Przeglądając dziś stronę Batson Enterprises natrafiłem na nowy (przynajmniej dla mnie) dział video:
http://www.batsonent...building-videos
W tej zakładce znajduje się dziewięć filmów - rozdziałów poświęconych poszczególnym etapom konstrukcji wędki, co myślę że fajnie zbiera w całość tematykę i może być interesującym materiałem poglądowym zwłaszcza dla osób zaczynających swoją przygodę z rodbuildingiem.
Jest to równiez okazja do obejrzenia i posłuchania na żywo osób odpowiedzialnych za blanki Batsona, bo na filmach instruktorami są kluczowe osoby z firmy takie jak Bill Batson czy Mike Thorson.
Na długi zimowy wieczór i nie tylko
#1 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2010 - 18:05
#2 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2010 - 18:32
#3 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2010 - 19:01
#4 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2010 - 19:17
a Bill Batson to normalnie looks like Jarosław Kret
#5 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2010 - 19:26
#6 OFFLINE
Napisano 29 listopad 2010 - 21:15
do filmów mogę dodać jeszcze tyle że jeżeli chodzi o rodbuilding to z Batsonami jest też b.dobry kontakt mailowy i chętnie pomagają, zwłasza wspomniany Karry Batson
#7 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2010 - 10:44
Wszyscy w Batson Enterprises pamiętają Boba i corocznie w rocznicę śmierci jadą na ryby. Uważam, że te filmy pomogą w samodzielnej budowie własnej wędki. Dla zainteresowanych tematem budowy wędki podpowiem, że stacja TVN Turbo przygotowuje program o montażu wędek. Premiera przewidziana jest na 5-go grudnia o 18,30.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
#8 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2010 - 10:50
Dla zainteresowanych tematem budowy wędki podpowiem, że stacja TVN Turbo przygotowuje program o montażu wędek. Premiera przewidziana jest na 5-go grudnia o 18,30.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
O, tego jeszcze u nas w telewizorni nie było. A któż to będzie prowadził ten program czy też w nim występował Irku?
#9 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2010 - 10:59
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
#10 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2010 - 11:32
A jaki kijek montowałeś dla potrzeb tego filmu?
#11 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2010 - 11:38
fajnie że ktoś zauważył wreszcie ta potrzebę
#12 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2010 - 12:06
#13 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2010 - 20:18
#14 OFFLINE
Napisano 01 grudzień 2010 - 11:03
http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=8360& ;start=0&
#15 OFFLINE
Napisano 01 grudzień 2010 - 12:39
#16 OFFLINE
Napisano 05 grudzień 2010 - 18:42
#17 OFFLINE
Napisano 06 grudzień 2010 - 01:59
Film w Polskiej telewizji o rodbuildingu ... no proszę. Ciekawe jak zmontują. Prośba, jak będzie emisja, mógłby ktoś nagrać i wrzucić na YT? Nie posiadam telewizora.
No cóż, wiem już jak się robi wędki i jak się robi doniczki aż nie wiem za co się zabrać
W sumie to też nie mam telewizora, jednak oglądałem, ale nie miałem możliwości nagrać. Krzysiek - raczej nic, czego nie widziałeś, było to dokładnie 5-6 minut, bez żadnych szczegółów. Nie wiem jak w założeniu, ale w efekcie raczej nie tyle promocja rodbuildingu, co samej pracowni oraz instrukcja z czego składa się wędka oraz schemat procesu jej powstawania. Niestety ramy programu na nic więcej nie pozwoliły. Nie jestem pewien czy przypadkowy widz, zasiadający zwyczajowo w swym fotelu w każde niedzielne popołudnie nie pomyślał, że tak powstaje każda jedna wędka... Jaxon, Robinson, FishingCenter... Musiałbym raz jeszcze obejrzeć, a ogólnie oglądało się miło..
Pozdrawiam
Grzesiek
#18 OFFLINE
Napisano 06 grudzień 2010 - 20:29
Ponieważ jest już po premierze a ja jak zwykle nie mogłem obejrzeć to moje pytanie brzmi - czy gdzies będzie to jeszcze można obejrzeć.W jakiejś powtórce czy na YT.Witam,
Wszyscy w Batson Enterprises pamiętają Boba i corocznie w rocznicę śmierci jadą na ryby. Uważam, że te filmy pomogą w samodzielnej budowie własnej wędki. Dla zainteresowanych tematem budowy wędki podpowiem, że stacja TVN Turbo przygotowuje program o montażu wędek. Premiera przewidziana jest na 5-go grudnia o 18,30.
Pozdrawiam,
Ireneusz Matuszewski
#19 OFFLINE
Napisano 10 grudzień 2010 - 20:36
Niestety nie ma jeszcze odcinka od Pana Irka, ale pewnie niedługo się pojawi.
#20 OFFLINE
Napisano 10 grudzień 2010 - 21:29
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: film, video
VIDEO
Sprzęt wędkarski →
Fly fishing →
Szkoła wiązania much - Sztuka Łowienia →
Red Spinner - Szkółka wiązania much IINapisany przez remek , 23 mar 2018 |
|
|
||
VIDEO