Krzychu tu chodzi o to że nie jestem doświadczony i wolę zawsze zapytać. Mam też możliwość za okazyjne pieniądze kupić WF3 Snowbee XS i tak czytam wszystko na temat doboru linek. Nie uśmiecha mi kupować linek i testować, a wolę korzystać z doświadczenia innych o ile chcą się nim podzielić.
Tak na marginesie to chciałbym bardzo grubo " zjeb...ć " za kółka micro rings EGO które były gratisem do jednej z linek w sklepie / sklep nie ma znaczenia/. Kółka wykonane jak podkładki pod śruby . Prasa jebła dwa razy i wyszły kółka z krawędziami wewnętrznymi ostrymi jak cholera. Na pierwszy rzut oka wyglądały dobrze, ale nad wodą nie mogłem zawiązać przyponu z żyłki 0,08. Myślałem że żyłka do bani czy coś . Zamieniłem kółko na to z firmy V i było ok. W domu sprawdziłem pod dużym powiększeniem i okazało się że problem to te krawędzie. Wiem że to gratis i się zdarza, ale gdybym przez to tracił ryby wq......bym się grubo. Tak więc panowie testerzy, pierdoły też sprawdzajcie bo od szczegółu do ogółu , jeden to zleje, a drugi na nazwę firmy zareaguje wysypką.
To ten produkt
Znalazłem te microringi (moim zdaniem to te same) bezpośrednio na Aliexpress i miałem je już kupić, ale po oglądnięciu zdjęć, na których kółeczka są powiększone...odpuściłem ;(
(https://pl.aliexpres...4b-3e5228ecc46f
Być może odezwą się obrońcy marki EGO i napiszą, że to zupełnie co innego więc jeszcze raz napiszę, że to moje zdanie i oczywistym jest, że mogę się mylić