Offshore Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Jak w temacie. Hamulec skręcony na maxa nie trzyma.Rozebrałem ustrojstwo ale nic nie znalazłem ewidentnego, poza faktem iz krazki dociskowe są gładkie - nie wiem jaki powinny wygladać nowe więc nie jestem w stanie okreslic zuzycia. Czy mozna gdzies dokupić takie elementy, ewentualnie ile by kosztował servis? Kolowrót jest stary więc nie ma sensu pakowac w niego za duzo kasy, kiedy za 200 zeta mozna miec nówkę....
Jano Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Pierwsza myśl... może bez sensua plecionka nie ślizga się na szpuli? 3
Offshore Posted February 2, 2018 Author Posted February 2, 2018 Plecionka się nie ślizga. Model to Okuma Classic Pro XPD
ObraFM Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Sprężyna dociskowa hamulca w obudowie pokrętła by poszła?
michaaaal Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Cześć.Podpinam się. Multik okuma magda pro- korbka lata bezwładnie, hamulec po dokręceniu nie działa. Ktoś ma pomysł co to może być?pozdrawiam
Recommended Posts