W którymś poście chwaliłem Amundsena, dobry to on był kiedy firmował go Stock Czechy, od kiedy jest Stock Polska, jest to pospolita gorzała.
Przyzwoita wódka
#121 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 18:21
#122 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 18:39
W którymś poście chwaliłem Amundsena, dobry to on był kiedy firmował go Stock Czechy, od kiedy jest Stock Polska, jest to pospolita gorzała.
A był stock Czechy? 🤔
Użytkownik Sławek77 edytował ten post 31 styczeń 2018 - 18:40
#123 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 19:45
#124 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 19:52
I ja w weekend doświadczyłem i ponownie stwierdzam - Grey Goose - nadal w topie Oczywiście w moich kubkach smakowych...
#125 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 19:53
A był stock Czechy?
Był i jest i nie pieprzy w imię zysków korpo, dobrych produktów.
#126 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 20:04
I ja w weekend doświadczyłem i ponownie stwierdzam - Grey Goose - nadal w topie Oczywiście w moich kubkach smakowych...
W moich "szara gęś" daleko w tyle, tak samo jak Ciroc... Francuska wódka nie przemawia za Chiny ludowe do mojego podniebienia, ale czego się można spodziewać po żabojadach Szampana to może potrafią robić, ale gorzały pędzić nigdy w życiu
#127 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 20:06
W moich "szara gęś" daleko w tyle, tak samo jak Ciroc... Francuska wódka nie przemawia za Chiny ludowe do mojego podniebienia, ale czego się można spodziewać po żabojadach Szampana to może potrafią robić, ale gorzały pędzić nigdy w życiu
Koniakom też nie odmówię
Ciroc kiedyś mnie zachwycił, ale z czasem mi przeszło.
A nie francuska, acz zacna dla mnie Beluga?
#128 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 20:40
Bo ruskie, jak zresztą wschód Europy, państwa nadbałtyckie i Skandynawia, znają się na dobrej gorzale
A wracając do Grey Goose'a, to kiedyś wypiłem ze szwagrem 0.7... chociaż okrutnie nie pasowała.
Nie było jednak wyjścia, ponieważ byliśmy 60 mil w głąb kanału La Manche i łowiliśmy rdzawce, a pić się chciało straszliwie
#129 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 20:42
Bo ruskie, jak zresztą wschód Europy, państwa nadbałtyckie i Skandynawia, znają się na dobrej gorzale
A wracając do Grey Goose'a, to kiedyś wypiłem ze szwagrem 0.7... chociaż okrutnie nie pasowała.
Nie było jednak wyjścia, ponieważ byliśmy 60 mil w głąb kanału La Manche i łowiliśmy rdzawce, a pić się chciało straszliwie
Może ciepła była
Pozdrawiam
Daniel
#130 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 20:44
Może ciepła była
Nie, nie.. to nie to. Ptaszyskiem mi zalatywała
#131 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 20:50
Nie, nie.. to nie to. Ptaszyskiem mi zalatywała
Kurde... Nie wiem co w życiu jadłeś lub piłeś
Mi pasuje
#132 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 20:53
Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Dano. lubi to
#133 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 21:06
Wystarcza mi w 100% Wyborowa pszenica, Absolut, Finka i Stumbras.
Pozdrawiam
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Oj tam czy to ważne co, ważne by dobrze sponiewierało .
- spinspektor, tom3, Krzysiek P i 1 inna osoba lubią to
#134 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 21:15
Aby wypić trzeba dobrze pojeść i odstawić fajki , a najlepiej pić księżycówkie
- coma lubi to
#135 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 21:16
- cezar80 lubi to
#136 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 21:43
Długo raczyłem się Stumbrasem z kłoskiem, ale Panem Tadkiem nie pogardzę a ostatnio Ogińskim. Whisky pijam tylko z pepsi lub colą i najlepiej pasuje mi do tego kukurydzianka Jim Bim.
#137 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 21:50
Whisky pijam tylko z pepsi lub colą i najlepiej pasuje mi do tego kukurydzianka Jim Bim.
Czyli nie whisky
- Krzysiek P lubi to
#138 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 22:24
Czyli nie whisky
W sumie racja, ale jakieś procenty w tym są
#139 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 22:27
Czyli nie whisky
Bourbon to też whisky, a w zasadzie whiskey
Sent from my iPhone using Tapatalk
#140 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2018 - 22:29
Eeeee bo burbony z kukurydzy i słodkie same z siebie, aczkolwiek z braku i pustek w barku, wyżłopałem ostatnio z kumplem Red Staga, ale trzeba było rozcieńczyć Arehucasem
- Krzysiek P lubi to