'Masowo produkowany, regularnie fanatyzowany, pośledni mentalnie...' - to o Atlanticu? Bo sie zgadza
A ja myślałem że o Sławku .
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 10 lipiec 2017 - 13:46
'Masowo produkowany, regularnie fanatyzowany, pośledni mentalnie...' - to o Atlanticu? Bo sie zgadza
A ja myślałem że o Sławku .
Napisano 10 lipiec 2017 - 14:01
Napisano 10 lipiec 2017 - 16:26
Nie wychwalam, ale stwierdzam oczywisty fakt - Atlantic jest niezawodny, nie lanserski.. oraz vintage w najbardziej ascetycznym stalowym stylu.. Skromny niczym Loomis albo StC przy Megabassie..
Hutu - głos może jakiś ?
Napisano 20 lipiec 2017 - 15:55
Ryby nie biorą to w ramach pocieszenia nowy zegarek sobie kupiłem /jak by baba wiedziała ile dałem......./
Napisano 20 lipiec 2017 - 16:13
Ryby nie biorą to w ramach pocieszenia nowy zegarek sobie kupiłem /jak by baba wiedziała ile dałem......./
pewnie z co najmniej 1000€, choć zaryzykuję, że bliżej 1500€ (jeszcze więcej? )
eeee tam, najwyżej sprzeda kiedyś za tyle ile jej powiedziałeś
Napisano 20 lipiec 2017 - 17:30
Napisano 20 lipiec 2017 - 18:01
To limitka tylko 50 szt zrobione....
o_rzesz_ku...! czyli więcej
stellkowi onaniści już ronią szczupacze łzy...
Napisano 20 lipiec 2017 - 18:26
Nie wychwalam, ale stwierdzam oczywisty fakt - Atlantic jest niezawodny, nie lanserski.. oraz vintage w najbardziej ascetycznym stalowym stylu.. Skromny niczym Loomis albo StC przy Megabassie..
Hutu - głos może jakiś ?
Całe szczęście, bo już w kompleksy wpadałem
Napisano 01 sierpień 2017 - 10:35
...moja wnuczka zrobiła. Tylko nie wiem co to za marka?
Napisano 01 sierpień 2017 - 10:40
...moja wnuczka zrobiła. Tylko nie wiem co to za marka?
Tyka chociaż?
Napisano 01 sierpień 2017 - 12:41
Napisano 01 sierpień 2017 - 12:51
Tyka chociaż?
Nie tyka ale raz na dobę pokazuje dobrą godzinę
Napisano 01 sierpień 2017 - 13:01
Nie tyka ale raz na dobę pokazuje dobrą godzinę
Patrząc po cyferblacie to będzie ze dwa razy .
Napisano 02 sierpień 2017 - 20:52
Skoro o zegarkach (kety nie noszę ).. to na co dzień Seiko Monster
seiko monster2.jpg 47,26 KB
43 Ilość pobrań
a na ryby, do ciurania po nocach kwarc ze światełkiem Casio MDV 102 Marlin
jak to się mówi bidnie ale solidnie
Użytkownik Krzysiek P edytował ten post 02 sierpień 2017 - 20:53
Napisano 19 sierpień 2017 - 17:39
mój dotychczasowy "wół roboczy "-ryby,grzyby i takie tam...
G-9300
Ale myślę, że to nie koniec...bo dzięki koledze @seiken załapałem bakcyla i już nie długo wpadnie coś do kolekcji
Napisano 19 sierpień 2017 - 18:09
Nie wychwalam, ale stwierdzam oczywisty fakt - Atlantic jest niezawodny, nie lanserski.. oraz vintage w najbardziej ascetycznym stalowym stylu..
Czar klasycznej urody bez wyeksponowanych symboli powszechnie odbieranych jako status, wciąż mi się podoba, dlatego też noszę zegarek,- prezent od żony, który zupełnie nie rzuca się w oczy. Wrażenie,- jak w przykładzie Sławka. Gdyby nazwa była wyeksponowana, lub ten model wyglądałby jak większość zegarków spod tego znaku (symboli statusu) po prostu nie nosiłbym go bo ani do mnie nie pasuje jako marka, ani do wykonywanego przeze mnie zawodu,- no może gdybym kupił sobie Stellę SW 2013 to wtedy mógłbym z nim na ryby chodzić bo by kolorystycznie pasowały.
Napisano 19 sierpień 2017 - 19:41
Hutu - głos może jakiś ?
I tak lubię
Napisano 20 sierpień 2017 - 17:16
I tak lubię
<...>
przynajmniej widać, że nie gablotowy i nakręcany tylko w fotelu
Napisano 20 sierpień 2017 - 18:14
przynajmniej widać, że nie gablotowy i nakręcany tylko w fotelu
głupoty piszesz jakieś zbiorcze pojemniki są ok - nic się nie wala i wszystko masz w jednym miejscu
Napisano 20 sierpień 2017 - 18:23
Po wielu latach wierności zegarkom firmy Doxa , na moim ręku zagościł Japończyk. Pewnie dlatego że jest całkowicie bezobsługowy , a na stare lata ceni się wygodę.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych