A skończyliśmy imprezę tak :-)
Pozdrawiam
Daniel
...widzę zaparkowanie, trening na wodzie był?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 24 marzec 2018 - 19:03
A skończyliśmy imprezę tak :-)
Pozdrawiam
Daniel
Napisano 24 marzec 2018 - 19:15
Napisano 24 marzec 2018 - 20:16
Użytkownik nurek28 edytował ten post 24 marzec 2018 - 20:26
Napisano 24 marzec 2018 - 20:32
Nurek zapraszam na kawę. Zawracaj.
Napisano 24 marzec 2018 - 20:40
Byłem pierwszy raz spoko klimacik
Pozdrowienia dla organizatora i całej reszty
Napisano 24 marzec 2018 - 21:20
...dzięki Piotrze za udane zajście...miło było spotkać znajome Osoby z forum i pogadać w międzyczasie z kilkoma nieznanymi wcześniej ...mam nadzieję, że obdarowani są zadowoleni i już po lekkiej degustacji i posmakowaniu....
jak najbardziej, jak najbardziej
pomyśl o tym blogu, naprawdę !
Napisano 24 marzec 2018 - 21:23
Krzysiek, ale córka pewnie zadowolonaJa dopiero w Wyszkowie.
Jeszcze z 3 godzinki i dom.
Napisano 24 marzec 2018 - 21:41
Co tu gadać: pod właściwym kierownictwem ... BRAWO MY!!!
Teraz przepraszam za prywatę, ale pragnę szczerze podziękować Wszystkim, którzy ... przywieźli dla mnie prezenty (najczęściej niezapowiedziane) głównie z myślą o "szafie"
Markus, Nowis, Seri1975, MarcinMal, Darek64, Maciej W ...i cholera jasna wiem, ze kogoś zapomniałem! (niech wybaczą i się mi przypomną ) Panowie, ukłony
Sero1975 nie Seri1975 .Ha ha ha
Napisano 24 marzec 2018 - 21:48
Wiem, sorki to tak z rozpędu i nieuwagi aby szybko Wam podziękować
Napisano 24 marzec 2018 - 21:59
jak najbardziej, jak najbardziej
pomyśl o tym blogu, naprawdę !
...posmakowało ...myślę, może nie tak ad hoc, bo brak ,,materiałów poglądowych'' na miejscu, czyli w Wawie. Znajomego fotografa w razie w też trzeba dogadać i jak coś to o sprawy techniczne Kierownictwo podpytać. Pomysłów to nie zabraknie...z ciekawych stron jestem przecież. Więc może za nie długi czas, i nie tylko o nalewkach...
Napisano 24 marzec 2018 - 22:09
Była selekcja: pływające, tonące, suspending ?To jest na wodzie :-)
Pozdrawiam
Daniel
Napisano 24 marzec 2018 - 22:13
Napisano 24 marzec 2018 - 22:23
...posmakowało ...myślę, może nie tak ad hoc, bo brak ,,materiałów poglądowych'' na miejscu, czyli w Wawie. Znajomego fotografa w razie w też trzeba dogadać i jak coś to o sprawy techniczne Kierownictwo podpytać. Pomysłów to nie zabraknie...z ciekawych stron jestem przecież. Więc może za nie długi czas, i nie tylko o nalewkach...
dobrze ze przy świadkach to padło - trzymam za słowo
Napisano 24 marzec 2018 - 22:40
Napisano 24 marzec 2018 - 23:33
Panowie
Podziękowanie dla Piotra. Za którego zdrowie własnie wypijam szklaneczkę wybornej whisky Quiet Man..
To była naprawdę mega fajna impreza, którą zorganizowałeś....
Zgłaszam akces do pomagania w jesiennej edycji...
Pilnie obserwowałem stoiska Kolegów.
Już dawno nie widziałem takiego wyboru rodzimych przynęt. I to jakiej klasy... Można było zostawić majątek. Właśnie Piotra- nowa seria... nabyłem, I jego agrafki....uuuu Panie, mam problem na 2018r z głowy... Pold3k, (obecnie Lost Lures- zajebiste żywicowe potworki), Ale jakie... I ceny...mega preferencyjne.. I Darka-Darspina, mojego sąsiada... no szacunek za blachy... Mekamil...no tu chyba nie muszę tłumaczyć....
BOB jak zwykle kładł Kolegów na kolana... A Marcin Brzezik z swoim szaleństwem włosów, dubbingów, Metzowskich piór...zajebiście pomalowanych główek...WOW... masakra...Musiałem wykazać bardzo dużo mocnej woli.. Narazie mi się udało...dalej nie dwarantuję...
Gżybku kochany... dawaj na jesienną edycję GS więcej...
Były kije perełki...żal, że zabrane przez wystawiających do domu.... np: Loomisy w cascie do 21 gr w 2 kawałkach... i to za całe 360PLN-ów.. Hardcasy za dobre ceny do transportu sprzętu foto, lub...kręciołów... Traweler Batsona RX7 w 3 cęściach do 2 oz...Falcon okoniowy...do 10gr, francuz 165 cm, do 5 gr... w 2 kawałkach...
I rewelacja...kajaki...chodziłem wokół nich jak oczarowany...
Zauważyłem, że brakuje profesjonalnych noży wędkarskich, outdoorowych.Moje były zbyt....zabójcze...
Nie było toporków i siekierek. Nadrobię...mam kilkanaście sieker i maczet...
Brakowało profesjonalnych plecaków wedkarskich...temat do nadrobienia...
Moi Przyjaciele, Tomek i Michał obiecują dostarczyć na jesienną GS pełną paletę brakujących toreb i plecaków... I ciuchów też.
Brakowało doskonałych przyponów, fluocarbonu. Było kilka super podbieraków,,,nie zdążyłem...
Super ,że był Wiktor z swoimi okularami... świetna sprawa...
Czapki, rękawice, bielizna termo...
O kręciołach nie wspomnę...
A na koniec opowiem Wam Panowie taką sytuacje...;
Staje przed moim stoiskiem Młody Kolega po kiju..8-9 lat...
Wybrał u mnie 1 przynętę... Pytam: powiedz proszę.. na jaką rybe potrzebujesz? On: Proszę Pana...u mnie na białą rybę...Porozmawialiśmy, Pomogłem dobrać..doradziłem....no tak sie należy...ale...jego: dziękuję proszę pana. fajnie, że mi pan doradził.... Szacunek dla Rodziców..
Można długo i namiętnie opowiadać...
Pozdrawiam
Alek
Napisano 25 marzec 2018 - 00:33
Wszystkie pływały :-)
I Hobie dzielnie szły pod prąd :-)
Pozdrawiam
Daniel
Napisano 25 marzec 2018 - 00:33
Nurek zapraszam na kawę. Zawracaj.
Dzięki następnym razem
Krzysiek, ale córka pewnie zadowolona
Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka
Mega zadowolona następnym razem polatam z nią.
Napisano 25 marzec 2018 - 08:09
Mój skarb z Garage Sale Jim Hill na przekładni ślimakowej. Jeszcze podczas imprezy cztery osoby chciały odkupić Opaczany z każdej strony eksperckim kocim okiem.
Napisano 25 marzec 2018 - 08:16
Napisano 25 marzec 2018 - 08:25
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych