Wyszukiwanie postów autora w temacie
#1 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 19:01
Otóż śledzę sobie temat "łowienie białorybu na spinning" i przeczytałem go już trzy razy. Podczas czytania przypomniało mi się, że któryś z użytkowników napisał coś ciekawego, ale nie pamiętam już na której to było stronie. Wiem, że mogę zadać pytanie i spróbować poszukać konkretnej wypowiedzi, ale...
Czy jest możliwość tak zadać pytanie, aby wyszukiwarka pokazała mi wszystkie posty tego użytkownika z tego tematu w wynikach?
#2 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 19:09
#3 OFFLINE
Napisano 27 kwiecień 2015 - 20:48
Rozchodzi mi sie o to, czy jest taka opcja we wyszukiwarce, aby znaleźć wszystkie posty konkretnego użytkownika w danym temacie. Powiedzmy, że uważam wypowiedzi użytkownika X za merytoryczne i chciałbym aby wyświetliły mi się wszystkie jego wypowiedzi w interesującym mnie temacie za pomocą forumowej wyszukiwarki.
#4 OFFLINE
Napisano 15 październik 2023 - 10:41
Nie znalazłem odpowiedniego tematu więc spróbuję tutaj.
Jak znaleźć swoje posty w danym temacie? powiedzmy z przed kilku lat.
Dzięki za odpowiedź.
#5 ONLINE
Napisano 18 październik 2023 - 11:53
Wejdź na swój profil i dalej -> Moja zawartość -> Tylko posty (menu po lewej stronie) -> Sortuj według - zaznacz 'Tytuł'
I będziesz widział swoje posty przypisane do tematów, które będą posegregowane po tytułach. Tyle można wyciągnąć
- drChlubicz i S.N. lubią to
#6 OFFLINE
Napisano 18 październik 2023 - 12:05
Wejdź na swój profil i dalej -> Moja zawartość -> Tylko posty (menu po lewej stronie) -> Sortuj według - zaznacz 'Tytuł'
I będziesz widział swoje posty przypisane do tematów, które będą posegregowane po tytułach. Tyle można wyciągnąć
Serdeczne dzięki, spróbuję.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych