@Grzegorz B.
Jest tylko że u innego sprzedawcy
https://pl.aliexpres...40a173609cd139a
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 30 grudzień 2017 - 10:15
Napisano 30 grudzień 2017 - 12:13
Napisano 30 grudzień 2017 - 17:14
dojechaly do mnie woblery ala rapalki z aliexpres jedne z tanszych 2zl70gr za sztuke. Cena bardzo atrakcyjna, wobler jest wykonany dosc dobrze, stelaż wewnatrz woblera przez calą dlugosc. Do wywalenia od razu kolka lacznikowe bo sa tragiczne rozginaja sie w rekach. Co do kowticzek mam mieszane odczucia poniewaz w jednym woblerku na dziesiec kotwiczki rozgiela sie pod delikatnym naciskiem... naprawde niewielkiej sily uzylem do tego aby rozgiąć kotwice z innymi jest lepiej sa zdecydowanie mocniejsze, ale i tak raczej trzeba je wymienic.
praca woblera
Napisano 30 grudzień 2017 - 18:12
Napisano 30 grudzień 2017 - 19:02
Ciekawe czy stelaż przez całość.
Napisano 30 grudzień 2017 - 19:07
(...) wobler jest wykonany dosc dobrze, stelaż wewnatrz woblera przez calą dlugosc.(...)
Ciekawe czy stelaż przez całość.
Noo, ciekawe
Napisano 30 grudzień 2017 - 19:10
dojechaly do mnie woblery ala rapalki z aliexpres jedne z tanszych 2zl70gr za sztuke. Cena bardzo atrakcyjna, wobler jest wykonany dosc dobrze, stelaż wewnatrz woblera przez calą dlugosc. Do wywalenia od razu kolka lacznikowe bo sa tragiczne rozginaja sie w rekach. Co do kowticzek mam mieszane odczucia poniewaz w jednym woblerku na dziesiec kotwiczki rozgiela sie pod delikatnym naciskiem... naprawde niewielkiej sily uzylem do tego aby rozgiąć kotwice z innymi jest lepiej sa zdecydowanie mocniejsze, ale i tak raczej trzeba je wymienic.
Kotwiczki do wymiany, może się zdarzyć, że któryś będzie pił wodę. Ale za to szczupaki je lubią.
Użytkownik Młody wędkarz edytował ten post 30 grudzień 2017 - 19:11
Napisano 30 grudzień 2017 - 19:15
Noo, ciekawe
miałem jakiegoś chinola wyglądało,że idzie przez całość, ale niestety po rozebraniu trzy odcinki stelaża nie był połączone ze sobą
Napisano 30 grudzień 2017 - 19:30
Cenu aku LiPo strasznie spadły. Niecałe 400 USD z BMS i ładowarką. Zastanawia niska waga.
Zamówił ktoś ?
https://pl.aliexpres...64e58df8b&tpp=1
Napisano 30 grudzień 2017 - 20:53
Cholera za duże dla mnie. Coś podobnego ale w mniejszym gabarycie widziałeś?
Napisano 30 grudzień 2017 - 21:18
Cenu aku LiPo strasznie spadły. Niecałe 400 USD z BMS i ładowarką. Zastanawia niska waga.
Zamówił ktoś ?
Wow, tylko 5 kg
Napisano 30 grudzień 2017 - 21:30
Wow, tylko 5 kg
No właśnie za mało. Porównując do konkurencji powinien koło 10 ważyć.
Napisano 30 grudzień 2017 - 21:35
No właśnie za mało. Porównując do konkurencji powinien koło 10 ważyć.
W przypływie szczerości, małym drukiem, sprzedawca podaje: pojemność >40ah. I to jest bliskie prawdy. Reszta to tylko pic na wodę i naklejka
Napisano 31 grudzień 2017 - 10:39
W przypływie szczerości, małym drukiem, sprzedawca podaje: pojemność >40ah. I to jest bliskie prawdy. Reszta to tylko pic na wodę i naklejka
Napisano 31 grudzień 2017 - 15:41
Możesz mieć rację, chociaż.. Polecam zobaczyć ten krótki film:
Napisano 01 styczeń 2018 - 18:31
Ktoś może kupił i wypróbował rozmiar 4000 lub 6000 nad morzem?
6000 daje radę w Norwegii.
Sam chyba wezmę takiego do shore jiggingu, tym bardziej że za 15$ mozna dokupić zapasowe szpule.
Napisano 02 styczeń 2018 - 19:18
Dojechała do mnie kolejna partia przynęt z aliexpres, tym razem zamówiłem troszkę droższe przynęty. Cena za sztukę uwzględniając wszystkie rabaty to 13.5zl
przynęty kupowałem tutaj https://www.aliexpre...0.7178f44NtNH3V.
Przynęty zupełnie na innym levelu jakościowym niż poprzednie opisywane prze zemnie. Biorąc obie przynęty w rękę od razu czuć różnice w jakości, ale też i cenie poprzednie kosztowały 2.70szt.
Woblery te posiadają MOIM zdaniem bardzo dobrej jakości kolka łącznikowe o ile poprzednie rozginały się po dość lekkim pociągnięciu tak tych nie daje rady rozgiąć. Kotwice to samo są dużo mocniejsze, jednak nie jest to Owner. W tym przypadku nie będę raczej ich wymieniał jak poprzednich. Stelaż nie jest robiony przez całość woblera tylko wklejane oczko pokazują to zdjęcia (nie udało mi się tego wyrwać, strzelała linka 15lb) Za tę cenę uważam ze naprawdę warto sobie zamówić i samemu ocenić. Sprzedawca za 4 kupione przynęty daje jedną losową przynętę w gratisie za 6 kupionych przynęt wysyła dwie sztuki. Ja otrzymałem woblerka ala rapla dt i paczkę z gumowymi przynętami. Żeby nie było zbyt kolorowo dodam ze na paczkę czekałem dwa miesiące i jeszcze pomylił sprzedawca kolory.
Teraz troszkę zdjęć i krótkie filmy z pracy przynęt.
Praca
Praca
A to gratis od sprzedawcy opis na opakowaniu 10g dł 50mm głębokość schodzenia 2,1-2.4m
Praca
Zamówiłem również żabki raczej z ciekawości chociaż mam nadzieje ze w maju zaskoczą.
żabki zamawiane tutaj https://pl.aliexpres...1825312329.html
Użytkownik Michci0 edytował ten post 02 styczeń 2018 - 19:20
Napisano 02 styczeń 2018 - 19:27
No właśnie a link do aukcji podobnego w pracy i wyglądzie do DT
Napisano 02 styczeń 2018 - 19:31
No właśnie a link do aukcji podobnego w pracy i wyglądzie do DT
0 użytkowników, 10 gości, 0 anonimowych