więc riposty to po prostu ... "Anioł zagłady"
PS tym , którzy nie znają polecam te tytuły
Użytkownik BOB1 edytował ten post 25 kwiecień 2016 - 17:32
- godski, platynowłosy i Eluska lubią to
#456 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 17:40
że ja na to wcześniej nie wpadłem banalne założenie wiadomo że na gołą babe wszystko walnie to apropo tych blaszek wykonanie super
- Eluska lubi to
#457 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 18:06
------------
Zrobimy machniom???? Ty mi bez steru i ja Tobie bez. "Malowanie", WIELKOŚĆ i wersję możesz wybrać. .
Priv.
#458 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 20:11
- trout master lubi to
#459 ONLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 20:19
Halo Houston! halo Houston!! ... Maciej ma problem!!!
- platynowłosy lubi to
#460 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2016 - 20:43
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych