Alek jakby co to się wbijaj obok mnie bo jak mi się uda przyjechać to max 1/3 stołu zajmę
Poza tym ja mogę sprzedawać z pod lady
Pozdr
M
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 14 styczeń 2018 - 00:52
Alek jakby co to się wbijaj obok mnie bo jak mi się uda przyjechać to max 1/3 stołu zajmę
Poza tym ja mogę sprzedawać z pod lady
Pozdr
M
Napisano 14 styczeń 2018 - 01:01
Alek, przeoczyłeś wszystko Wielkość stanowiska to 120x70 cm stół i dwa krzesła. Cena za jedno stanowisko wynosi 50 zł. W tej chwili wszystkie dostępne w standardzie sali stanowiska są zarezerowane. W przyszłym tygodniu będę się dowiadywał o możliwość dostawienia dodatkowych stolików. Wpłaty chyba urichomię jutro żeby już zacząć zbierać wystawców, którzy rzeczywiście pojawią się na giełdzie i ewentualnie wtedy się może voś dodatkowo zwolnić ale jak widzę obsadę to nie sądzę. Dam Ci znać jak już dogadam się w OSiR.
Piotr przepraszam Cię, ale wróciłem z spotkania i rozmowy własnie o Giełdzie. I odrazu zapodałem pytanie. Dzięki za odpowiedż.
Maćku. Wchodzę w to...W połóweczkę....
Pozdrawiam
A.
Użytkownik platynowłosy edytował ten post 14 styczeń 2018 - 01:01
Napisano 14 styczeń 2018 - 01:02
Napisano 14 styczeń 2018 - 01:03
Maćku. Wchodzę w to...W połóweczkę....
Pozdrawiam
A.
Połóweczka z pod lady powiadasz?
Pozdr
M
Napisano 14 styczeń 2018 - 11:42
Odpowiadając na potrzeby Alka, uzgodniliśmy z Gżybem (Panem Gżybem... ), że my na starość nie potrzebujemy już tak dużo miejsca i spokojnie zmieścimy się skromnie na jednym stanowisku.
A więc oddajemy stół Alkowi (lub innemu potrzebującemu)
Napisano 14 styczeń 2018 - 11:46
Po 3 dniach burzliwych obrad głosowań,przerw technicznych,doszliśmy do porozumienia i poszedł a świat wspólny komunikat o wspólnym stoliku....p.s Robert jeszcze nie wie że zarobek też dzielimy na pół
Napisano 14 styczeń 2018 - 12:10
... tą ostatnią część komunikatu, ustaliłeś chyba przy jakimś innym stoliku negocjacyjnym?!
Napisano 14 styczeń 2018 - 12:25
Napisano 14 styczeń 2018 - 17:35
Kto płaci, bo zaraz wysyłam dane do wpłaty dla wystawców.
Napisano 14 styczeń 2018 - 17:39
Aktualizacja, Alek, zwolniło się się dla Ciebie jedno stanowisko bo Starsi Panowie Dwaj nie mogą bez siebie żyć
1. Miszczuniu- woblery Love-Bait, woblery Enigma w tym co najmniej dwa modele na 2018 rok, agrafki, trochę sprzętu, jak nie będę za bardzo objuczony, to będę chciał ożenić z kimś zielonego kongera impulse czy jakoś tak, leży i się kurzy.
2. Rudi 75- farby, woblery, oczy real 3D
3. Artuditu- woblery
4. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów
5. Darek 64- przynęty kołowrotki etc.
6. Krzysiek Gżybek i BOB1 (Doppel Hertz Team)- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, sprzęt wędkarski, wędziska, kołowrotki
7. Riomes- obrotówki Riomes
8. Kali- wahadła Laszczykówki
9. Marcinesz- obrotówki Zayebarki i dobre młynki Shimano, Penn
10. Guzu- Kilka wędek, kilka kołowrotków, kilka szpul i trochę woblerów i materiałów muchowych
11. Spinnerman- woblery HMS, pudła, szafy, piwnice (meble i deweloperka )
12. Romek (eRka)- woblery eRka, korpusy
13. Wedkarski365- woblery HMG, wędki
14. Mekamil- wędziska handmade
15. Adashhh- przynęty Adashhh Lures, Pad Baits
16,17. Platynowłosy-ciuchy militarne, ogrom blach, przeważnie vintage, Wahadła i obrotówki, noże, ogrom woblerów, parę spinningów i castów
18. Melek- Mel Handmade Lures
19. Jacek Grzeszczyk- Przynęty Starbajt
20-23. Night_Walker- Kołowrotki, wędziska, przynęty, odzież wędkarska
24. Chulo- obrotówki, wahadła,
25. Cyprys-19- gumisie wszelkich rozmiarów i kolorów
Użytkownik Hesher edytował ten post 14 styczeń 2018 - 17:40
Napisano 14 styczeń 2018 - 17:41
Napisano 14 styczeń 2018 - 17:44
Napisano 14 styczeń 2018 - 17:54
Piotruś ja mam do Ciebie blisko(2rzuty z calcuty)to kase podrzuce
Piotruś (małolacie) ta sama trasa to wdepnij ktörego dnia w tym tygodniu
Nic to, że człek tyra po godzinach w robocie, by jakoś związać koniec z końcem, a gdy wreszcie "na ostatnich nogach" do domu dociera, to odpala kompa i kumplom z inernetów za "Bóg zapłać" załatwia możliwość wyprzedaży fantów. Ma jeszcze biegać po okolicy i "stolikowe" zbierać. Zawsze wiedziałem, że wdzięczność ludzka nie zna granic
Napisano 14 styczeń 2018 - 18:00
Ha ...ha.... Dobre!
Piotruś jak będziesz w przyszły weekend to wpadnij ,jak chcesz kaskę za to "stolikowe"
Żarcik oczywiście.-jakoś się stykniemy.
Napisano 14 styczeń 2018 - 18:00
Piotruś (małolacie) ta sama trasa to wdepnij ktörego dnia w tym tygodniu
Robert dostał priv z danymi do wpłaty, ale i tak się złapiemy bo będę Ci te agrafki kręcił w tygodniu.
Napisano 14 styczeń 2018 - 19:15
Napisano 14 styczeń 2018 - 19:39
Napisano 14 styczeń 2018 - 20:43
I dzieciaku dzięki bogu że Robercik zrobił przelew bo Ty mógłbyś zgubić pieniàżki albo nie daj boże nakupił słodyczy lub jakiegoś transformersa.i mnie z Robertem straż przemysłowa by nie wpuściła na hale targową.
No, nie wiem... Ja bym się o straż przemysłową mniej martwił... Chyba nie doczytałeś, a Piotrek wyraźnie pisał, o Friko i półobrocie
Napisano 14 styczeń 2018 - 20:55
Gryziona?Ale może nie bita ? I jeszcze komuś by się przydała przed złomowaniem ?
Użytkownik fonix edytował ten post 14 styczeń 2018 - 20:56
Napisano 14 styczeń 2018 - 21:15
... a ja postaram się zawitać i krążyć między wystawcami i ich dopingować.... środkami naturalnie wytworzonymi... po drodze coś nabyć...
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych