slawek_2348 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Dzisiaj pojawiły się ogłoszenia o dwóch wyjazdach organizowanych przez Jb.pl.Na Boren po pół godzinie - nadkompletNa Nowegię (mucha) po godzinie - jedno wolne miejsce.Pogratulować zainteresowanym że się załapali.Ale jest jedno ALE - na wyjazd muchowy na 7 zapisanych osób: 2 zarejestrowane dzisiaj, 2 zarejestrowane dwa dni temu, 5 osób których pierwszym postem było zapisanie się na wyjazd.NIE BARDZO MI SIĘ TO PODOBA .(nie piszę tego z pozycji pokrzywdzonego - nie jestem muszkarzem i tak bym się nie pisał na ten wyjazd).Może jednak przy ogłaszaniu zapisów należałoby wprowadzić jakieś limity (ilość postów/staż na forum) ? 4
godski Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Dzisiaj pojawiły się ogłoszenia o dwóch wyjazdach organizowanych przez Jb.pl.Na Boren po pół godzinie - nadkompletNa Nowegię (mucha) po godzinie - jedno wolne miejsce.Pogratulować zainteresowanym że się załapali.Ale jest jedno ALE - na wyjazd muchowy na 7 zapisanych osób: 2 zarejestrowane dzisiaj, 2 zarejestrowane dwa dni temu, 5 osób których pierwszym postem było zapisanie się na wyjazd.NIE BARDZO MI SIĘ TO PODOBA .(nie piszę tego z pozycji pokrzywdzonego - nie jestem muszkarzem i tak bym się nie pisał na ten wyjazd).Może jednak przy ogłaszaniu zapisów należałoby wprowadzić jakieś limity (ilość postów/staż na forum) ?Faktycznie, jakiś limit by się przydał. Do dyskusji czy to staż, liczba postów czy tez coś innego.
cyprys19 Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 (edited) Sławku jesienią był planowany wyjazd,który nie doszedł do skutku z powodu braku chętnych,więc nie wiem w czym jest problem?Możesz skontaktować się z biurem i zorganizować kolejną wyprawę, a chętni się znajdą,albo i nie.... Odnośnie limitów to może jak ktoś nie ma 60 jerków w pudle to nie jedzie! Edited January 19, 2018 by cyprys19 5
slawek_2348 Posted January 19, 2018 Author Posted January 19, 2018 Sławku jesienią był planowany wyjazd,który nie doszedł do skutku z powodu braku chętnych,więc nie wiem w czym jest problem?Możesz skontaktować się z biurem i zorganizować kolejną wyprawę, a chętni się znajdą,albo i nie.... Odnośnie limitów to może jak ktoś nie ma 60 jerków w pudle to nie jedzie!Problem - to za mocno powiedziane - niech jadą, "na zdrowie".Ja jednak uważam, że takie wyjazdy powinny być dla użytkowników ze stażem trochę dłuższym niż 1 minuta i aktywnością ponad 1 post . 8
Krzysiu Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Dziwne tak jak by cos przeczuwali A moze cos wiedzieli 7
woblery z Bielska Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Nie doszukujcie się dziury w całym.Jeśli chciałbyś pojechać z żoną, bratem czy kochanką, to co byś zrobił? Rejestracja i zgłoszenie obu osób, czyli ja i moja kochanka A zbiorczy wpis? Tak to jest, jak się nie czyta regulaminu, tylko "na wszelki wypadek" zapisuje całą grupę znajomych, z którymi było się na poprzedniej wyprawie. Swoją drogą to bardzo dobrze świadczy o integracji tej grupy, że pomimo długiego czasu spędzonego wspólnie na poprzedniej wyprawie, nadal ma się ochotę na kolejną. A że nie w komplecie pojadą w tym roku? Cóż, życie. Ale za to będą miały szansę zawiązać się nowe, być może jeszcze trwalsze przyjaźnie 2
Krzysiu Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Drogi Januszu tak sobie tylko pomyślałem , i tak bym nie pojechał , po prostu lubię czasem podkręcić sytuację spiskowe .Choć trza przyznać że zanim bym zdarzył zarejestrować wszystkie swoje kochanki to miejsc już by dawno nie było ,no chyba że byłbym organizatorem i zaczął bym rejestrować je na forum dzień wcześniej .Życzę wszystkim uczestnikom miłej zabawy i pięknej pogody a przede wszystkim wielkich ryb 3
