Zastanawiam się czy lepiej:
1. Zapisać się, i w razie czego wyjść na głupka jeśli nie wyrobię sie z czasem i nie pojawię?
2. Nie zapisać się, i w razie czego wyjść na chama który pojawił się nieproszony...
Ehh, dylematy, dylematy...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 09 listopad 2017 - 10:02
1. Zapisać się, i w razie czego wyjść na głupka jeśli nie wyrobię sie z czasem i nie pojawię?
2. Nie zapisać się, i w razie czego wyjść na chama który pojawił się nieproszony...
Napisano 09 listopad 2017 - 10:40
Mam podobny problem
Napisano 09 listopad 2017 - 10:45
Na tym spotkaniu, zgodnie z Polską tradycją zawsze będzie miejsce dla nieoczekiwanego/zbłądzonego/spóźnionego ... castingowca.
Więc spoko i luzik...
Użytkownik BOB1 edytował ten post 09 listopad 2017 - 10:46
Napisano 09 listopad 2017 - 11:30
Na tym spotkaniu, zgodnie z Polską tradycją zawsze będzie miejsce dla nieoczekiwanego/zbłądzonego/spóźnionego ... castingowca.
Więc spoko i luzik...
Napisano 09 listopad 2017 - 13:44
A może wpadniecie do mnie?
Grodzisk Mazowiecki stawy walczewskiego, świeżo zrewitalizowane, obok restauracja, jest ryba i gdzie porzucać.
Rothen, Maniek byliście już?
Napisano 09 listopad 2017 - 14:59
jest ryba
Od kiedy lokalni amatorzy darmowego białka o tym się dowiedzieli to już raczej była
Napisano 09 listopad 2017 - 16:19
Po prostu wybierz najprostszy wariant nr 3: zapisać się i przyjechaćZastanawiam się czy lepiej:
Napisano 09 listopad 2017 - 17:53
Słuchajcie a kiedy jest to spotkanie i w jakich godzinach ? Może warto dodać taką informację do tytułu wątku.... bo gdzie to się dogrzebałem - Jez. Czerniakowskie...
Napisano 09 listopad 2017 - 18:21
Słuchajcie a kiedy jest to spotkanie i w jakich godzinach ? Może warto dodać taką informację do tytułu wątku.... bo gdzie to się dogrzebałem - Jez. Czerniakowskie...
Napisano 09 listopad 2017 - 18:24
Cytuję stronę 2:
>>>"Q..wa, wkręciłeś mnie jednak. A sprawiasz wrażenie takiego, poukładanego, spokojnego, młodego (tak wygląda) człowieka.
Dobra!
Kto wpisuje się na listę udziałowców spotkania "UL-to nasz niedościgniony Świrek" w dn 26.11.2017 nad j. Czerniakowskim (proponuje za widoku czyli przed południem)?"...
Użytkownik BOB1 edytował ten post 09 listopad 2017 - 18:24
Napisano 09 listopad 2017 - 18:25
Data jest podana, godziny w trakcie ustalania. Ja proponuje zacząć o 11.
Może być 11-ta
Napisano 09 listopad 2017 - 18:28
Bob dzierży linu, 10Może być 11-ta
Napisano 09 listopad 2017 - 18:35
Edytowałem temat, jak ustalicie godzinę to dopiszę
Napisano 09 listopad 2017 - 18:37
Napisano 09 listopad 2017 - 18:38
Bob dzierży linu, 10
..przetłumacz?
Napisano 09 listopad 2017 - 18:44
Edytowałem temat, jak ustalicie godzinę to dopiszę
Fajnie aby przybyło jak najwięcej forumowiczów. Nie ma co uaktywniać godziny "od" Może być 10-ta
Będę (jak zdrowie dopisze) i przywitam wszystkich
Napisano 09 listopad 2017 - 19:01
Użytkownik SlawekNikt edytował ten post 09 listopad 2017 - 19:02
Napisano 09 listopad 2017 - 19:28
jak daleko?najwyżej 3 rzuty z calcuty.szkoda tylko że od ostatniego UL contest odległość od Poznania do stolicy nie uległa zmianie. chętnie bym zawitał ale nieco za daleko.
Napisano 09 listopad 2017 - 19:45
jak daleko?najwyżej 3 rzuty z calcuty.
Dobre-rymuje się i jeszcze w temacie .Zeby to tylko nie były rzuty Calcuttą...
A co do meritum-rodzinę mam w Piastowie,dawno nie widzianą.Kurcze,może by się dało połaczyć jedno z drugim...
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych