Podpinam się pod pytanieHej, ile wyniosły te okularki? Pozdrawiam
#43 OFFLINE
Napisano 05 październik 2016 - 17:05
Podpinam się pod pytanie
Wczesniej odpowiedziałem
Co oznacza progresywność szkieł i czy jest jeszcze opcja pośrednia pomiędzy 40% i 80%?
Nie mam pojecia co oznacza "progresywność szkieł" nie znam takiego pojęcia. Czy chodzi o szkła progresywne?
Istnieje tylko 40% i tylko dla szarego 80% dla szarego,szarozielonego i brązowego.
Po nałożeniu antyrefleksu szkła stają się jaśniejsze ale nie jestem w stanie ocenić wartosci procentowych
Użytkownik Wiktor edytował ten post 05 październik 2016 - 17:06
#48 OFFLINE
Napisano 16 październik 2016 - 09:30
Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie.
- wobler129 i Wiktor lubią to
#49 OFFLINE
Napisano 13 listopad 2016 - 00:03
Podziękowania dla Wiktora za wykonanie dla mnie 2 par jedne z polaryzacją i drugie z białymi szkłami .Ze względu na moja dużą wade nie było to łatwe ale się udało.Polecam usługi Wiktora ,fachowo,bardzo atrakcyjnie cenowo ,solidnie.
Bardzo dziękuję za miłą opinię
#51 OFFLINE
Napisano 19 grudzień 2016 - 19:46
Zawsze byłem bardzo ciekawy okularów polaryzacyjnych od optyka i ... mam od Wiktora
Bardzo fajne jasne szkła, moje akurat bez korekcji. Jasność tych szkieł rzeczywiście zaskakuje i cieszy oko
Użytkownik Pluszszcz edytował ten post 19 grudzień 2016 - 19:47
- Wiktor i Intro lubią to
#56 OFFLINE
Napisano 10 styczeń 2017 - 22:50
Przed podjęciem decyzji chcę jeszcze dopytać - jak jest z widzeniem ekranu nawigacji w samochodzie w tych okularach polaryzacyjnych. Wykorzystując "zaślepki" polaryzujące muszę przekrzywiać głowę dla dobrego widzenia.
u mnie nie ma najmniejszego problemu, wszystko normalnie widać. Masz monochromatyczny wyświetlacz??
Ja wykonałem tym razem dla siebie polary bardziej z nastawieniem na śnieg i podobają mi się wybitnie oczywiście z korekcją
- malinabar i Rodu lubią to
#57 OFFLINE
Napisano 11 styczeń 2017 - 19:12
u mnie nie ma najmniejszego problemu, wszystko normalnie widać. Masz monochromatyczny wyświetlacz??
Ja wykonałem tym razem dla siebie polary bardziej z nastawieniem na śnieg i podobają mi się wybitnie oczywiście z korekcją
Dzięki za wyjaśnienie. Wielokolorowy. Problemem jest fioletowa poświata znikająca po przechyleniu głowy w lewo o kąt rzędu 45 stopni. W niedługim czasie prześlę na priv receptę i poproszę o szczegóły.
Użytkownik mariuszm edytował ten post 11 styczeń 2017 - 19:12
#58 OFFLINE
Napisano 01 luty 2017 - 15:12
- Wiktor lubi to
Dodaj odpowiedź
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: inne
INNE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
Casting Daiwa, przynęty Savage Gaer, bielizna DAMNapisany przez Drabek , wczoraj, 15:24 |
|
|
||
INNE
Sprzedaż sprzętu wędkarskiego →
Torba,plecaki,pudełkaNapisany przez masaj , 19 lis 2024 |
|
|
||
INNE