karkoszek Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Na Boren rok temu zapisywałem się jako ostatni. Rozpoczęcie zapisów było 7 lutego. Zapisałem się na początku kwietnia, a wyjazd był już dopięty na 8 osób i musiałem się że wszystkimi sam rozliczać. Także nie zawsze tak jest że wyjazd rozchodzi się jak świeże bułeczki
Friko Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 No własnie, różnie to z tymi zapisami bywało w przeszłości - w tym roku trochę jesteśmy zaskoczeni przyznam popularnością tematu wyjazdów wyciągając wnioski na przyszłość myślę że przy uruchamianiu kolejnych wyjazdów możemy zrobić coś takiego żeby ogłaszać dokładna datę i godzinę startu zapisów z 1-2 dniowym wyprzedzeniem. Wtedy jak komuś będzie zależało to będzie miał szansę przypilnować tematu. Oczywiście wymóg osobistego zgłoszenia na wyjazd (bez możliwosci zapisywania członków rodziny i znajomych) pozostaje. A skoro już pojawił się taki temat, to ciekawy jestem jakie kierunki wyjazdów / typy łowisk / ryb by Was interesowały w przyszłości ? Możecie zgłaszać swoje propozycje / sugestie poniżej to postaramy się je uwzględnić w rozmowach z naszymi partnerami. edit: ... będzie jeszcze wyjazd jerkbaitowy do Szwecji w tym roku, w połowie września. Gdzie nie powiem ale bardzo dobre łowisko które w zeszłym roku darzyło rybami. Informacje będzie podana na forum ogólnym z wyprzedzeniem tak żeby każdy miał szansę się zapisać. 2
elo320 Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 A skoro już pojawił się taki temat, to ciekawy jestem jakie kierunki wyjazdów / typy łowisk / ryb by Was interesowały w przyszłości ? Możecie zgłaszać swoje propozycje / sugestie poniżej to postaramy się je uwzględnić w rozmowach z naszymi partnerami.HeheheKsiężyc Jowisza, Europa. Pierwsze podlodowe mistrzostwa Stars Fishing. ;-)
Alaryk Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Drogi Januszu tak sobie tylko pomyślałem , i tak bym nie pojechał , po prostu lubię czasem podkręcić sytuację spiskowe .Choć trza przyznać że zanim bym zdarzył zarejestrować wszystkie swoje kochanki to miejsc już by dawno nie było ,no chyba że byłbym organizatorem i zaczął bym rejestrować je na forum dzień wcześniej .Życzę wszystkim uczestnikom miłej zabawy i pięknej pogody a przede wszystkim wielkich rybTo ile Krzysiu ich masz, tych kochanek?
S.N. Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 To ile Krzysiu ich masz, tych kochanek?Ile by nie miał to racji sporo ma ... Bo skąd niby uczestnik ma wiedzieć, że osoby wczoraj zarejestrowane to kochanki, a nie ktosie poszukujacy jeleni ?
Piotrek Milupa Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Panowie po 20 startujemy z kolejnymi zapisami 2
Rebel64 Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Zamiecione pod dywan.Mnie wyjazd muchowy nie interesuje,ale niestety nie wyglada to najlepiej z tymi zapisami.Szkoda,ze ekipa umawia sie w ten sposob i blokuje mozliwosc zapisu osobie pojedynczej,ktora nie ma z kim jechac i szuka mozliwosci dolaczenia do grupy.
Rebel64 Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Przeczytaj sobie grzecznie kiedy sie rejestrowali na jerku.
Piotrek Milupa Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Panowie po 20 startujemy z kolejnymi zapisami Niestety ze względów formalnych nie mogę ruszyć z zapisami za co najmocniej przepraszam. Wkrótce pojawi się jeszcze jedna oferta. 1
Piotrek Milupa Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Zapraszam do zapoznania się z 3 ofertą wyjazdu, z zapisami ruszamy już we wtorek http://jerkbait.pl/topic/104122-wyjazd-do-szwecji-na-du%C5%BCo-szczupak%C3%B3w-archipelag-ronneby-15-22092018-r/
Piotrek Milupa Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Czy tak jest lepiej? Chyba nie ma różnicyCo jest lepiej?
karkoszek Posted January 20, 2018 Posted January 20, 2018 Zapisy od określonego momentu. Tylko teraz to może być bajzel z nadkompletem w 30 sekund a nie minut;)
Recommended Posts