Użytkownik Raffaello edytował ten post 07 marzec 2016 - 12:33
FILMY WĘDKARSKIE
#2561 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2016 - 12:30
#2562 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2016 - 10:56
- malinabar i lukson lubią to
#2563 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2016 - 20:42
Znalazłem materiały z poprzedniego roku z lata, to mówię trzeba to zmontować. Zmontowany film zresztą też sobie poczekał bo chciałem być bardziej na bieżąco... alee mówie wrzucę, taka odmiana od wypadów pstrągowych. Zapraszam do oglądania
- arturbukowski, xyzzvpc, Winko i 3 innych osób lubią to
#2564 OFFLINE
#2565 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 15:03
#2566 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 18:22
Moze by tak rozdzielic temat? Na Filmy wedkarskie - Polska i Filmy Wedkarskie - reszta swiata . ? Szczerze wchodzac w watek chetniej ogladam polskie produkcje niz te z Bassami czy szczupakami po 20kg. lowionymi z lodki na dziwne fredzlowate przynety itp.
- krakus, Winko i sajdol1 lubią to
#2567 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 19:31
#2568 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 19:39
Zgadzam sie, nikt mi nie karze Ale bedac na glownej stronie forum, widze ze cos ruszylo w temacie "Filmy wedkarskie", wiec wchodze… widze oho kolejny Hamerykanski film - wychodze.
A w czym by przeszkadzal taki podzial? W niczym, udogodnienie dla forumowiczow ot tyle. Moze tak zostac moze byc zmienione - obojetne mi to.
Owszem brakuje wiele… w tym chyba najwazniejszego - RYB
Ale wole ogladac polskich wedkarzy i polskie ryby niz takie ktorych na zywo raczej nie zobacze - dla mnie osobiscie sa nudne te filmy i dlatego nie ogladam, wole poczekac na cos z naszych wod.
To tyle, rzucilem propozycje a dyskutowac nie zamierzam.
Użytkownik obcy91 edytował ten post 09 marzec 2016 - 19:42
- krakus, sajdol1 i lysy69 lubią to
#2569 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 20:22
Mam odmienne odczucia...mnie strasznie nudzą właśnie te polskie duża wiekszość na bardzooo amatorskim poziomie...niektórym parcie na szkło trochę za szybko każe wrzucać je w obieg....mała znajomość obsługi sprzętu i podstaw filmowania ,a przydałoby się najpierw trochę teorii plus praktyki .... ryjące (przynajmniej moją) głowę darmowe muzyczki z programów do montażu to moja trauma jeszcze z TVtrwam
....i chyba tylko w poskich filmikach seriami leca "odcinki" bez ryb
Marek to tak jakbyś chciał w faktach tylko info z Polski ...bo po co Ci info z Nigerii albo Nowej Zelandii....i tak tam raczej nie pojedziesz
Poczekaj trochę niedługo w TVP bedą Tylko Polskie ...i to te z lepszego sortu
- kogut lubi to
#2570 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 20:26
Mam odmienne odczucia...mnie strasznie nudzą właśnie te polskie duża wiekszość na bardzooo amatorskim poziomie...niektórym parcie na szkło trochę za szybko każe wrzucać je w obieg....mała znajomość obsługi sprzętu i podstaw filmowania ,a przydałoby się najpierw trochę teorii plus praktyki .... ryjące (przynajmniej moją) głowę darmowe muzyczki z programów do montażu to moja trauma jeszcze z TVtrwam
....i chyba tylko w poskich filmikach seriami leca "odcinki" bez ryb
Marek to tak jakbyś chciał w faktach tylko info z Polski ...bo po co Ci info z Nigerii albo Nowej Zelandii....i tak tam raczej nie pojedziesz
Jakie możliwości, takie filmy. Nie mamy odpowiedniej ilości ryb w wodach to co się dziwić, że wędkarze nie inwestują w sprzęt do nagrywania. Zgadzam się z @czocho, że polskie filmy wędkarskie potrafią być bardzo fajne. Gdyż brak dwudziestokilowych szczupaków nadrabiają częstokroć klimatem i pomysłem.
- Winko lubi to
#2571 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 21:48
Czy ja dobrze widziałem ? Ok. 6:30 min . intensywna kąpiel Stellki w czystej wprawdzie , ale jednak wodzie ??? Coś takiego prezentował swego czasu prowadzący z TV Trwam w odcinku z Darkiem Małyszem po szczęśliwym wyholowaniu brzany o ile dobrze pamiętam ... Brrr !
Ale okonie piękne !
#2572 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 21:53
No przecie się nie rozpuści
- sajdol1 i MarcinZet lubią to
#2573 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 22:14
No nie , ale ... zimno i w trybach łamie .
- popper lubi to
#2574 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 22:50
Zgadzam sie, nikt mi nie karze Ale bedac na glownej stronie forum, widze ze cos ruszylo w temacie "Filmy wedkarskie", wiec wchodze… widze oho kolejny Hamerykanski film - wychodze.
A w czym by przeszkadzal taki podzial? W niczym, udogodnienie dla forumowiczow ot tyle. Moze tak zostac moze byc zmienione - obojetne mi to.
Owszem brakuje wiele… w tym chyba najwazniejszego - RYB
Ale wole ogladac polskich wedkarzy i polskie ryby niz takie ktorych na zywo raczej nie zobacze - dla mnie osobiscie sa nudne te filmy i dlatego nie ogladam, wole poczekac na cos z naszych wod.
To tyle, rzucilem propozycje a dyskutowac nie zamierzam.
Podpisuję się pod tym. Wolę oglądać polskie filmy nawet jak nie goszczą w nich okazy.
Nie przepadam za wysokobudżetowymi produkcjami za to cenię sobie dokumenty jakie by nie były.
Niech będą amatorskie. Czemu nie? Fajnie obserwować progres któregoś z chłopaków z forum.
Byłbym za podziałem jeśli oczywiście nie przeszkadza to większości.
Nie jest to dla mnie oczywiście priorytet.
Użytkownik sajdol1 edytował ten post 09 marzec 2016 - 22:50
- krakus, MATIG, Winko i 2 innych osób lubią to
#2575 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2016 - 22:54
Otoz, to! Nie my decydujemy a ludzie wyzej. Pomysl poddalem, zdechnie to sie rozlozy, ktos mu zrobi usta usta bedzie zyl.
Koniec off'a bo zarobie bana
Użytkownik obcy91 edytował ten post 09 marzec 2016 - 22:55
- krakus, Winko i MarcinZet lubią to
#2576 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2016 - 05:57
Otoz, to! Nie my decydujemy a ludzie wyzej. Pomysl poddalem, zdechnie to sie rozlozy, ktos mu zrobi usta usta bedzie zyl.
Koniec off'a bo zarobie bana
Ja tego tematu bym nie ruszał nic nie rozdzielał. Po prostu zawsze można utworzyć nowy temat: Nasze filmy wędkarskie PL. Też uważam że fajnie byłoby w jednym miejscu z gromadzić filmy naszych użytkowników i nie tylko - czyli swojskie klimaty bez tropikalnych akcentów
- krakus lubi to
#2577 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2016 - 13:07
- czocho lubi to
#2578 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2016 - 13:07
#2579 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2016 - 13:08
- czocho, Grzesiek88 i fred88 lubią to
#2580 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2016 - 13:09
- czocho lubi to