tak myślałem właśnie.. No nic chyba poczekam, dorzuce do kwoty jeszcze troche i kupie wtedy..
Bzdury kolego tu Ci piszą za 250zł spokojnie kupisz wędkę, już tym bardziej jeśli szukasz wklejki!! I to całkiem fajną wędkę jeśli ma być to początek okoniowej przygody. Sezon dopiero się zacznie, trzeba poszukać jakiś fajnych zniżek lub codziennie zaglądać na allegro i patrzeć co doszło
Fajnych wędek które sam kupiłem na allegro lub na jerku było kilka. Poniżej 200/250zł był Konger Tango 240cm 8g, Mikado nichonto 255cm do 13g, Fishmaker 270cm (chyba) 1-7g, i Diaflex 220cm 2-12g. Wszystkie w stanie bardzo dobrym, nie zniszczone i nie uszkodzone. Tango nadal jest u mnie i jestem z niego zadowolony
Jeśli chodzi o nowe wędki, to popatrz na ofertę mikado. Całkiem fajne wędki, dobrze wykonane, wklejki wcale nie są sztywnymi pałami a co najważniejsze - są wręcz tanie patrząc na inne firmy. Sam miałem 2 mikado i byłem zadowolony. Pozbyłem się tylko dlatego ze były długie a ja preferuję wędki do 220cm Ogromnym plusem mikado jest także serwis. Nie ma mieszania błota, kłócenia się z obsługą itd. Często dostajesz nowy element lub całą wędkę.