Witam.
Jak mówią szewc bez butów chodzi.....i ja właśnie miałem podobnie.
Chociaż jestem optykiem i mam wadę wzroku to posiadam dopiero od roku okulary polaryzacyjne z korekcją Nie mam zielonego pojęcia jak ja mogłem do tej pory bez nich funkcjonować
Jak mogłem łowić ryby i jak mogłem prowadzić samochód w słoneczne dni. Nie mniej jest to wynalazek na miarę wynalezienia koła!!
W ciągu ostatniego roku zrobiłem kilkadziesiąt par tych okularów dla klientów i znajomych, soczewki nie potrzebują reklamy bronią się same.
Jest już na forum kilku Kolegów w mojej produkcji okularach i wszyscy zadowoleni. Przynajmniej nikt nie zgłaszał problemów
Wyprodukowane w Polsce,materiał CR39,indeks 1,5, utwardzone z powłoką antyrefleksyjną. Kolor szaro/zielony zabarwienie 40% (spokojnie można w nich chodzić przy słabym oświetleniu) Więcej nie trzeba...wierzcie
Jednak jeżeli ktoś chce to jak najbardziej możemy dokładać opcji
Mogę wykonać takie okulary w powierzonej oprawie, wystarczy wysłać do mnie oprawę plus receptę (wadę wzroku) plus rozstaw źrenic a ja wstawię właściwe szkła i odsyłam na wskazany adres. Raczej nalezy wybierać oprawy pełne,wszelkie żyłki czy wiercenia mogą spowodować mniejszą trwałość szkieł.
W tej opcji wykonam te okulary za 450 zł z przesyłką zwrotną.
Mogę oczywiście dopasować oprawę ale wtedy konieczny jest kontakt osobisty i cena będzie powiększona o cenę oprawy. Na soczewki jest dwuletnia gwarancja producenta. Jeżeli ktokolwiek chciał wykonać dla siebie takie okulary zdaje sobie sprawę jaką cenę proponuję
Powyższa cena szkieł dotyczy mocy w zakresie -8 do + 6,5
W przypadku astygmatyzmu i cylindrów w zakresie od 0,25 do 4 cena 500 zł
Zapraszam do kontaktu w wątku lub na PW
Pozdrawiam
I bardzo proszę kolegów po fachu którzy przy poprzednim ogłoszeniu mocno się uaktywnili o wyhamowanie nie zawsze trzeba walić 300% marży i czyścić kolegów po kiju
Poniżej kilka realizacji które będę na bieżąco wklejał
Użytkownik Wiktor edytował ten post 15 lipiec 2017 - 23:07