Melek super wyszło , wysyłaj wsio do mnie ! Kijek gotowy to w lutym jeszcze pomacham
Melanzyk - jerki i swimbaity
#1041 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 13:52
- Melanzyk lubi to
#1042 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 15:28
#1043 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 21:23
Finisch pierwsza klasa jak tak sobie zerkam trzymaja klase Skandynawskich jerkow .
Dopracowane w kazdym szczegole .Czy uzywasz diabelskiego kola do suszenia ?
http://thespecimenhu...tesbyggare.html
#1044 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 22:44
Melek super wyszło , wysyłaj wsio do mnie ! Kijek gotowy to w lutym jeszcze pomacham
Matt ten Twój brown wyszedł tak jak bym chciał żeby wszystkie moje przynęty wyglądały!
Z ciężkim sercem go pakowalem do koperty
Strzała!
M
#1045 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2015 - 11:02
Matt ten Twój brown wyszedł tak jak bym chciał żeby wszystkie moje przynęty wyglądały!
Z ciężkim sercem go pakowalem do koperty
Strzała!
M
Melek jeżeli brown będzie niełowny to zwrot zrobię Zresztą szybko zapomnisz o nim pewnie kolejka dłuuuga do Twoich jerków
#1046 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 01:01
Dziś sporo przynęt opuściło Irl i w czwartek powinny być u nowych właścicieli
m.in. płotki dla kolegi Adamusa, i zestaw nr 2 dla Maćka1
P1070448small.jpg 80,6 KB 22 Ilość pobrań P1070449small.jpg 87,31 KB 17 Ilość pobrań
Pozdrawiam
M
- jamesty, @slider@, Andrzej Stanek i 9 innych osób lubią to
#1047 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 13:17
Dzisiaj robię sobie oczy 15mm do piranii. Za oknem już co najmniej ze 3 pory roku. Godzine temu była taka zamieć, że świata nie było widać. Śnieg padał poziomo z racji porywów wiatru 50km/h + a teraz mam piękne lato ;-)
Oczywiście jak to bywa w dni wolne (planowałem lecieć na jezioro) wieje, że strach wychodzić z domu.
P1070450small.jpg 107,22 KB 41 Ilość pobrań
Dziś rano listonosz mi przyniósł najlepiej wykonaną przynętę na tym portalu okonia Irasowego
Widziałem real fishe Tomego, zdjęcia, surowe i polakierowane i powiem tak, dużo wody upłynie zanim Tomy dorówna Irkowi
Poźniej wrzucę jakąś fotkę
Pozdrawiam
M
- @slider@, Dagon, salmon1977 i 2 innych osób lubią to
#1048 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 13:19
Prawie jak chińska fabryczka
#1049 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 13:38
Prawie jak chińska fabryczka
Czy ta chińska fabryczka to o Tomym pisałeś czy to komentarz do oczu?
Nie chce nikogo bronic ale według mnie Melanżyk odwala świetną robotę tworząc je sam od podstaw, niż idąc na łatwiznę kupując w chińskiej fabryczce tysiące sztuk za kilka dolarów
- Melanzyk i spinnerman lubią to
#1050 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 13:44
Nie chce nikogo bronic ale według mnie Melanżyk odwala świetną robotę tworząc je sam od podstaw, niż idąc na łatwiznę kupując w chińskiej fabryczce tysiące sztuk za kilka dolarów
Każdy orze jak może... Melanż lux robota - respect.
Ps. Skorzystałem z Twojej rady. Cena jak mòwiłeś ok.
- Melanzyk lubi to
#1051 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 14:06
Dzisiaj robię sobie oczy 15mm do piranii. Za oknem już co najmniej ze 3 pory roku. Godzine temu była taka zamieć, że świata nie było widać. Śnieg padał poziomo z racji porywów wiatru 50km/h + a teraz mam piękne lato ;-)
Oczywiście jak to bywa w dni wolne (planowałem lecieć na jezioro) wieje, że strach wychodzić z domu.
Dziś rano listonosz mi przyniósł najlepiej wykonaną przynętę na tym portalu okonia Irasowego
Widziałem real fishe Tomego, zdjęcia, surowe i polakierowane i powiem tak, dużo wody upłynie zanim Tomy dorówna Irkowi
Pozdrawiam
M
Liczyłem na nieco większą dyskrecję, chociaż w sumie nie wspominałem o tym.. Niech służy, jako przynęta i może też inspiracja.
- Melanzyk lubi to
#1052 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 14:31
Oczka prezentował wiec o nich pisałem. Jeżeli chodzi o oczka do woblerów za kilka dolarów. Są tacy którzy żyją ze sprzedaży woblerów i są tacy którzy robią je z zamiłowania a nie chęci zysku....
#1053 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 14:43
Liczyłem na nieco większą dyskrecję, chociaż w sumie nie wspominałem o tym.. Niech służy, jako przynęta i może też inspiracja.
Ups Irku, przepraszam. Nie wiedziałem
Będzie służył jako przynęta, tylko kurde bez stalki nie bede ryzykował bo te wredne szczupaki na pewno będą też w to walić jak szalone.
No i kurde bede musiał pomyśleć o jakiejś "grubszej" okoniówce bo zajeżdzanie duzych szczupali na kiju 8g mi się nie podoba.
Pozdrawiam
M
#1054 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 21:29
Przynęty dotarły super robota ,czekam z niecierpliwością na nowego szczupaczka
- Melanzyk lubi to
#1055 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 22:29
Tak tylko że ja robię czasem 50sztuk woblerów dziennie.Jak bym się pobawił z jednym przez cały dzień i użył tego samego materiału to może by było co porównać.Tak samo jak Ty melanz nie masz startu do Mikko pod żadnym absolutnie względem bo pewnie on robi mniej i jego jakość przebija Twoją o lata świetlne a Ty więcej i w bardziej przystępnych cenach.Trzeba wiesz trochę kumać i rozróżniać tematy.Nie da się porównać pewnych rzeczy.
- wobler129 lubi to
#1056 OFFLINE
Napisano 28 styczeń 2015 - 23:45
- wobler129 i spinnerman lubią to
#1057 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2015 - 17:29
Chętnie zobaczyłbym te foty
#1058 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2015 - 19:33
Szkoda ich dawac na pożarcie
- Melanzyk lubi to
#1059 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 00:27
Pozdrawiam
M
Panowie wiecej luzu..zarówno Ty jak i Tomy oraz Iras robicie świetne przynety jest to absolutny Top na jerku (i chyba nie tylko), myslę że dla dużej części z nas poziom nie do osiągniecia, więc po co te porównania
o Waszych przynętach pisze już świat Lurebuildingu, czego chciec wiecej....? No może Irek jeszcze nie wypłynął na szerokie wody ale raczej tworzy w dużej większości przynety dla siebie i przynajmniej narazie
nie szuka rozgłosu, co dał Ci wymownie w komentarzu wyżej, róbcie swoje Panowie szkoda pary na animozje, czekamy na nowe przynety
- Zelldo lubi to
#1060 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 00:35
Mimo, że na jerki nie łowię to kiedyś będę musiał Cie o jednego poprosić...Do gablotki! Przepiękne te Twoje wobkiDziś sporo przynęt opuściło Irl i w czwartek powinny być u nowych właścicieli
m.in. płotki dla kolegi Adamusa, i zestaw nr 2 dla Maćka1
P1070448small.jpgP1070449small.jpg
Pozdrawiam
M
Użytkownik Manniek66 edytował ten post 30 styczeń 2015 - 00:38
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych