Najbliżej jest dom weselny w Wolicy. Nawet z buta mozna by było uderzyć.
Tylko pewnie wesele w weekend mają.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 19 wrzesień 2016 - 20:44
Napisano 19 wrzesień 2016 - 20:46
oj i to pasuje może na jakąś imprezkę się wkręcim
Napisano 19 wrzesień 2016 - 20:58
znalazłem coś takiekiego i nie daleko
Napisano 19 wrzesień 2016 - 22:06
Napisano 19 wrzesień 2016 - 22:18
Fakt. Lepiej w Warszawie znaleźć lokum i nocnego życia zaznać niż na tym zadupiu siedzieć.
Napisano 20 wrzesień 2016 - 09:06
Noclegi: Są jeszcze motele i pensjonaty w okolicach Nadarzyna. Profesor Google z pewnością coś doradzi...
Napisano 20 wrzesień 2016 - 12:59
To i ja przybędę. Czas poznać nowości w przynetach, kołowrotkach i wędziskach. Zatrzymałem się Loomisach GL3, Talonach bardowych i lamiglasach (lata temu). Chętnie obejrzę nowinki. Nie wykluczam skromnych zakupów
Napisano 20 wrzesień 2016 - 21:52
Witam czy ktoś był na pierwszej edycji ,i czy dużo było ludzi,pozdrawiam.
Napisano 20 wrzesień 2016 - 23:37
Witam czy ktoś był na pierwszej edycji ,i czy dużo było ludzi,pozdrawiam.
Zainteresowanie i atmosfera pierwszej edycji wpłynęły na decyzję o organizacji kolejnej imprezy.GS to przede wszystkim spotkanie kolegów z forum, możliwość obejrzenia na żywo naszych przynęt/wędek/nadwyżek sprzętowych itp. i ewentualnie zrobienia sobie zakupów. Liczymy na fajną sporą imprezę ale na pewno nie drugą Rybomanię. Było dużo i było niedużo. Ludzi
Napisano 23 wrzesień 2016 - 08:55
Mamy już pracownie i parę rękodzielników.
Jutro jadę na spotkanie z gościem od targów, może będzie akwarium z rybami i możliwością testowania przynęt.
Napisano 23 wrzesień 2016 - 12:32
O i to było by mega rozwiązanie :] Zobaczyć cudeńka naszych rękodzielników i ich przynęty w akcji ;]
Napisano 23 wrzesień 2016 - 20:29
Będę miała swój stoliczek ale będę tylko w niedzielę.Prócz wahadłówek będą też obrotówki
Napisano 24 wrzesień 2016 - 08:46
Może ktoś wie jakie pracownie rodbuldingowe będą się wystawiały ?
Napisano 24 wrzesień 2016 - 09:43
Miałem dziś wybrać się z rodziną do Warszawy na zakupy i podjechać do dawno nieodwiedzanego FC. Zadzownilem, zapytałem czy otwarte. Pan Hubert powiedział, że oczywiście i zaprasza. Chciałem zobaczyć blank NFC, który mnie zainteresował, natomiast otrzymałem informację, że właśnie FC waraz z dwiema innymi pracowniami (nie dopytywałem jakimi) będą mieli powierzchnię na tej giełdzie-imprezie. Więc przekładam wizytę ną datę.
Panie Irku, Panie Hubercie, Jezeli to mozliwe wykonajcie wedki NFC REV1 i REV4. Bardzo chciałbym je ze sobą porównać, a po samym blanku nic nie poznam. Kolega ma REV1 i jest ponad przecietna, ale ja chce coś mocniejszego.
Taka moja prośba, a jezeli się nie uda, oczywiście się nie obrażę
Napisano 24 wrzesień 2016 - 11:57
Może ktoś wie jakie pracownie rodbuldingowe będą się wystawiały ?
Napisano 25 wrzesień 2016 - 19:41
W nadchodzącym tygodniu postaram się wrzucać do tego wątku update o tym czego można spodziewać się na Targach stay tuned !
Napisano 26 wrzesień 2016 - 10:14
Miałem dziś wybrać się z rodziną do Warszawy na zakupy i podjechać do dawno nieodwiedzanego FC. Zadzownilem, zapytałem czy otwarte. Pan Hubert powiedział, że oczywiście i zaprasza. Chciałem zobaczyć blank NFC, który mnie zainteresował, natomiast otrzymałem informację, że właśnie FC waraz z dwiema innymi pracowniami (nie dopytywałem jakimi) będą mieli powierzchnię na tej giełdzie-imprezie. Więc przekładam wizytę ną datę.
Panie Irku, Panie Hubercie, Jezeli to mozliwe wykonajcie wedki NFC REV1 i REV4. Bardzo chciałbym je ze sobą porównać, a po samym blanku nic nie poznam. Kolega ma REV1 i jest ponad przecietna, ale ja chce coś mocniejszego.
Taka moja prośba, a jezeli się nie uda, oczywiście się nie obrażę
Uda się, będziemy mieli zmontowane obydwa modele.
Napisano 27 wrzesień 2016 - 16:31
Mam pierwsze dobre informacje dla kupujących
Pracownie rodbuildingowe biorące udział w targach będą oferowały podczas targów specjalny rabat w wysokości 10 % ogólnej wartości zamówienia, dla klientów którzy wpłaca zaliczkę. Taki rabat przy droższych projektach to już konkretna oszczędność.
Promocja obowiązuje tylko podczas Jerkbait Garage Sale dla zamówień składanych bezpośrednio na stoiskach rodbuilderów !
Napisano 29 wrzesień 2016 - 08:07
Na Giełdzie do nabycia bedę również nasze koszulki Street Fishing Poland Na razie mamy tylko rozmiary XL oraz L ale pracujemy również nad M i 2XL - mam nadzieję że uda sie do Targów doprodukować trochę.
Znaleźliśmy również u naszego dostawcy kilkanaście buffów jerkbait.pl - je również postaramy się ściągnąć i wystawić na sprzedaż.
http://jerkbait.pl/t...ieta/?p=1752908
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych