https://youtu.be/u8O..._c1VxWaVAQ-URTA
Użytkownik Wild Fish edytował ten post 27 maj 2024 - 08:48
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 maj 2024 - 08:48
Użytkownik Wild Fish edytował ten post 27 maj 2024 - 08:48
Napisano 31 maj 2024 - 15:26
Natknąłem się na taki film, który "woła o pomstę do nieba".
Ciekawe kto "gospodaruje" tą wodą.
Napisano 31 maj 2024 - 18:59
Napisano 31 maj 2024 - 20:48
Napisano 05 czerwiec 2024 - 08:43
A dzisiaj oficjalna premiera filmu z Piotrem Piskorskim:
https://youtu.be/u8O..._c1VxWaVAQ-URTA
Napisano 09 czerwiec 2024 - 12:35
Na mój kanał Youtube wleciał film z rozpoczęcia sezonu na drapieżniki w Holandii. Na celowniku sandacz, szczupak i okoń. Łowie z łódki spinn/vert.
Napisano 10 czerwiec 2024 - 12:42
Na mój kanał Youtube wleciał film z rozpoczęcia sezonu na drapieżniki w Holandii. Na celowniku sandacz, szczupak i okoń. Łowie z łódki spinn/vert.
kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ?
Napisano 10 czerwiec 2024 - 20:02
kup sobie jeszcze cztery telewizory a potem płacz ż mięsożercy zjedli ci ryby .to już nie jest wędkarstwo .myślisz że wszystkie ryby wracające do wody pryeżywają ?
Może trochę szacunku bo po 1 nie jesteśmy na Ty. Nie będziesz mi pisał jak mam łowić. Dla mnie jest a jak dla Ciebie nie to oglądać nie musisz. Załóż temat umoralniania o łowieniu z elektronika to możemy tam wymienić swoje argumenty a nie tutaj siejesz swoje herezje. Widzę ze zacofanie poziom expert. Co maja mięsożercy do mojego łowienia? Tu gdzie łowie na co 2 lodzi maja echo z live i nikt nie robi z tego problemu a kontrole są częste. A czemu ryby maja nie przezywać? Takie jest wędkarstwo ze 100% nie będziesz miał nigdy bez znaczenia na metodę połowu.
Napisano 12 czerwiec 2024 - 10:48
Andrzej@45 - to jest wędkarstwo, świat idzie do przodu, czy Ci się to podoba czy nie. Czy wszystkie ryby które Ty wypuszczasz przeżywają? Oczywiście, że nie- zależy jak łyknie
Napisano 12 czerwiec 2024 - 13:05
Czytałeś w ogóle regulamin tego forum? Tu propaguje się tylko i wyłącznie C&R. Jeśli to negujesz to wypad.
Napisano 16 czerwiec 2024 - 10:24
Pieknie polowione!!!
Jak temu gosciowi z postu sie nie podoba elektronika niech idzie do szalasu mieszkac i niech je to co upoluje!! .)
Ps.Proponuje nastepnym razem podczas deszczu ,spodnie na kalosze naciagnac .Nie bedzie sie deszcz lal do srodka.
Pozdro.
Napisano 16 czerwiec 2024 - 11:12
Ostatnio udało mi się przchytrzyć przyjemnego bolenia.
Napisano 17 czerwiec 2024 - 22:02
Pieknie polowione!!!
Jak temu gosciowi z postu sie nie podoba elektronika niech idzie do szalasu mieszkac i niech je to co upoluje!! .)
Ps.Proponuje nastepnym razem podczas deszczu ,spodnie na kalosze naciagnac .Nie bedzie sie deszcz lal do srodka.
Pozdro.
Dzięki. No jak widać echo z live już dobrych X lat na rynku ale jeszcze budzi duże emocje. Już się na priv wymieniliśmy wiadomościami wiec luz.
Normalnie tak robię tyle ze te spodnie to śpiochy z neoprenowa skarpeta. Zabrałem jako 2 komplet. Powinny trzymać ale już wysłużone przy nocnych wędrówkach i przepuszczają gdzieniegdzie :/
Napisano 20 czerwiec 2024 - 20:53
Dzięki. No jak widać echo z live już dobrych X lat na rynku ale jeszcze budzi duże emocje. Już się na priv wymieniliśmy wiadomościami wiec luz.
Normalnie tak robię tyle ze te spodnie to śpiochy z neoprenowa skarpeta. Zabrałem jako 2 komplet. Powinny trzymać ale już wysłużone przy nocnych wędrówkach i przepuszczają gdzieniegdzie :/
Na tym forum nigdy nie będziesz pewny co wzbudzi emocje. Ilu się już spruło nad wędkami St. Croix, komercją czy woblerami za ponad 100 zł. albo panoptixem, nie zliczysz. Ja też uważam, że tylko leszczyna, końskie włosie spławik z pióra łabądka. Nad wodę dojeżdżam konną bryczką a pływam dłubanką.
Napisano 21 czerwiec 2024 - 09:31
Fajne brania z powierzchni zapraszam
Napisano 21 czerwiec 2024 - 14:55
Napisano 21 czerwiec 2024 - 19:59
Napisano 25 czerwiec 2024 - 10:14
Napisano 25 czerwiec 2024 - 20:15
Kolejny fajny boleń zaliczony
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych