Aktualnie zaczyna się mecz Radwańska - Kvitova na TV Sport. Na żywo.
Użytkownik godski edytował ten post 27 sierpień 2015 - 22:48
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 sierpień 2015 - 22:48
Aktualnie zaczyna się mecz Radwańska - Kvitova na TV Sport. Na żywo.
Użytkownik godski edytował ten post 27 sierpień 2015 - 22:48
Napisano 28 sierpień 2015 - 19:40
Trwa mecz towarzyski Polska - Islandia w koszykówce na Polsat sport news
Napisano 04 wrzesień 2015 - 20:40
Gdyby ktoś nie wiedział to właśnie trwa mecz Niemcy-Poska . Transmisja Polsat.
Jak tam wrażenia po pierwszej połowie? Niemcy grają fantastycznie. Ale jest 2:1 i mieliśmy dwie setki... .
Napisano 04 wrzesień 2015 - 20:43
Napisano 04 wrzesień 2015 - 20:45
Gdyby nie kłopoty w obronie było by całkiem znośnie...... dziwi mnie tylko że nie można skompletować 4 zawodników do tej formacji... wieczny problem
Gra z przodu wygląda na tle mistrzów świata bardzo poprawnie , myślę że przy ciut większym zaangażowaniu naszych zawodników wynik spotkania pozostaje jeszcze otwartą kwestią
Napisano 04 wrzesień 2015 - 20:48
Napisano 04 wrzesień 2015 - 21:14
Użytkownik godski edytował ten post 04 wrzesień 2015 - 21:18
Napisano 04 wrzesień 2015 - 21:33
Napisano 04 wrzesień 2015 - 21:34
Są słabi i tyle.
Napisano 04 wrzesień 2015 - 21:38
Napisano 04 wrzesień 2015 - 21:49
. Nie zgadzam się. Mam ten komfort, że pamiętam naszych jeszcze z 1972, a przede wszystkim 1974 r. Moim zdaniem kadra Nawałki jest najlepsza od jakichś 20 lat. Styl porażki wstydu nie przynosi. Diabelnie szkoda mi Piszczka - wielki talent, niestety kontuzje go wykańczają i to na jego stronie obrony Niemcy robili co chcieli. Brakuje też Kuby Błaszczykowskiego w optymalnej formie - co zrobić, czas dla nikogo nie stoi w miejscu. Grosicki trochę nieobliczalny jeździec bez głowy, ale chłopak diabelnie groźny dla przeciwnika - bramkowe dośrdkowanie genialne. Krychwiak i Glik bardzo dobrze. Fabiański ok., choć przy trzeciej bramce nie bez winy. Za Lewandowskim nie przepadam - jego styl gry nie pasuje do reprezentacji, wk.... mnie jego naiwne próby wymuszania faulu, co nie zmienia faktu, że on zawsze może trafaić i obrona musi się na nim skupiać. Trochę brak armat, ale jest kim grać, a przede wszystkim widzę, że mają orzełka na piersiach i w sercu, a nie w d...., jak niekiedy bywało.Są słabi i tyle.
Napisano 04 wrzesień 2015 - 21:49
Napisano 04 wrzesień 2015 - 22:03
. Nie zgadzam się. Mam ten komfort, że pamiętam naszych jeszcze z 1972, a przede wszystkim 1974 r. Moim zdaniem kadra Nawałki jest najlepsza od jakichś 20 lat. Styl porażki wstydu nie przynosi. Diabelnie szkoda mi Piszczka - wielki talent, niestety kontuzje go wykańczają i to na jego stronie obrony Niemcy robili co chcieli. Brakuje też Kuby Błaszczykowskiego w optymalnej formie - co zrobić, czas dla nikogo nie stoi w miejscu. Grosicki trochę nieobliczalny jeździec bez głowy, ale chłopak diabelnie groźny dla przeciwnika - bramkowe dośrdkowanie genialne. Krychwiak i Glik bardzo dobrze. Fabiański ok., choć przy trzeciej bramce nie bez winy. Za Lewandowskim nie przepadam - jego styl gry nie pasuje do reprezentacji, wk.... mnie jego naiwne próby wymuszania faulu, co nie zmienia faktu, że on zawsze może trafaić i obrona musi się na nim skupiać. Trochę brak armat, ale jest kim grać, a przede wszystkim widzę, że mają orzełka na piersiach i w sercu, a nie w d...., jak niekiedy bywało.
Oczywiście możesz się nie zgadzać, ale co po niezłym stylu gry, jak i tak przegrali. Można powiedzieć operacja się udała, ale pacjent umarł.
Napisano 04 wrzesień 2015 - 22:14
Można. Piłka nożna to nie jazda figurowa na lodzie, ale dla mnie styl i sportowa ambicja się liczą. Nie zliczę ile spotkań naszej kadry widziałem i uwierz mi - ten mecz wstydu nie przynosi.Oczywiście możesz się nie zgadzać, ale co po niezłym stylu gry, jak i tak przegrali. Można powiedzieć operacja się udała, ale pacjent umarł.
Użytkownik robert.bednarczyk edytował ten post 04 wrzesień 2015 - 22:15
Napisano 04 wrzesień 2015 - 22:18
Napisano 04 wrzesień 2015 - 23:07
Napisano 05 wrzesień 2015 - 07:43
Napisano 05 wrzesień 2015 - 08:57
To, że apetyt rośnie w miarę jedzenia to wszyscy wiedzą. Niemcy byli, są i będą (przynajmniej przez kilka następnych lat) czołową drużyną na świecie, a my mimo że co raz śmielej sobie pogrywamy, jesteśmy takim europejskim średniakiem, który powoli, powoli wspina się po drabince żeby zagrać w ME 2016.
W mojej ocenie mecz był niezły, były momenty, gdzie kilka razy widziałem już piłkę w siatce po obu stronach. Były momenty, a nawet tych minut to z kilkadziesiąt by się uzbierało, kiedy graliśmy z Niemcami jak równy z równym, potrafiliśmy się podnieść po knock down'ie zafundowanym Nam w pierwszych 20 minutach i mało brakowało, a schodzilibyśmy do szatni z remisem - cóż, taki sport.
Co do Lewego, to jest czołówka europy, wczoraj chciał strzelić gola aż za bardzo, co momentami było widać - strzał w końcówce pierwszej połowy (gdyby dał jeszcze ze 2-3 kroki więcej, kto wie). Mamy kilku grajków, którzy trzymają drużynę - Glik w defensywie, Krychowiak pomoc, no i atak którego niepowstydziłby się chyba żaden zespół na Euro (Lewy + Milik).
Wczoraj zabrakło szczęścia, błędy w defensywie - niestety, prawa strona obrony bardziej przypominała szwajcarski ser, aniżeli mur chiński. Piszczek był mocno niedysponowany, co było widać choćby po tym, że w ogóle nie pokazywał się w ataku, co jest jego domeną. Cieszę się natomiast, że środek obrony w miarę działa, chodzi mi tutaj głównie o Szukałe, który ostatnio mało grywa. Rybus na lewej stronie świetny wybór, oby dużo grał i nie złapał kontuzji.
Cieszy porażka Szkocji, którzy są jednym z dwóch rywali do awansu. Przed Nami trudne mecze, może poza Gibraltarem w poniedziałek. Liczę, że Gruzja powalczy z Irlandią o remis, a i Szkoci z Niemcami podzielą się punktami - marzenia ściętej głowy
Ciekawie zapowiada się dzisiejszy pojedynek Hiszpanii ze Słowacją, która jest obecnie liderem w swojej grupie z imponującym dorobkiem 18 punktów, po 6 meczach!!!
Napisano 05 wrzesień 2015 - 09:56
A ja wreszcie widzę drużynę a jie zlepek przypadkowych piłkarzy w naszej reprezentacji.... a to już duży plus. A przegrana.... no cóż nie ma się czego wstydzić jak ktoś oglądał mecz widział ze sytuacje były dobre... szkoda ze sZczesny nie bronił było by może lepiej ... ale taka jest piłka. Przegraliśmy z mistrzami świata aktualnymi ...
Wstydu nie ma, a co niby zrobił by lepiej Szczęsny ? Dwie pierwsze bramki rozklepali nas jak na treninngu.Dobrze mogło być gdyby Lewy setki nie zmarnował.
Napisano 05 wrzesień 2015 - 10:03
Mecz był dobry a przy odrobinie szczęścia mogło skończyć się remisem.Niestety zadecydowały błędy o które nie mam pretensji do chłopaków a do Nawałki.Wystawienie rekonwalescenta Piszczka było nie poważne tak samo jak wprowadzenie Błaszczykowskiego.
No i trzymanie słaniającego się Grosika do 83 min pomimo ogólnej sympatii do niego uważam za żart.
Panowie Glik,Szukała ,Rybus,Krychowiak,Jodłowiec bardzo dobrze,Lewy...myślałem ze chcę urwać łeb bramkarzowi ale bramka klasa
Dożo zdrowia ich kosztował ten mecz i myślę że będzie z tego pożytek.Drużyna rodzi się w bólach a nie ogrywając San Marino 6:0.
...a Radwańska znowu za burtą
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych