Dobrze prawisz, ja jednak wolę córkę czyli stellę, teściową zostawiam innym .
Nie zostawiasz mi wielkiego pola manewru
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 luty 2016 - 08:37
Dobrze prawisz, ja jednak wolę córkę czyli stellę, teściową zostawiam innym .
Nie zostawiasz mi wielkiego pola manewru
Napisano 11 luty 2016 - 09:05
Napisano 13 luty 2016 - 18:29
Napisano 14 luty 2016 - 18:19
Czyli odpowiedź jest prosta: Stelle są dla panów a Existy dla pań!
Napisano 14 luty 2016 - 22:07
Czyli odpowiedź jest prosta: Stelle są dla panów a Existy dla pań!
uuuu to się może złe skończyć
Napisano 14 luty 2016 - 23:08
Napisano 15 luty 2016 - 00:14
Napisano 15 luty 2016 - 00:39
A mówił ktoś tym existem 15 intensywnie przez sezon i może się podzielić opinia odnośnie kultury pracy i trwałości? Pytam, bo sceptyczny jestem co do zaoinu, ale może niesłusznie....
Napisano 15 luty 2016 - 08:15
Gramatura 3-7g kulka plus gumka.
Exist 2500 zero zmian.
Zdziwiłbym się gdyby było inaczej. Przy takich obciążeniach to każdy kołowrotek Shimano/daiwa bez zmian raczej..
Napisano 15 luty 2016 - 12:28
Lubię takie tematy z cyklu "kawa czy herbata " . Jeden łowi na stelle inny na exista ...zawsze bedzie za i przeciw. Najlepiej mieć oba
Wtedy nie sciągać metki z kręcioła i dodać ostro migającą diodkę w jej pobliżu ,tak ażeby koledzy łowiący gdzieś obok dokładnie widzieli ile zapłciliśmy za kołowrotek. Szacun rośnie momentalnie
Napisano 15 luty 2016 - 12:42
najlepiej to mieć na tuningowych częsciach,szpule ,korby, knoby,standy wtedy każdy nad woda kto nie wie"o co kaman" myśli że mamy podróbę i mamy spokój
Napisano 15 luty 2016 - 13:00
najlepiej to mieć na tuningowych częsciach,szpule ,korby, knoby,standy wtedy każdy nad woda kto nie wie"o co kaman" myśli że mamy podróbę i mamy spokój
Wtedy pomyślą , że burak jesteś i nie stać Cię nawet na mikado NIe ma złotego środka i ta zle i tak nie dobrze
Napisano 15 luty 2016 - 13:07
Tak, tylko jak bedziemy się przejmowali tym, co sobie ktoś pomyśli, to lepiej wcale nie wychodzić nad wode.
Najważniejsze to to, żeby sam łowiący był w pełni usatysfakcjonowany swoim sprzętem, a czy to bedzie sprzęt za kilka czy kilkanaście stówek to mało istotne.
Napisano 15 luty 2016 - 13:12
Tak, tylko jak bedziemy się przejmowali tym, co sobie ktoś pomyśli, to lepiej wcale nie wychodzić nad wode.
Najważniejsze to to, żeby sam łowiący był w pełni usatysfakcjonowany swoim sprzętem, a czy to bedzie sprzęt za kilka czy kilkanaście stówek to mało istotne.
To jest sentencja którą powinniśmy się kierować... i nie odbiegać od tematu
Napisano 15 luty 2016 - 16:34
panowie wczoraj na targach porownywalem kolowrotki miedzy exist a stella i mam jednoznaczna odp..za stelle nie dalbym 1000zl jest nie wart tej kasy...kolowrotek za taka kase powinien chodzic jak maszynka a on chodzi bardzo ciezko i z wygladu w ogole mi sie nie podoba
Napisano 15 luty 2016 - 16:54
Lubię takie tematy z cyklu "kawa czy herbata " . Jeden łowi na stelle inny na exista ...zawsze bedzie za i przeciw. Najlepiej mieć oba
Wtedy nie sciągać metki z kręcioła i dodać ostro migającą diodkę w jej pobliżu ,tak ażeby koledzy łowiący gdzieś obok dokładnie widzieli ile zapłciliśmy za kołowrotek. Szacun rośnie momentalnie
Użytkownik brig edytował ten post 15 luty 2016 - 17:05
Napisano 15 luty 2016 - 21:53
panowie wczoraj na targach porownywalem kolowrotki miedzy exist a stella i mam jednoznaczna odp..za stelle nie dalbym 1000zl jest nie wart tej kasy...kolowrotek za taka kase powinien chodzic jak maszynka a on chodzi bardzo ciezko i z wygladu w ogole mi sie nie podoba
Czyli co-jednak zagubione klucze do tej słynnej gabloty ze Stelkami sie odnalazły ?Można było pokręcić?
Użytkownik drag edytował ten post 15 luty 2016 - 21:54
Napisano 15 luty 2016 - 22:14
Haha...znam gościa z Shimano...i głupio było mi mówić mu ze niestety ale Stella jest za droga jak na tą cenę
Napisano 15 luty 2016 - 23:58
A a już kiedyś pisałem,że kręciłem tą nową Stellą i płynnością pracy mocno odstawała od Stelli 2500F ,że nie wspomnę o Millennium,bo według mnie to sprzęt plasujący się ze 2-3 klasy niżej.Z wyglądu też . Prawdziwa Stella skończyła się w 2010 roku,a jedyne,co łączy teraz te kołowrotki,to nazwa. Wydaje mi się,że Shimano za jakiś czas powróci do "starych" rozwiązań technicznych.
Użytkownik CM Punk edytował ten post 15 luty 2016 - 23:58
Napisano 16 luty 2016 - 11:44
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych