Witam. Posiadam ponton firmy info-media. Od niedawna przy pawęży ponton zaczął nabierać wody. Czy zna ktoś jakiś serwis (najlepiej we Wrocławiu lub okolicach) który mógłby sprawdzić ten ponton i go fachowo naprawić? Proszę o jakieś namiary. Z góry dziękuję.

Serwis pontonów
Napisano 20 sierpień 2015 - 14:54
Napisano 21 sierpień 2015 - 10:28
Napisano 07 wrzesień 2015 - 09:06
Niestety ponton jest juz po gwarancji.
Napisano 07 wrzesień 2015 - 12:52
niestety tez posiadam ponton ale z hypalonu i rozszedł się na zgrzewie. szukam kogoś kto się bawi w naprawę tego ustrojstwa:)
Napisano 07 wrzesień 2015 - 15:48
Ja 3 lata temu dawałem do naprawy tutaj:http://www.etmarine.pl/, naprawiali mi rozdartą podłogę, wysłałem do nich ponton na małej palecie. Są dystrybutorem Zara , może też naprawiają hypalon?
Napisano 07 wrzesień 2015 - 18:55
Pisałem ostatnio do Tokarexu w sprawie naprawy pogwarancyjnej Busha i jest to absolutnie wykonalne, więc może pontonami innych marek też by się zajęli?
Napisano 07 wrzesień 2015 - 19:11
Wiem, że kolega naprawiał swojego Quicksilvera w Tokarexie i był zadowolony zarówno z jakości naprawy jak i czasu jej trwania i kosztów.
Napisano 08 wrzesień 2015 - 09:39
Witam, a może ktoś wie czy w woj. lubuskim zajmuje się naprawą pontonów,bo pewnie wysyłka nie jest tania ze względu na wagę.
Napisano 18 luty 2019 - 10:50
Zajmujemy się profesjonalną naprawa zarówno pontonów jaki łodzi typu Rib
Min:
Latanie przetarc-dziur
Wymiana zaworów
Klejenie dodatkowych elementów takich jak: mocowania ławek, dulki rolki pasy odbojowe i wzmacniajace , rączki,odboje, uchwyty wedkarskie
Wymiana pawęży
Wzmacnianie
Mycie i woskowanie
Nanoszenie numerów i napisów
Montaż kolek transportowych
Malowanie tub
Wymiana zakończeń tub
Wszystkie pytania proszę kierować na adres e-mail ewentualnie tel. Kom
PVC:
ARIMAR, BOMBARD, BRIG*, COMPASS II, EUROVINYL, EXCEL, HONDA, LODESTAR, MAXXON, METZLER*, NARWHAL, OMC EXPRESS, PLASTIMO, QUICKSILVER, RIBEYE*, SERIE, SEVYLOR, SUZUMAR, TOHATSU, TYPHOON, VALIANT* (some larger ribs are PU), WAVELINE, YAM, ZED, ZOOM, ZODIAC
*HYPALON:
AB, ACHILLES, AQUAFLYTE, AVON, BALLISTIC, BEAUFORT, BRIG*, BWM, CALAGARI, CAMPARI, CARIBE, CHINOOK, COMPASS, DELTA, DOMINO, EUROCRAFT, FLATACRAFT, GOMMONAUTICA, GORDON, HENSHAWS, HUMBER, LOMAC, METZLER*, ML LIFEGUARD, NOVAJOLLY, NOVAMARINE, NOVURANIA, OSPREY, PICTON, RED BAY, REVENGER, RIBCRAFT, RIBTEC, RIB-X, RING, ROBCRAFT, SCANNER, SCORPION, SELVA, SEMPRIT, SELVA, STINGHER, TINKER, YAM RIBS,
Nie zajmujemy się naprawą pontonów INTEX
Również wysyłkowo email serwis.rib@gmail.com lub+48508867005
Użytkownik Prorib edytował ten post 18 luty 2019 - 10:52
Napisano 18 luty 2019 - 11:00
Życzę sukcesów na niwie biznesowej, proszę skierować się do odpowiedniego działu tegoż forum.
W wątkach merytorycznych skupiamy się na działaniach.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych