Grafik projektant, Designer, w czynnej służbie
Ryby, wędka, czas nad wodą, szukanie inspiracji, pomysłów - jedno
Zabawa w Designerskie przynęty drugie.
Obserwując lata rynek przynęt (36l), łapiąc na wszelakie od Naszych Wielkich Potentatów po piękne i cholernie skuteczne rodzime rękodzieła ( bądź co bądź łapie już prawie wyłącznie na takie) zrodziła się kiedyś myśl że chce mieć własne, ze chce swoje;). Może szalone, może nie pasujące nad nasze przełowione wody ale zrodzone z szalonych pomysłów. Paroletnie szwedzkie obserwacje, fiordowe zwariowane makrelowe pilker-ki, kombinowane ze wszystkiego chwosty,,,,i inne garażowe cudeńka ala Adam Słodowy,,,pozwoliły postawić pierwsze kroki a później i następne w pięknej dziedzinie jakim jest Lures Building.
Robię powoli, projektuje, zapisuje, oklejam, aerograf, brokat, lakiery,,,chleb powszedni,,faza testów, sama przyjemność.
Przynęty nazwałem, po części z zawodowego ukierunkowania ( chciałem dać im imię nazwę, logo, www ) W miarę powstawania kolejnych produkcji powstała i strona. Może wyglądać to na mój taki niby PR. ( domena, prezentacja wzory). Ale proszę mi wierzyć, na razie to przygoda, dobra zabawa, prezenty dla kumpli, i bardzo, bardzo dużo pudełek własnych, innych, może zbyt pojechanych Dorfiaków.
Nie będę na ten moment zamieszczał dziesiątek zdjęć,( choć oczywiście je mam jak każdy z Was -( warsztat, materiały, produkcja, malowanie, projektowanie,pomysły,testowanie)ale podam adres.
www.dorfo.pl
( strona, jej projekt , jak i Dorfiaki, jak widzicie to jedna całość- moje hobby, zawód, pasja...mojego autorstwa).Sukcesywnie będę dorzucał kolejne plansze, a i
również zdjęcia z nad wody,przynęt,itp. i innych głupich pomysłów typu co można dokleić do przynęty )
Przepraszam za ten słowny potok-monolog ale ze pisze do starych wyjadaczy, uznałem ze powinien,,,parę słów więcej,,,,
Zbyszek Nowak
lures@dorfo.pl
PS.
W związku ze to jerkbait.pl a nie forum o wgrywaniu biosu do płyt głównych:) Garniturowiec-Piker ,,,
PS.2
Dziekuje Wam , wszystkim za to forum, zdjecia , porady, wymiany poglądów, dyskusje. Za bezinteresowną pomoc,. Bez Was nie było by dzisiaj tego postu,
....Dzieki