wczoraj już dla mnie za ciepło ......... trzeba chyba zmienić godziny połowu
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 08 czerwiec 2014 - 11:00
wczoraj już dla mnie za ciepło ......... trzeba chyba zmienić godziny połowu
Napisano 08 czerwiec 2014 - 14:30
Szpiegu tylko czekać, aż TVN tudzież Polsat propozycję współpracy wam złoży
Napisano 08 czerwiec 2014 - 14:39
jutro premiera flmu
Film wędkarski od kuchni nakręcony z humorem ciekawa koncepcja miło się oglądało.
Napisano 08 czerwiec 2014 - 16:43
Szpiegu dlaczego tak sie kręcisz jak coś mówisz .
Wygląda jak byś się wstydził.
A Sandacze to Panowie kiedy ?
Sam białoryb poławiacie?
Napisano 08 czerwiec 2014 - 18:01
Wygląda jak byś się wstydził .
O tremie nie ma mowy
Po tylu filmach, to chłopaki pewnie już bez scenariusza lecą
Pełna profeska
Napisano 08 czerwiec 2014 - 18:43
Bo każdy szpieg to krętacz
Swoją drogą super filmiki czekam na następny
Napisano 08 czerwiec 2014 - 18:44
Wygląda jak byś się wstydził .
A Sandacze to Panowie kiedy ?
Sam białoryb poławiacie?
tremy nie ma rozglądam się po wodzie bo jestem szpiegiem zawsze można czasami dostrzec ciekawe akcje , sandacze hmmmmmmm na takiej Odrze nie ma czego szukać. Puki co sam białoryb jak tak będzie przypiekać w lipcu i sierpniu to trzeba będzie trollingować bo nie idzie wytrzymać człowiek oddycha rękawami koszulki
tasiek scenariusza nigdy nie było staram się lecieć na freestyle
Napisano 11 czerwiec 2014 - 07:13
Konto YouTube Wędkarska Tuba zostało usunięte z powodu wielu powiadomień o naruszeniu praw autorskich przesłanych przez osoby trzecie wnoszące roszczenia, w tym:
- Włodzimierz Wiaderny
Polak Polakowi.. debilem.
Napisano 11 czerwiec 2014 - 07:59
mam nadzieję że głupkowi wypadnie reszta zębów bo do tej pory mogłem oglądać i starać się zrozumieć i wstrzymałem się od ostrego głosu w wiadomym wątku ale teraz debil.....lll naprawdę musi zawisnąć na haku bez haku jak jego rybki tylko z tą różnicą że jemu patent wsadziłbym od "drugiej strony" bo przecież jego patent nie boli i nie kaleczy a tylko rozwiera
Napisano 11 czerwiec 2014 - 13:41
mam nadzieję że głupkowi wypadnie reszta zębów bo do tej pory mogłem oglądać i starać się zrozumieć i wstrzymałem się od ostrego głosu w wiadomym wątku ale teraz debil.....lll naprawdę musi zawisnąć na haku bez haku jak jego rybki tylko z tą różnicą że jemu patent wsadziłbym od "drugiej strony" bo przecież jego patent nie boli i nie kaleczy a tylko rozwiera
Polak Polakowi.. debilem
Bronić słynnego p.Wiadernego nie zamierzam,swoje zdanie na jego temat mam,ale coś tu nie gra.Przed nazwaniem kogoś debilem z konkretnego powodu dobrze byłoby zapoznać się z faktami.Najkrócej-jeśli Paweł z Wędkarskiej Tuby pisze,że nie ma żadnych podstaw do podejrzewania naszego guru o takie a nie inne działania,to coś w tym jest.
Nawiasem mówiąc,obrzydliwe jest to,że działalność hobbystyczna,mająca pokazywać piękno wędkarstwa przeradza się w tak ohydny wyścig szczurów.Kablowanie,podpierd..nie się,tony inwektyw w komentarzach pod filmami na you tube...
Tragedia.Chyba nie o to szło i nie tak miało wyglądać.
Napisano 15 czerwiec 2014 - 21:36
w nadziei na drapieżny białoryb lataliśmy wczoraj po przelewach efekty na załączonym filmie, miłego oglądania
Napisano 16 czerwiec 2014 - 11:51
Szpiegu - podoba mi się w Waszych filmach że nie przejmujecie się jaskrawymi ubraniami, czołganiem do łowiska i tylnym hamulcem w kołowrotku a jednak łowicie:)
Napisano 17 czerwiec 2014 - 17:58
tylni hamulec musi być inaczej ryby mi spadają polar przewiewny bo to setka nie grzeje i nie mrozi z brzegu pewnie bym podchodził bardzo delikatnie do wody taki nawyk którego się nie zapomina
Napisano 19 czerwiec 2014 - 16:36
Jak może niktórzy wiedzą nasz kanał Wędkarskiej Tuby został bezpodstawnie usunięty w związku z czym zmuszeni byliśmy utworzyć nowy. Wszystkich starych i nowych widzów zapraszam właśnie tam : https://www.youtube....r/wedkarskatuba
Sukcesywnie wrzucam tam wszystkie stare materiały a w między czasie pojawiać się będą oczywiście nowe produkcje. Kto chce być na bieżąco zapraszam do subsrypcji.
Napisano 19 czerwiec 2014 - 22:47
No to mamy stereo @tiera po pierwszych minutach zastanawiam się kto nagrywa jak nie szpiegu bo ciągle ten sam gość na filmie
ps. jesteście blizniakami???, ale numer...pozdro i proszę o więcej bo zagadka niezła , jakby brat kręcił tą samą ręką to naprawdę bym się pogubił
Napisano 20 czerwiec 2014 - 22:06
Napisano 21 czerwiec 2014 - 12:00
ciekawe jakby ten krokodyl zdążył dopłynąć....
Napisano 21 czerwiec 2014 - 18:44
Film wędkarski od kuchni nakręcony z humorem ciekawa koncepcja miło się oglądało.
Tu jest cały film.
Fajnie się go ogląda
Użytkownik fish28 edytował ten post 21 czerwiec 2014 - 18:45
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych