Widzę, że coraz więcej gatunków rybek kuszą te robale. W piątek wybieram się na ostatni wypad nad rzekę, zobaczymy co z tego wyjdzie.
CYPRYS-moje dłubanki
#201 OFFLINE
Napisano 21 grudzień 2016 - 16:24
- cyprys19 lubi to
#202 OFFLINE
Napisano 21 grudzień 2016 - 17:40
Jakie odlewasz kolory tych robakow, ale w plywajacym silikonie?
- cyprys19 lubi to
#203 ONLINE
Napisano 21 grudzień 2016 - 23:24
Kolorów i odcieni można uzyskać tysiące...
Plastisol daje nie skończone możliwości, wszystko zależy od wyobrażni i ilości barwników,brokatów i innych rzeczy do barwienia ...(nie tylko gotowe barwniki)
Ostatnio na giełdę powędrowało dwa zestawy gumek po 170 sztuk zestaw,bo nie mieściły mi się w pudełkach... Za każdym razem jak odlewałem coś dla klientów lub znajomych odkładałem dla siebie kilka sztuk,bo byłem przekonany, że to już jest ten "idealny" kolor i doszedłem do takiego stanu,że już nie wiedziałem sam co mam,a torby na rybach nikt za mną nosić niestety nie chciał!
- tomspinn, eRKa i LOLO lubią to
#204 ONLINE
Napisano 21 grudzień 2016 - 23:34
- cyprys19 lubi to
#205 OFFLINE
Napisano 24 grudzień 2016 - 20:00
Odebrałem mega zestaw od @Cyprysa za wygrany konkurs,po otwarciu koperty siedemdziesiąt robali oblazło mnie prawie całego Największy problem w tym co pierwsze założyć na haczyk, ciężko będzie się zdecydować
Panowie polecam branie udziału w konkursach u @Cyprysa naprawdę warto
Załączone pliki
- szymanek69, kiks1972, Santiago i 4 innych osób lubią to
#206 OFFLINE
Napisano 25 grudzień 2016 - 09:40
Niezły prezent dostałeś pod choinkę.
- cyprys19 i LOLO lubią to
#207 OFFLINE
Napisano 25 grudzień 2016 - 11:56
- cyprys19 i LOLO lubią to
#208 ONLINE
Napisano 25 grudzień 2016 - 14:17
Mikołaj słucha uważnie...Wspominałeś o żółtych Olku?
Co sądzisz o dużych robalach? Czy sandacze zasmakują w tym rozmiarze?
Wesołych Świąt dla wszystkich.
#209 OFFLINE
Napisano 25 grudzień 2016 - 18:58
No powiem krótko i na temat-dowalone w każdym calu
Te ósemki powinny już dużo większe zagryzać,ale to dopiero sprawdzę w czerwcu,jeżeli mogę coś dodać to tak jak pisałem wcześniej 10-12cm robal też by nie był zły i na pewno zrobią niezłą robotę
- cyprys19 lubi to
#210 OFFLINE
Napisano 27 grudzień 2016 - 15:59
Kolego Marcinie - nie sądziłem ,że coś jeszcze mnie tak zaskoczy w tym kończącym się roku, dziś odebrałem z poczty ,a w sumie moja żona, przesyłkę od Ciebie - tuż po otwarciu powiem szczerze , olbrzymie zaskoczenie, moim oczom zamiast 14 sztuk które zamówiłem ukazało się naprawdę mega potężne ,,gniazdo,,robali .
O robakach ,larwach i innych rakach pisał i wychwalał nie będę bo to już kilka stron o nich,tylko jedna opinia ciśnie się na usta, po prostu MEGA ZAJ.....STE. Oczywiście o sukcesach na te robaczki nie omieszkam poinformować niemniej jednak na chwilę obecną wielkie ,ale to wielkie dzięki za przesyłkę no i oczywiście jeszcze raz dzięki za dorzucone raczki i robaczki.
P.S Przynęty naprawdę wykonane ze świetnej mięciutkiej a zarazem silnej gumy pozdrawiam - Tomek
- Hesher i cyprys19 lubią to
#211 OFFLINE
Napisano 28 grudzień 2016 - 13:38
Dostałem robale.
Zamówiłem troszkę ponad pięćdziesiąt sztuk, a dostałem ponad setkę, doszły, jak mniemam na próbę, nowe kolory i duże rozmiary.
Jedyne co mogę powiedzieć to to, że taki totalny, drapieżny, bezwzględny i inwazyjny marketing bardzo mi się podoba, jestem zachwycony, podobnie jak moi znajomi znad wody, którym co jakiś czas daję do testowania różne robale, oczywiście z namiarami na jerkbait.pl i danymi twórcy.
Tradycyjne gumki poszły w kąt bo nie mieszczą mi się w pudełku..
- cyprys19 lubi to
#212 ONLINE
Napisano 29 grudzień 2016 - 01:05
Dostałem robale.
Zamówiłem troszkę ponad pięćdziesiąt sztuk, a dostałem ponad setkę, doszły, jak mniemam na próbę, nowe kolory i duże rozmiary.
Jedyne co mogę powiedzieć to to, że taki totalny, drapieżny, bezwzględny i inwazyjny marketing bardzo mi się podoba, jestem zachwycony, podobnie jak moi znajomi znad wody, którym co jakiś czas daję do testowania różne robale, oczywiście z namiarami na jerkbait.pl i danymi twórcy.
Tradycyjne gumki poszły w kąt bo nie mieszczą mi się w pudełku..
A jak inaczej można potraktować kolegę ,który zamawia coś po raz kolejny- oczywiście bonusowym towarem!
Sam lubię dostawać gratisy,bo każda nowa rzecz w pudełku cieszy...a łączy nas wspólna pasja, więc ja też się cieszę gdy wy jesteście zadowoleni.
- kornik1978 i ag53 lubią to
#213 ONLINE
Napisano 29 grudzień 2016 - 15:31
8 cm - KAWAŁ "KOTLETA"...
Nr. 3 -udało się uzyskać kolor zbliżony do popularnego "biskupka"- jak zwykle przez zupełny przypadek.
004.JPG 47,97 KB 35 Ilość pobrań
7cm też jest- zobaczymy co na to "zanderki"???
003.JPG 55,82 KB 35 Ilość pobrań
- kiks1972, Remicki, kornik1978 i 6 innych osób lubią to
#214 OFFLINE
Napisano 30 grudzień 2016 - 16:59
32 cm na roboka Pana "Cyprysa" Pozdrawiam
Załączone pliki
- kiks1972, Pride, lukastrance i 1 inna osoba lubią to
#215 OFFLINE
Napisano 30 grudzień 2016 - 18:23
Konkretne robale na konkretne ryby
- cyprys19 lubi to
#216 OFFLINE
Napisano 30 grudzień 2016 - 21:04
32 cm na roboka Pana "Cyprysa" Pozdrawiam
Ale ładnie wybarwiony,gratulacje dla łowcy
- cyprys19 i bartosz311287 lubią to
#217 ONLINE
Napisano 31 grudzień 2016 - 17:32
Dzięki BARTKU za fotkę-rzeczywiście pięknie ubarwiony,a do tego ładny grubasek...
Życzę wszystkim w Nowym Roku samych "czterdziestek" i zdrówka przede wszystkim.
#218 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2016 - 17:49
#219 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2016 - 17:52
Hmmm czeburaszka i do tego hak bezzadziorowy i można próbowaća pstrągi ktoś próbował łowić na te cudaki ?
#220 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2016 - 17:57
Hmmm czeburaszka i do tego hak bezzadziorowy i można próbować
Tak ciekawie wyglądają że chyba z kolegą coś po zamawiamy i będziemy w Lesku próbować
- Tomasz eS lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych