Oszust na olx
#1 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2017 - 23:15
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
- Alexspin lubi to
#2 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2017 - 23:40
Odbiór osobisty a jeśli już wysyłką to tylko z możliwością sprawdzenia przedmiotu. Opcja sprawdzenia przed zapłata kurierowi to max 10zl a śpisz spokojnie.
Wysłane z mojego K10000 Pro przy użyciu Tapatalka
Użytkownik mathew.stepnicki edytował ten post 17 grudzień 2017 - 23:42
#3 OFFLINE
Napisano 17 grudzień 2017 - 23:57
#4 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2017 - 00:40
Uwaga na gościa z loginem TD z Golubia Dobrzynia ,oferuje okazje wszystko po 50 pln niemalże,konger streeto zdjęcia z allegro nawet , kołowrotek tournament
Tak dla jasności to nic od niego nie kupiłem
To skąd wiesz ze oszust? Bo tanio wystawia rzeczy?
#5 OFFLINE
#6 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2017 - 07:35
Jak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówekTo skąd wiesz ze oszust? Bo tanio wystawia rzeczy?
- Alexspin lubi to
#7 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2017 - 07:49
https://www.olx.pl/o...67-IDqRBWP.html to linkJak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówek
#8 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2017 - 07:50
Jak ktoś ma rzeczy które kosztują po 400 za pięć dych i do tego zdjęcia z allegro ,a po wiadomości że odebrał bym osobiście milczy ,to wydaje mi się dosyć wskazówek
Jak ktoś jednoznacznie twierdzi, że inna osoba jest oszustem tylko dlatego, że wystawia sprzęt w atrakcyjnych cenach to wydaje mi się dosyć wskazówek do postawienia zarzutu pomówienia
#9 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2017 - 07:52
W takim razie życzę udanych zakupówJak ktoś jednoznacznie twierdzi, że inna osoba jest oszustem tylko dlatego, że wystawia sprzęt w atrakcyjnych cenach to wydaje mi się dosyć wskazówek do postawienia zarzutu pomówienia
- fish28 i Alexspin lubią to
#10 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2017 - 07:55
Chociaż pewnie masz trochę racjiW takim razie życzę udanych zakupów
#11 OFFLINE
Napisano 18 grudzień 2017 - 07:56
Ja nie muszę się tam obkupywać bo większość potrzebnych rzeczy mam, albo sobie zrobię Chodzi bardziej o wylewanie wiadra gnoju bo Ci się coś wydaje. Dla przykładu mi się wydaje, że jesteś kretynem bo sam sobie podstawiasz nogę pomawiając inną osobę o przestępstwo i jeszcze to dokumentując na dużych ogólnopolskich forach
- radek_u lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych