moje obroty
#41 OFFLINE
Napisano 17 październik 2011 - 05:40
#42 OFFLINE
Napisano 17 październik 2011 - 08:12
Produkcja niesamowita. Marzy mi się kurs produkcji tego typu przynęt krok po kroku, oczywiscie w Twoim wykonaniu . Co Ty na to?
Pozdrawiam!
#43 OFFLINE
Napisano 17 październik 2011 - 08:48
Witam obrobie sie troche z zamówieniami to zrobie kilka fotek z dokładnym opisemWitam,
Produkcja niesamowita. Marzy mi się kurs produkcji tego typu przynęt krok po kroku, oczywiscie w Twoim wykonaniu . Co Ty na to?
Pozdrawiam!
#44 OFFLINE
#45 OFFLINE
#46 OFFLINE
Napisano 19 październik 2011 - 15:00
Te ostatnie blaszki - coś pieknego... Chce jedną taką na testy ... Cóż za precjoza...
#47 OFFLINE
Napisano 19 październik 2011 - 15:08
Obroty 1 klasa w twoim wykonaniu
#48 OFFLINE
Napisano 19 październik 2011 - 15:11
#49 OFFLINE
Napisano 19 październik 2011 - 16:09
cześć można dać kóko w pstrągowych ,ale trzeba by koralik wywalić bo kotwica bedzie za daleko od listka [spady ryb],dlatego zakładam od razu kotwice takie jakie kto chce.w trociowych jest miejsce na kółko ,każdy ma przekonanie do innych kotwic ja jade na ownerkach Możnna też zrobić zapinke w korpusie ale to już nie toHej tak się zastanawiam czy nie warto było by dać kółka łącznikowego do połączenia z kotwicą. Będzie to miało jakiś wpływ na pracę obrotówki???????. Wtedy będzie możliwość zamontowania dowolnej kotwicy.
Obroty 1 klasa w twoim wykonaniu
#50 OFFLINE
#51 OFFLINE
#52 OFFLINE
#53 OFFLINE
Napisano 26 październik 2011 - 20:09
#54 OFFLINE
Napisano 27 październik 2011 - 19:39
a ja już swoje dostałem , bajka jeszcze tylko kotwice z chwostami i czekam na rozpoczęcie sezonu.
Dzięki Fredi, blaszki rewelacyjne.
pzdr.
Tarłoś
#55 OFFLINE
Napisano 27 październik 2011 - 22:16
Mam dwa pytania:
1) widzę że stosujesz dwa typy strzemiączek tj. zaginane z blaszki i takie z przewierconą dziurką - czy Twoim zdaniem to czyni jakąś różnicę, bo spotkałem się z opiniami że te z blaszki podobno sa gorsze od tych z dziurką
2) czy do oczek na drucie używasz maszynki czy szczypcami robisz oczka?
#56 OFFLINE
Napisano 27 październik 2011 - 22:32
Witam do trociowych#3 daje strzemiączka blaszane [na rzekach blacha bardziej dostaje w kość te są bardziej wytrzymałe nie gną sie, w nutcie ciężka blacha na tym strzemiączku dobrze kręci ]na jeziora można do #3 dawać te druciane .Do pstrągowych od nr #0 do #3 daje małe druciane strzemiączka [można też dać te blaszane ale otwór w tych małych agliach trzeba wtedy większy wiercić blaszane poprostu są mocniejsze .Oczka robie szczypcami Pzdr FredOj, ciężko oderwać wzrok od tych obrotek, ciśnienie skoczyło
Mam dwa pytania:
1) widzę że stosujesz dwa typy strzemiączek tj. zaginane z blaszki i takie z przewierconą dziurką - czy Twoim zdaniem to czyni jakąś różnicę, bo spotkałem się z opiniami że te z blaszki podobno sa gorsze od tych z dziurką
2) czy do oczek na drucie używasz maszynki czy szczypcami robisz oczka?
#57 OFFLINE
#58 OFFLINE
#59 OFFLINE
Napisano 03 listopad 2011 - 00:27
#60 OFFLINE
Napisano 08 listopad 2011 - 22:10
Witam mój tel Masz w profli lub na PWwitam bardzo mi sie podobaja twoje obrotowki bardzo chetnie kupie pare pstragowych modeli , pozdrawiam łukasz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych