Plus jeszcze ten.
Jak dla mnie gość z sensem gada.Jak ktoś ma chwilę to warto posłuchać.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 11 luty 2018 - 12:17
Plus jeszcze ten.
Napisano 11 luty 2018 - 14:03
Napisano 11 luty 2018 - 15:13
Multik jest do sprawdzenia i tyle. Jak się sprawdzi potm to może dorzucę do stadka i tego
a jaki model potm kupiles?
Napisano 11 luty 2018 - 17:01
Napisano 11 luty 2018 - 18:03
Łocywiście, ze taaak
no spoko, a on tez ma sluzyc do lekkiego castingu?
Napisano 11 luty 2018 - 18:25
Kurde Sławek nie chcę Cię martwić ale z poniższego filmiku nie wygląda to zachęcająco jeśli chodzi o POTM-a .
Napisano 11 luty 2018 - 18:38
Nie zmartwiłeś mnie bo też i tester multika tsurinoya ciągle ten sam i ciągle powtarza, że nie pracuje dla tsurinoya. Relację Wam zdam na pewno i się okaże co to kręcidło jest warte i na sucho i po sezonie co prawda u mnie skromnym
Użytkownik SlawekNikt edytował ten post 11 luty 2018 - 18:39
Napisano 11 luty 2018 - 18:55
Nie zmartwiłeś mnie bo też i tester multika tsurinoya ciągle ten sam i ciągle powtarza, że nie pracuje dla tsurinoya. Relację Wam zdam na pewno i się okaże co to kręcidło jest warte i na sucho i po sezonie co prawda u mnie skromnym
Ok.Nie chodzi mnie o to że koleś podaje prawdy objawione.Nie znalazłem po prostu innego filmu o POTM a ten nie wyglądał zachęcająco.Są jakieś ruskie recenzje ale tego po prostu nie rozumiem.Człowiek dla Tsurinoya raczej nie pracuje bo łowi wieloma różnymi sprzętami.Ale przyznaję Ci rację-najlepiej przetestować samemu.Internety różne psikusy robią.
Edit:w zasadzie robi się OT bo od kilkunastu postów rozmawiamy o sprzetach do castingowego UL.Albo raczej o sprzętach które chcielibyśmy aby były do UL bośmy ich jeszcze nie sprawdzili.
Użytkownik drag edytował ten post 11 luty 2018 - 19:20
Napisano 11 luty 2018 - 19:19
Obejrzałem, przesłuchałem i zrozumiałem że jak ktoś nie ma na tyle siana by zakupić typowy multik do ul z górnej półki jednej ze znanych marek to ten XF50 da radę,po odległościach rzutowych nie wygląda najgorzej mimo swojej wagi.Plus jeszcze ten.
https://www.youtube....h?v=dhxLL34G-0Y
Napisano 11 luty 2018 - 19:20
.Internety różne psikusy robią.
Nie internety, a ludzie, media jakiekolwiek by nie były to tylko pośrednik.
Napisano 11 luty 2018 - 19:22
No ok,jak zwał tak zwał.To samo miałem na myśli tylko inaczej to napisałem .
Napisano 11 luty 2018 - 19:30
Obejrzałem, przesłuchałem i zrozumiałem że jak ktoś nie ma na tyle siana by zakupić typowy multik do ul z górnej półki jednej ze znanych marek to ten XF50 da radę,po odległościach rzutowych nie wygląda najgorzej mimo swojej wagi.
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Myślę że dokładnie tak trzeba do tego podejść.To nie ma zastąpić czy być lepsze od multików do UL Daiwy,Shimano czy Abu bo nie będzie.Właściwości rzutowe ważna rzecz ale równie ważna jest trwałość.To będzie można ocenić myślę najwcześniej po sezonie intensywnego użytkowania.Ot po prostu,alternatywa.
Waga zaś XF-50 zupełnie nie ultralightowa ale jeśli dobrze zrozumiałem to korba metal,gwiazda hamulca metal-to nie może ważyć 130 czy 140g.
Napisano 11 luty 2018 - 20:46
Napisano 11 luty 2018 - 20:50
Jak się sprawdzi to zawsze można "upgrade" zrobić w celu obniżenia wagi,a przy gramaturach przynęt do jakich jest dedykowany to powinien spokojnie wytrzymać nawet intensywne użytkowanie.
Dokładnie.Raczej pewnie nikt SDR-ów tym nie będzie ciągał...
Napisano 12 luty 2018 - 09:16
Napisano 12 luty 2018 - 10:20
Też o tym myślałem,napewno te paręnaście lub dziesiąt gram da sie zgubić.Jak się sprawdzi to zawsze można "upgrade" zrobić w celu obniżenia wagi,a przy gramaturach przynęt do jakich jest dedykowany to powinien spokojnie wytrzymać nawet intensywne użytkowanie.
Napisano 19 luty 2018 - 07:38
Napisano 19 luty 2018 - 08:15
Szkoda, że używki odpadają bo jest na giełdzie Steez 103HL
Napisano 19 luty 2018 - 08:23
Widziałem. Gdyby była w Szczecinie i mógłbym podjechać, pomacać, pokręcić to spoko.
Na odległość i słowo sprzedającego, używanych młynków nie kupuję
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych