sie nie pracuje - sie łowi kurna chata !!
Graty Ziom !
Ja 6 bolków to zobaczę u siebie może na cały sezon jak tak dalej pójdzie, hehe
Slavo
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 20 maj 2013 - 16:46
sie nie pracuje - sie łowi kurna chata !!
Graty Ziom !
Ja 6 bolków to zobaczę u siebie może na cały sezon jak tak dalej pójdzie, hehe
Slavo
Napisano 20 maj 2013 - 16:48
temat nam ucieka
dzisiaj 6 takich sztuk
Jakie 6 Kolego?
Bolenia po złowieniu trzeba uwolnić z kotwicy, a nie rzucać rybą do wody i 6 razy ją wyciągać
Nieźle pokłułeś stadko rapciaków, hihi
Napisano 20 maj 2013 - 22:07
temat nam ucieka
dzisiaj 6 takich sztuk
Już pilnują tarła uklei?
Napisano 20 maj 2013 - 22:14
Już pilnują tarła uklei?
A owszem, nawet miałem okazję pooglądać jak sobie patrolują teren wokół stada. Nie atakowały tylko jak rekiny wokół pływały sobie dostojnie.
Napisano 21 maj 2013 - 13:10
nie zauważyłem, żeby ukleja się tarła, na pewno się grupuje i na pewno jest patrolowana przez watahy boleni
dziś 2 sztuki, jeden idealnie 65 cm, specjalne mierzony, drugi mniejszy i jeszcze jedna spora mamuśka zeszła po chwili walki
fota w wątku boleniowym pozdr
Użytkownik ziom7 edytował ten post 21 maj 2013 - 19:56
Napisano 21 maj 2013 - 13:17
Temu to dobrze....
Nie chowaj pilota za kołowrotkiem....i tak widać...
Wczoraj roztrzaskałem nieco kolano o skały, jak mnie nurt górskiej rzeczki porwał. Z brzegu pewnie wyglądało to komicznie, jednak mi do śmiechu było średnio Cóż...Stabilizator na nogę i w teren!
Pozdrówka
Kamil
Napisano 21 maj 2013 - 22:39
Kamil zostaw te pstrągi w spokoju !!!
Będziesz miał zdrowe nogi
Użytkownik Slavobeer edytował ten post 21 maj 2013 - 22:40
Napisano 22 maj 2013 - 07:58
Człowiek ma niewiele wolnego, to jeździ blisko, byle tylko być nad wodą... Dobrze, że nic więcej nie uszkodziłem, bo poleciałem w nurt aż po czapkę Dobrze, że to czysta, górska rzeka, bo by jeszcze mnie płukanie żołądka czekało
Napisano 22 maj 2013 - 08:18
Ty sie oszczędzaj przed przyszłym tygodniem bo rzeczywiscie skończy się tylko na % ;P
Napisano 22 maj 2013 - 08:24
Choćbym o kulach(tfu!) miał popylać, albo czołgać się, to łowił będę!!
Napisano 22 maj 2013 - 08:58
Ty nie bądz taki figo fago w zeszłym roku czytałem opowieść kolesia jak w lipcu przy 30 stopniach dostał szoku termicznego bo wpadł do górskiej rzeki w spodniobutach ledwo sie wyczołgał ponoć był z dziewczyna dostał takich drgawek ze dzwonili po pogotowie i 3 dni w szpitalu dochodził do siebie.
Napisano 22 maj 2013 - 09:42
Robi się groźnie: jak nie kleszcze roznoszące b.groźne choroby to ryzyko śmierci po szoku termicznym. Mogę potwierdzić oba ryzyka z własnego doświadczenia - miałem kleszcza i wpadłem do wody (w spodniobutach) w sposób tak zaskakujący że do dziś nie bardzo wiem jak to się stało - sport niemal ekstremalny,
Napisano 22 maj 2013 - 14:07
nie wspominając o dzikach, komarach, poparzeniach słonecznych
Napisano 22 maj 2013 - 14:43
nie wspominając o dzikach, komarach, poparzeniach słonecznych
i bobrach.... pzdr
Napisano 22 maj 2013 - 14:56
E tam. Wlew za kamieniem okazał się głębszym, niż zakładałem, dodatkowo silny nurt zrobił swoje... Dobrze, że to czysty górski strumień, bo jakbym się opił "odrzanki", to różnie by mogło być...A tak to tylko trochę rzeczy do suszenia..
Kurde....Wychodzi, że Base Jumping, to bułka z masłem przy boleniowych podchodach..Jakąś rentę za kilkadziesiąt lat wędkowania przewidują?
Napisano 22 maj 2013 - 20:42
Szukam jakichś fajnych lekkich spodni na łażenie po Widawie w trawach, pokrzywach, krzakach i komarach, jak i również coś z długim rękawem, ale żeby było przewiewne. jakieś fajne ubrania trafiliście ostatnio.
Napisano 22 maj 2013 - 21:45
Dzisiejszy Wypad zapowiadał się nie ciekawiee Alee mimo Wiatru Połapalismy co nie co ;] Kolega 3 jazie , 3 klenie i okoniee.
A To mój Pb Sprzęt : fenwick river runner 2,03 do 5g Zyłka: 0.18
Napisano 23 maj 2013 - 08:34
Witam
Czy w okolicach Rędzina można łowić w ciągu dnia czy są prowadzone prace na brzegu ?
Napisano 23 maj 2013 - 12:19
Wczoraj byłem zoabczyć na Rędzinie ponieżej ujścia Ślęzy to do 19 wybierali ziemie z dna i barki kursowały:/
Drzew już w ogóle nie ma na brzegach!!!
Napisano 24 maj 2013 - 23:27
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych