Mi się nic nie popierd.......iło chłopaczku-mój kumpel ma to gówno z którym łowie więc nie wal w h....a gadając i pokazyjąc fotki nawinięte na stelle.PS mam stelle jeżeli choszi o ścisłość jak i również Twin Powera.Zakończ chłopcze tą dyskusje i nie ośmieszaj się
Kolego Thomson1986. Jak może zauważyłeś jest to forum poświęcone wędkarstwu i ma ono na celu podzielenie się własnymi doświadczeniami oraz opinią na temat tej pięknej pasji.
Nie mogłem się powstrzymać i napisać o tym. Jak czytałem tą dyskusję to aż mnie skręcało. .Co to był za pokaz?!
Czy ty nie potrafisz uszanować cudzego zdania na jakiś temat. To że ty masz takie odczucia do danej to nie znaczy, że cały świat ma mieć tak samo. Głupio mi pisać o tym w temacie poświęconym zupełnie czemuś innemu, ale po prostu uważam, że trzeba takie coś od razu prostować.
Albo po co te czepialskie wywody typu "po co robisz zdjęcia szpuli Stelli"... Jezu, a czemu nie!
I co, jak zaczniesz nam wypisywać jaki masz ekstrawagancki sprzęt typu Stella, TP czy HMX to mamy się przed Tobą ukłonić i powiedzieć - "o nie, jak masz takie zabawki to jesteś fishingmeister". Takie bajery to możesz na wedkuje.pl, ale nie na jb.
Zdaję sobie sprawę, że pewnie nie wszystkim to się spodoba, ale bardzo mnie irytuje tego typu zachowanie...
Pozdrawiam