Dobry pomysł Piotrze. Ktoś ma w okolicy ten market?
Ja dostarczę kiełbasę, musztardę pieczywo talerzyki ... co tam jeszcze potrzeba?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 listopad 2017 - 19:33
Dobry pomysł Piotrze. Ktoś ma w okolicy ten market?
Ja dostarczę kiełbasę, musztardę pieczywo talerzyki ... co tam jeszcze potrzeba?
Napisano 21 listopad 2017 - 19:45
Napisano 21 listopad 2017 - 19:47
Ja też nie. @młody wędkarz, który wyszedł na priv z inicjatywą ma jeden. Więc przydał by się jeszcze jakiś lub dwa?
Jak dotrę to z blaszakiem o ile jeszcze będzie potrzebny ... Mogę też sprawdzić czy w jakimś markecie zakupić się da.
Użytkownik SlawekNikt edytował ten post 21 listopad 2017 - 19:48
Napisano 21 listopad 2017 - 19:56
Łódź taki jednorazowiec przywiezie.Został,nie wykorzystany w sezonie. Seba kiedyś kupił, no ale nie damy mu przezimować.
Napisano 21 listopad 2017 - 20:08
Nie chcę się wtrącać w ucztę, bo jak pisałem Bob'owi do ostatniej chwili do końca nie będę wiedział czy wpadnę, nie polecam natomiast pichcić na jednorazówkach, patent testowałem nie raz i po tym jak ostatni raz się strułem powiedziałem, że nigdy więcej. Chemia ze znajdującej się podpałki przesiąka w węgiel w opakowaniu i potem to wszystko trafia do pożywienia. Ewentualnie rozebrać go tak żeby nie zepsuć filigranowego rusztu i nasypać normalnego węgla z worka.
Jak wpadnę to wezmę jakiś mały ze swoich zapasów do auta, jednakowoż jeśli mnie nie będzie to wolałbym się przemęczyć na jednym grilu niż dokładać na jednorazówce, żeby nikt wspomnień ze zlotu nie miał w postaci niestrawności
Użytkownik Tomek88 edytował ten post 21 listopad 2017 - 20:11
Napisano 21 listopad 2017 - 20:12
Na tych jednorazowych można kiełbasę albo przygrzać, albo przypalić, a dobrze upiec niestety się nie da ;/
Napisano 21 listopad 2017 - 20:18
Na tych jednorazowych można kiełbasę albo przygrzać, albo przypalić, a dobrze upiec niestety się nie da ;/
Uwierz mi, że to najmniejsza ich wada jak pisałem wcześniej.
Napisano 21 listopad 2017 - 20:25
Zatem z blaszakiem przybędę z dorożek wielkomiejskich korzystając coby do przekąsek wyśmienitych może i napitek jakowyś spożyć
Napisano 21 listopad 2017 - 20:28
Kto przywiezie palenisko to może również wągiel i tacki?
Ja tak jak pisałem
Napisano 21 listopad 2017 - 20:40
Ok, biorę grilla, węgiel, tacki i widelce.
Napisano 21 listopad 2017 - 20:48
Użytkownik Novis edytował ten post 21 listopad 2017 - 20:51
Napisano 21 listopad 2017 - 21:03
Jak dotrę to z blaszakiem o ile jeszcze będzie potrzebny ... Mogę też sprawdzić czy w jakimś markecie zakupić się da.
Jeśli się pojawię, też wezmę blaszaka. No chyba że się nie pojawię
Napisano 21 listopad 2017 - 21:05
pojawia się i znika i znika i znika
mam na Twym punkcie bzika, mam bzika ...no nie wiem tego jeszcze?
Napisano 21 listopad 2017 - 21:06
Jeśli się pojawię, też wezmę blaszaka. No chyba że się nie pojawię
calcuta już kupiona czy jeszcze w fazie rozpoznania przeciwnika?
Napisano 21 listopad 2017 - 21:13
Tomuś, z całym szacunkiem,mój stary żołądek zniesie jednorazówkę. Nie jestem pod tym względem delikatny.Zobaczymy, co tam jeszcze nam zostało.
Wszystko wskazuje na to, iż może pojawić się Hubertus z nami. Jakieś blanki ma wziąć? Pytania kierujcie do Niego na priv.
No ja wiem, że Tobie to już nic nie zaszkodzi
Napisano 21 listopad 2017 - 21:17
Napisano 21 listopad 2017 - 21:22
calcuta już kupiona czy jeszcze w fazie rozpoznania przeciwnika?
Czekam na dobrą okazję na tackleberry... Ale będzie, będzie...
Napisano 21 listopad 2017 - 21:24
Rakom takie rzeczy nie szkodzą. Hm, starym Rakom.No ja wiem, że Tobie to już nic nie zaszkodzi
Napisano 21 listopad 2017 - 22:07
No co tam? Cisza? bo myślicie o spotkaniu
Ja się szykuję praktycznie. Kupiłem dla Was trochę oliwek 2gr oraz ... kolejnego, Chińskiego UL
Będzie co macać (za niewielkie pieniądze )...premiera na spotkaniu
Robert, co masz podpięte do tego kija?
Napisano 21 listopad 2017 - 22:16
Podepnę Aldebarana BFS XG, ale to będzie premiera u mnie tego kijka
Użytkownik BOB1 edytował ten post 21 listopad 2017 - 22:20
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych