Pamiętajcie że przez aplikację mobilną ceny są trochę niższe.
No i przez aplikację można natrzepać dodatkowo kuponów, i jak dla mnie to one robią różnicę, bo bez nich to faktycznie żadne przeceny
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 listopad 2017 - 19:42
Pamiętajcie że przez aplikację mobilną ceny są trochę niższe.
No i przez aplikację można natrzepać dodatkowo kuponów, i jak dla mnie to one robią różnicę, bo bez nich to faktycznie żadne przeceny
Napisano 10 listopad 2017 - 19:46
Z tym ze jutro cena ulegnie zmianie... Przerabiałem na sobieNie wiem czy sprawdzaliście czy wróżycie koledzy z fusów ? Jest dokładnie tak jak napisałem, dwa tygodnie temu kupiłem kołowrotek za 35.50$ dzisiaj ten sam czeka w koszyku na przysłowiowa godzinę zero, która wybije za około 21 godzin i wtedy kupie go za 21.50 $. Przynęty zaś cena zostały wywindowane do góry i rabat w godzinie zero będzie niemal że zero.
kołowrotek.JPG
Napisano 10 listopad 2017 - 21:06
Chińczycy na handlu zęby zjedli i umieją ładnie wciskać kit. Jaki rozmiar chcesz kupić za 21,50?
Mi wyszło, że Sale Price bedzie tak wyglądać:
2000 - 22,48$
5000 - 26,24$
6000 - 32,23$
W maju dałem za 2000 - 23,79$, wiec można napisać, że cena na 11.11 jest tylko trochę (jak wszystko prawie 11.11) lepsza
edyta:
Małkociniak - wywal z koszyka, zrób refresha, dodaj jeszcze raz i jak dalej ci będzie siedziało 21,50 za 4000 albo wyższe modele, to sam kupię, chociaż nie potrzebuję
Za 5000 wskoczyło 26.91 $ to i tak o 9 $ taniej niż poprzedni zakup. Przez aplikacje mobilna na ten kołowrotek miałem 0.5 $ taniej
Użytkownik Małkociniak edytował ten post 10 listopad 2017 - 21:08
Napisano 10 listopad 2017 - 21:10
Przemyśl czy nie dołożyć kilka $ i kupić tego na wormshafcie.
Tak tylko ja potrzebuje do trollingu i waham się pomiędzy 5000 a 6000.
Napisano 10 listopad 2017 - 21:59
Okulary które kupiłem za 7.80$ a rano były na WER warszawa, są teraz za 8$ a jutro do wzięcia za 6$ . A tak na marginesie ostatnio trafiłem "forumowego optyka" który za te okulary na giełdzie forumowej winszował sobie 140 pln-ów + PP . Tu cwani Chińczycy mogli by się uczyć jak robić biznesy.
https://pl.aliexpres...40a173609cd139a
Napisano 11 listopad 2017 - 09:13
Napisano 11 listopad 2017 - 09:26
Kupiony KastKing Sharky II 6000 cena 33$
Napisano 11 listopad 2017 - 09:52
Napisano 11 listopad 2017 - 11:47
Myślę że warto wydać jednego centa, można kupić tylko jeden komplet
https://pl.aliexpres...02-59eb97686f83
Napisano 11 listopad 2017 - 15:32
Kupiony Teton 662l. Sporo mniej jest dziś razem z kuponami niecałe 200zl mnie wyszło razem z przesyłką licząc. Da się dziś wyłuskać przeceny, ale konieczna jest wiedza ile coś stało np miesiąc temu.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Myślę że warto wydać jednego centa, można kupić tylko jeden komplet
kupione
Napisano 11 listopad 2017 - 15:35
Platforma sprzedaży online Alibaba pobiła rekord 120 mld juanów (65 mld zł) zanotowany w czasie całego 11 listopada w ubiegłym roku.
Transakcje za pierwszy miliard dolarów Alibaba odnotowała już w kilka minut po rozpoczęciu kampanii, a przed upływem dwóch godzin wskazówka przekroczyła 10 mld USD.
Tuż po południu, na półmetku kampanii, suma transakcji przebiła 120,7 mld juanów (ponad 65 mld zł), czyli ubiegłoroczny rekord.
Napisano 11 listopad 2017 - 15:59
A co niektórzy tutaj uważają chińskie wyroby za szajs.Warte to jest przemyślenia - nie tak Panowie???
Napisano 11 listopad 2017 - 16:48
A co niektórzy tutaj uważają chińskie wyroby za szajs.Warte to jest przemyślenia - nie tak Panowie???
Bo niektóre chińskie wyroby to szajs i nic tego nie zmieni. Mało razy się z tym spotkałeś?
Napisano 11 listopad 2017 - 17:07
Być może- ale który kupić: szajs (obecnie )w postaciRyobi Zauber za ~300zł czy szajs przykładowo SeaKnight za ~130zł?
Bo ja osobiście za Ryobi dałbym i pięćset i więcej- ale w wykonaniu z przed dwudziestu kilku lat a nie obecne dziadostwo.
Piszę to z autopsji bo miałem takiego Ryobi kilka lat, po skończeniu wędkowania oddałem koledze i po dwudziestu latach- kiedy się ponownie skrzyknąłem z nim- zaskoczył mnie posiadaniem mojego byłego kijka Shakespeare`a a na nim takowy Ryobi.
W tym jest problem chyba, po co przepłacać za badziewie podobnej klasy?
Napisano 11 listopad 2017 - 17:10
Niektóre może szajs, ale łowię ostatnio sporo na różne gumki z Chin i naprawdę jestem zadowolony. Te poniżej naprawdę bardzo miękkie i elastyczne, szczególnie 3" fajnie chodzą. I dosyć trwałe. Kupiłem tak naprawdę za kilka zł.
Użytkownik Gawlin edytował ten post 11 listopad 2017 - 17:10
Napisano 11 listopad 2017 - 17:23
Picu na wodę na Aliexpress ciąg dalszy,tak jak w zeszłym roku.
Jakiś czas temu zamówiłem aby potestować multik KastKing Assassin.Wszystkie oferty były w okolicy 50 dolców.
Teraz nagle wielka przecena na 11.11
https://pl.aliexpres...stKing Assassin
Cena wyjściowa wyrypana w górę,jakby w to wierzyć to KastKing kosztował tyle Co Tatula CT .Śmiech na sali.
Napisano 11 listopad 2017 - 18:11
Bo niektóre chińskie wyroby to szajs i nic tego nie zmieni. Mało razy się z tym spotkałeś?
Owszem nie raz i nie dwa - w sklepach po 4 zł.
Baaa... nawet miałem wiertło - wyglądało jak pokryte azotkiem tytanu, lecz przewinęło się w otworze w drugą stronę.
Ale to było 20 lat wstecz.
Skąd nasze firmy wędkarskie biorą swój sprzęt??? - i tyle w temacie.
Napisano 11 listopad 2017 - 18:32
Owszem nie raz i nie dwa - w sklepach po 4 zł.
Baaa... nawet miałem wiertło - wyglądało jak pokryte azotkiem tytanu, lecz przewinęło się w otworze w drugą stronę.
Ale to było 20 lat wstecz.
Skąd nasze firmy wędkarskie biorą swój sprzęt??? - i tyle w temacie.
Odniosłem się do całości a nie tylko do rynku wędkarskiego chociaż jego to też dotyczy.
A co do wierteł to ciągle się zdarza. Kupisz coś markowego np. Boscha i jest pewniejsze mimo tego że też jest pewne robione w Chinach. Marka ma znaczenie.
Napisano 11 listopad 2017 - 19:05
Pewnie, że ma.Na marce się zarabia, chociaż wyroby tej samej klasy co bez markowe kosztują 2 czy 3 x tyle...
A z marki w tym starym dobrym znaczeniu został tylko znaczek.
Napisano 11 listopad 2017 - 19:27
Pozostaniemy przy zdaniach odmiennych.
Widziałem że ostatnio tani chiński zestaw castingowy sprzedawałeś albo nawet dwa bo Ci casting nie podszedł.
A co by było gdybyś zamiast chińczyków kupił markową Tatule i np. Revo Bast na cięzko? Któż to wie czy wtedy też byś się zraził.
0 użytkowników, 11 gości, 0 anonimowych